Çaresiz kaldım arkadaşlar moralim çok bozuk bir fikir lütfen...

bence basına dert arıyosun .ne güzel çalışma diyo sana.kolaymı evliyken calısmak sabah kalk işe git aksam gel yemekti bulasıktı ev işiydi ertesi gün yine aynı bide kocanla ilgilencen tabi iki katı yorulcaksın. evde olmak öylemi istediginde dinlen istediğinde iş yap.ayrıca arkadasıyla telefonda konuşması gayet normal napsın adamcagız iş yerinde telefon konusma yasagı varsa evdedemi konuşmasın.belki uzun süredir görmediği bi arkadasıdır.sende haklısın bi yerde ilgi bekliyosun ama bunu tatlı dille söylemelisin mesela canım cok sıkıldı benim için bi yarım saatin varmı ne bilim şu filmi izleyelim mi yada beni biraz dışarı cıkarırsan cok mutlu olurum kırma beni hadi filan böyle nazikce söyle bagırıp cagırmalarla olmaz. adam sonunda evde konusmak yerine kahvelere filan gider bu sefer evdede durmaz uyumaya gelir.ne bilim süslen püslen ilgisini çekmeye calış.evdede canın sıkılıyosa kendine hobiler bul takı tasarım kursları var halk egtimin onlara katılabilirsin yada herhangi hobi amaclı bi kursa burda 2 aylık 100 tl bütceyide zorlucak gibi değil.ama nolursa olsun o sana bagırsa bile kır sen beni kır öldüğümde beni cok ararsın filan gibi böyle yumusak bi şekilde konus asla inatlasmaya calısma hep güleryüz ol.kişiliğim böyle değil o bagırdımı bende kendimi savuncam tabi dersen hep sorun yasarsın ama sen nazik oldukca vicdan yapıp o da ben hep bagırıyorum o beni kırmamak için ugrasıyo diye düşünüp üzmemeye ve ilgilenmeye calıscaktır seninle.

benimde bebeim var akşm gelir sever sonra üstüme atar iş tutarkn bile bin türlü söylenrr ben işe gidiom sen gündz uyu der ama yok bebek bu uyutmuoki şimdi uyumama sebebm ateşi var kucamda bekliomm basınıı kendi fosur fosur uyuo ha napckki uyanık olsa bi işe yaramz çok deilki istedm şey azcık iki güzel söz deger önem verdini göstermsi bende msj atarım kendide az zamanında dil dökmedi msjlarla alıştım şimdide tınlamıo msj atıom cvp vermio

arkadaşım çok doğru şeyler yazmışsın ama bende 2,5 senelik evliyim ve bu şeyler evlendiğimizden beri var biz yumuşak başlılık gösterdikçe daha da uzaklaşıyolar bilgisayardı oyundu bilmem neydi onlara takılıyorlar . en basitinden doğum gününde çok güzel bi sürpriz yaptım çokta hoşuna gitti mutlu oldu dediğin gibi süslendim püslendim saat 10 a kadar dayanabildi gene geçti bilg. başına olmuyo ki işte .bi yerden sonra patlıyorsun . sorunlar oluyor evet ama onlarında çeki düzen vermesi lazım tek bizimle olacak bişey deil ki .
dışarı çıkarma meselesine gelince o ilgilenmek deil ki dışarı çıkıyoruz yine aynı o kuşmaz ben konuşmaya çalışırım e bi süre sonra ben delimiyim de tek başıma konuşuyorum derim kızımız var o çogunlukla izin vermez bişi yapmamız için peşinde gezeriz ama o uyuduğunda falan da aynı sadece yer içer geliriz yanii. bu konudan bende dertli olduğum için cvp yazdım :)

bu yazdıklarını yapmadıkmı sanıyosunn arkadaşımm yok anlamıyo bu erkek mileti işte

aynen bacım dediğin gibi önce alıştırdılar şimdi de hiç bişi yapmıyorlar. bebek konusuna hiç girme zaten ilk doğduğu zamanlarda sabaha kadar yatmazdık arkasını döner yatar çok uyuyamazsa da kalkar giderdi hala da aynıdır :) bu arada geçmiş olsun. beşin ateşi için ne yapıyorsun

ateş düşürücü verdim vala kafam seni tuttu biz senle dertleşelim bacım çözüm üretelim :)

Tüm yazılanları okuma vaktim olmadı malesef. Fakat bir sürü arkadaşın aşılamaya çalıştığı mantık: Aman olay çıkmasın, boyun eğ otur k.çının üstüne.

Evlenmek te, boşanmak ta kolay değil, biliyorum. Ben de hem alttan alma taraftarıyımdır ilişkilerde. Bi taraf alttan almadan hiç bi anlaşma hiç bi ilişki yürümez. Ama herşeyin bi sınırı var.

Yıl olmuş 2013, artık bu kadar ezilmeye de boyun eğmek zorunda değilsiniz. Çalışmak istiyorum dediğine kocan sana: git memlekete çalış! diyomuş. Sen de ona, gel memlekete çalış diye? Senin de elinde diploman var, neden kararları o veriyor? Elbet aile için en uygun en iyi yerde kalınıp, duruma göre iki taraf ta bazı şeylere katlanmalı. Herkesin istediği olacak diye bişey yok. Ama sen hiç bi şekilde mutlu değilsen artık, hayatın hiç hayal ettiğin gibi değilse, o evliliğin ne anlamı kalır? Boşan git demiyorum, ama hakkını aramaktan vazgeçme. Senin de istemeye hakkın var. Ve bişey istediğinde o sana boşanmaktan bahsederse, varsın boşansın. Gidip yeni araba, yüzük kolye istemiyorsun ki sen. En doğal hakkını istiyorsun. Eğer sen ona 'bak böyle giderse seni boşarım' demezken, diyemezsek, o sana bi şekilde tartışmalarınızda direk söylemese de lafı oraya getiriyorsa, o evlilikte sen saygı görmüyorsun demektir.

Belki cidden çalışman şu an şartlar gereği mümkün değildir, olabilir. Ama bu durumda kocanın vereceği cevap: ayrı yaşarız git türkiyeye çalış!' olmamalı. 'bi araştıralım' olmalı, ya da 'biliyorum çok sıkılıyorsun ama şu an mümkün olmadığını biliyorsun, biraz katlan, ilerde daha iyi olucak herşey' olmalı. Analatabiliyor muyum?

ateş düşürücü verdim vala kafam seni tuttu biz senle dertleşelim bacım çözüm üretelim :)

benimde seni tuttu canım hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız ve yaşıyoruz :) eğer düşmüyorsa ateşi soy ve hiç düşünmeden suyun altına sok . çok yüksekse tabi . benim kızında bi gece ateşi vardı uyumuştu uyandı emzirmek için yanıma bi aldım ki cayır cayır yanıyor hemen soydum suyun altına soktum o kadar ateşi vardı ki çocuk hissetmedi bile bana mısın demedi ondan sonra uyudu ama sabah doktora götürdüm tabi o da ateş düşürücü verdi o kadar . varsa fitil de verebilirsin şuruptan daha etkili oluyor

Arkadaşlar yapmayın çalışma daha iyi ne demek.Bir kadının özgürlüğünü kazanması bir kadına nasıl yük olabilir kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz kadın-erkek eşitliğini savunduğumuz şu zamanda kadın çalışmayı nasıl bir yük olarak görebilir?? Bir de fa çalışma arzusu varsa insanın içinde bunu nasıl bastırıp yok edebilir bencillik değildir bu her insanın ''vazgeçilmezi vardır önemli olan ''Vazgeçilmezler'' arasında kararlı ve sabırlı davranıp başarıya uzanmaktır.Birazcık çok değil..

vala bu kadınlar kulubu beni baya bi feminist etti erkek düşmanı oldum

heralde diş çıkarıyoo ( eli agzından gitmiyoo napsam bilmiyomkiiii

ateşide düştü şükür şimdi uyudu

vala bu kadınlar kulubu beni baya bi feminist etti erkek düşmanı oldum

heralde diş çıkarıyoo ( eli agzından gitmiyoo napsam bilmiyomkiiii

ateşide düştü şükür şimdi uyudu

neyse bende kaçtım size iyi gecelerrrr yarın devam çözüm aramaya :)

taşmı atıyor. balkona çıktınız diyee
yok artık

güneydoğuda hangi ilde hangi ilçedesin hangi şartlardasın bilmiyorum o yüzden belki bulunduğunuz yer itibariyle eşin çalışma demekte haklıdır ama büyük şehirde olsaydınız kesinlikle yorumum farklı olurdu, burda okuduğum bazı üyelerin eşleri, eşlerini üzerlerine zimmetli bi mal gibi görüyor çünkü, diğer bazı üyelerde çalışmanı istemiyosa çalışma diyolar ya hepten şok oluyorum
neyse senin bulunduğun şartlarda yapacak pek bişey yok gibi, bu çalışma konusunda, gün doldurmaktan başka çaren yok, eğlenmek istiyosan kk da takıl, bi kaç online oyun bulun, dizi sitelerinde çok güzel yabancı diziler var onları izle sezon sezon, bu dönemde de eşinden pek bi talepte bulunma, strateji değiştir yani, bunu küs trip yap anlamında söylemiyorum kesinlikle, bi süre kendi kendine vakit geçir ondan bişey isteme, kesin o sana gelecektir o zaman
ilk mesajında bişey dikkatimi çekti, eşin evlendiğimizden beri hep başarısızım demiş ya, bence eşin eleştirilmekten korkuyor, hep gardını almış şekilde bekliyor, bu da aranızda iletişimsizliğe sebeb oluyor bence

Son düzenleme:

okusa ne olacakki canım, açık bi fikirli bi insandır feyz alır mı diyosun
umuyorum canım
sanki, ev hanımları isteyerek bu durumda ya. bak bir arkadaş balkona çıkamıyor. yiyor aşağıdan taşı.
dedim ya o konuda,zehra, suzan avcı filmi çok seyretmiş.makalelerinde feyz aldığı o kadın sanırım

konunun ilk sayfasını okudum, sonra son sayfayı açtım bi baktım "çocuğun ateşi düştü", "jel sür"... noluyoruz yaa dedim birden hanımlar konuyu ne ara değiştirdiniz böyle...
konu sahibi arkadaşım seni çok iyi anlıyorum. ben de evlenir evlenmez güneydoğunun bi ilçesinde açtım gözümü. öğretmenim çalışıyorum. eşimin çalışma deme gibi bir durumu olmadı ama evin altındaki bakkaldan ekmek bile aldırmazdı. iş yerinden kalkar gelir kendisi alır geri işe giderdi. evliliğin ilk yılları, sahiplenme duygusu, bir de yaşadığın ortam vs. birleşince böyle oluyo. zaman içerisinde bazı şeyler oturuyo. şimdi nereye gidersem gidiim bi telefon edip haber vermem yeterli.
hep doğuda mı kalacaksınız? ordan taşınma durmunuz yok mu? zamanla düzelir diye düşünyorum. hatta şimdi bazıları bana kızacak ama çocuk sahibi olmak istiyorsanız belki şimdi düşünebilirsin

erkeklerin ve çoğu kişinin en çok kızdığı şeyler bunlar herşeyi kabullenip susmak bi süre sonra bununla ilgili sorunlar yaratmak . Gerçekten itici ve bunaltıcı bir durum . Bunun tam tersi olanda var çlşcam hep destek olcam diyip evlenip ben yapamıom işten çıkcam diyerek erkeğini yalnız bırakanlar.

Arkadasım kendine uğraş bul hiçmi arkadasın yok memleketinde ara onlarla konus nette vakit geçir. Otur nebiliyim dizi izle kurslara felan git çevre edin çık gez. Eşin senin hayat noktan değil ki. Adam eve gelince güleryüz göster maç izle onunla o arkadasıyla konusunca nazla yaklaş kavga yerine... Zaten zamanla düzelcektir seni böyle görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…