- 2 Kasım 2015
- 2.498
- 5.895
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanımefendi hastaneye girince ağlıyor diye çocuk bu şekilde evde tutulmaz ki. Bi çocuk doktoruna götürün yaşına göre krem verir . Parmağımızın ucu yansa günlerce sızlıyor. Ağzı var dili yok çocuğun kim bilir ne kadar canı yanıyordur . Krem sürülmezse gerilir o bölge daha da acır. Yanığa kantaron yağı da sürülür ama o sonraki aşama, şu an ağrı kesici etkisi olan ve nemlendirecek bir şeyler kullanılmalıSanada gecmis olsun canim bunu cumaretsi gunu cektim.ogun goturup tekrar sardırdik.cildiye mi gidim yoksa cocuk dr nami gitsem cok agliyo gerci hastaneden iceri girdiğimizde
Yazması lazım başka doktorada götürün benim kizimada küçükken çaydakliktan dökülmüştü ayağına çay derisi erimişti resmen çok kötüydü hemen sardılar krem verdiler kullandık şükür iz felan da kalmadı ama bi uyuşturucu krem şart bence tabi ki doktordan daha iyi bilemem başka doktorada götürün bizde 2 yaşında falandık bu olayı yasadigimizdaBenim yuzumden kızımın bacagina 1bardak cay dokuldu ve 2. Derece yanik olustu acile goturdum sardilar 3 gun oldu.napcam.bilmiyorum cok uzuluyorum acildeki dr a dedim merhem falan yailzmicakmisniz diye.13 aylik oldugu icin yazanam dedi.kizlar basina boyle bisey gelip iz kalmadan kurtulabilen varmi nolur biseydiyin.fito yada anestol merhemalsam boyle kullanan varmi
Benim cocugumda yandi hastanede yattik 1 yasindaydi. Fito surdurdu doktor. Smayrica bal mumu ve baska krem kullandim. Simdi hic iz yok. Fito surunce yalniz gunese hic cikmayacak yada gunes kremiyle cikacakBenim yuzumden kızımın bacagina 1bardak cay dokuldu ve 2. Derece yanik olustu acile goturdum sardilar 3 gun oldu.napcam.bilmiyorum cok uzuluyorum acildeki dr a dedim merhem falan yailzmicakmisniz diye.13 aylik oldugu icin yazanam dedi.kizlar basina boyle bisey gelip iz kalmadan kurtulabilen varmi nolur biseydiyin.fito yada anestol merhemalsam boyle kullanan varmi
Bize de aynidi 9.ayda oldu iyilestirici merhemler vermisti izi hiç kalmadi 1 sene sonra tamamen yok oldu. İyileştirici etkili br yag var orijinalini bulun sürün ama önce iyilessin kantaron.Eczaneden fito krem yada anestol krem alabilirsiniz demisler ama emin olamadim sizlerle paylasim basina gelen bebegi boyle yanan varsa bana akıl verir diye kendimi cok kotu hissediyorum cayin döküldüğü an gözümün önüne geliyor surekli.
Evet krem veremem bebek o daha dedi acildeki doktor..siz hangi merhemi kullandiydiniz.cok zormus yanik ooff gördüğüm zaman mahvoluyorum.Eki Görüntüle 2570779
Kantaron yagı diyorum yada arı mumu alın aktardan yada yumurtanın sarısını teflon tavada yagsız kavurun yagı çıkana kadar sonra tulbetin içine katın yagını elinizle bastırarak yagını çıkarın o yagı yanıgına surun iz kalmıcak bu size söylediğim 3 yag dan birini alın arı mumunuda eritin sıcak suyun ısısıyla eritin çok geçmiş olsunBenim yuzumden kızımın bacagina 1bardak cay dokuldu ve 2. Derece yanik olustu acile goturdum sardilar 3 gun oldu.napcam.bilmiyorum cok uzuluyorum acildeki dr a dedim merhem falan yailzmicakmisniz diye.13 aylik oldugu icin yazanam dedi.kizlar basina boyle bisey gelip iz kalmadan kurtulabilen varmi nolur biseydiyin.fito yada anestol merhemalsam boyle kullanan varmi
Birde tahinin uzerine çıkan yagı alıp surun yanmasını alıcak hemde iyi gelicekBenim yuzumden kızımın bacagina 1bardak cay dokuldu ve 2. Derece yanik olustu acile goturdum sardilar 3 gun oldu.napcam.bilmiyorum cok uzuluyorum acildeki dr a dedim merhem falan yailzmicakmisniz diye.13 aylik oldugu icin yazanam dedi.kizlar basina boyle bisey gelip iz kalmadan kurtulabilen varmi nolur biseydiyin.fito yada anestol merhemalsam boyle kullanan varmi