- Konu Sahibi SEVMEYECEGIM27
-
aynen bende bunu sık sık düşünüyorum biliyor musun . ben hep iş yaparken mutfakta falan yanıma gelip bana yardım etmese de arkadaşlık yapacak ben uyanmadığımda hafta sonu kahvaltı hazırlayıp bana süpriz yapacak ne bileyim bunun gibi şeyler hayal etmiştim ama ne oluyor mutfaga gidiyom ben 10 saat çıkmasam da gelip öldün mü kaldın mı demiyor bilgisayarda oyun oynuyor . hafta sonu benden önce kalksa kalkarım ki surat beş karış . neymiş ben kalkmamışım e diyorum az bi kere de kahvaltı hazırla öyle bekle oyun oynayacağın a ya da gel kaldır diyorum yok bana mısın demiyo . kız bi de bebeğim var çocuk gece emmeye uyanıyo geç yatıyo haliyle sabah erken kalkamıyorum ne bilim işte
bence basına dert arıyosun .ne güzel çalışma diyo sana.kolaymı evliyken calısmak sabah kalk işe git aksam gel yemekti bulasıktı ev işiydi ertesi gün yine aynı bide kocanla ilgilencen tabi iki katı yorulcaksın. evde olmak öylemi istediginde dinlen istediğinde iş yap.ayrıca arkadasıyla telefonda konuşması gayet normal napsın adamcagız iş yerinde telefon konusma yasagı varsa evdedemi konuşmasın.belki uzun süredir görmediği bi arkadasıdır.sende haklısın bi yerde ilgi bekliyosun ama bunu tatlı dille söylemelisin mesela canım cok sıkıldı benim için bi yarım saatin varmı ne bilim şu filmi izleyelim mi yada beni biraz dışarı cıkarırsan cok mutlu olurum kırma beni hadi filan böyle nazikce söyle bagırıp cagırmalarla olmaz. adam sonunda evde konusmak yerine kahvelere filan gider bu sefer evdede durmaz uyumaya gelir.ne bilim süslen püslen ilgisini çekmeye calış.evdede canın sıkılıyosa kendine hobiler bul takı tasarım kursları var halk egtimin onlara katılabilirsin yada herhangi hobi amaclı bi kursa burda 2 aylık 100 tl bütceyide zorlucak gibi değil.ama nolursa olsun o sana bagırsa bile kır sen beni kır öldüğümde beni cok ararsın filan gibi böyle yumusak bi şekilde konus asla inatlasmaya calısma hep güleryüz ol.kişiliğim böyle değil o bagırdımı bende kendimi savuncam tabi dersen hep sorun yasarsın ama sen nazik oldukca vicdan yapıp o da ben hep bagırıyorum o beni kırmamak için ugrasıyo diye düşünüp üzmemeye ve ilgilenmeye calıscaktır seninle.
bence basına dert arıyosun .ne güzel çalışma diyo sana.kolaymı evliyken calısmak sabah kalk işe git aksam gel yemekti bulasıktı ev işiydi ertesi gün yine aynı bide kocanla ilgilencen tabi iki katı yorulcaksın. evde olmak öylemi istediginde dinlen istediğinde iş yap.ayrıca arkadasıyla telefonda konuşması gayet normal napsın adamcagız iş yerinde telefon konusma yasagı varsa evdedemi konuşmasın.belki uzun süredir görmediği bi arkadasıdır.sende haklısın bi yerde ilgi bekliyosun ama bunu tatlı dille söylemelisin mesela canım cok sıkıldı benim için bi yarım saatin varmı ne bilim şu filmi izleyelim mi yada beni biraz dışarı cıkarırsan cok mutlu olurum kırma beni hadi filan böyle nazikce söyle bagırıp cagırmalarla olmaz. adam sonunda evde konusmak yerine kahvelere filan gider bu sefer evdede durmaz uyumaya gelir.ne bilim süslen püslen ilgisini çekmeye calış.evdede canın sıkılıyosa kendine hobiler bul takı tasarım kursları var halk egtimin onlara katılabilirsin yada herhangi hobi amaclı bi kursa burda 2 aylık 100 tl bütceyide zorlucak gibi değil.ama nolursa olsun o sana bagırsa bile kır sen beni kır öldüğümde beni cok ararsın filan gibi böyle yumusak bi şekilde konus asla inatlasmaya calısma hep güleryüz ol.kişiliğim böyle değil o bagırdımı bende kendimi savuncam tabi dersen hep sorun yasarsın ama sen nazik oldukca vicdan yapıp o da ben hep bagırıyorum o beni kırmamak için ugrasıyo diye düşünüp üzmemeye ve ilgilenmeye calıscaktır seninle.
benimde bebeim var akşm gelir sever sonra üstüme atar iş tutarkn bile bin türlü söylenrr ben işe gidiom sen gündz uyu der ama yok bebek bu uyutmuoki şimdi uyumama sebebm ateşi var kucamda bekliomm basınıı kendi fosur fosur uyuo ha napckki uyanık olsa bi işe yaramz çok deilki istedm şey azcık iki güzel söz deger önem verdini göstermsi bende msj atarım kendide az zamanında dil dökmedi msjlarla alıştım şimdide tınlamıo msj atıom cvp vermio
aynen bacım dediğin gibi önce alıştırdılar şimdi de hiç bişi yapmıyorlar. bebek konusuna hiç girme zaten ilk doğduğu zamanlarda sabaha kadar yatmazdık arkasını döner yatar çok uyuyamazsa da kalkar giderdi hala da aynıdır :) bu arada geçmiş olsun. beşin ateşi için ne yapıyorsun
ateş düşürücü verdim vala kafam seni tuttu biz senle dertleşelim bacım çözüm üretelim :)
benimde seni tuttu canım hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız ve yaşıyoruz :) eğer düşmüyorsa ateşi soy ve hiç düşünmeden suyun altına sok . çok yüksekse tabi . benim kızında bi gece ateşi vardı uyumuştu uyandı emzirmek için yanıma bi aldım ki cayır cayır yanıyor hemen soydum suyun altına soktum o kadar ateşi vardı ki çocuk hissetmedi bile bana mısın demedi ondan sonra uyudu ama sabah doktora götürdüm tabi o da ateş düşürücü verdi o kadar . varsa fitil de verebilirsin şuruptan daha etkili oluyor
vala bu kadınlar kulubu beni baya bi feminist etti erkek düşmanı oldum
heralde diş çıkarıyoo( eli agzından gitmiyoo napsam bilmiyomkiiii
ateşide düştü şükür şimdi uyudu
vala bu kadınlar kulubu beni baya bi feminist etti erkek düşmanı oldum
heralde diş çıkarıyoo( eli agzından gitmiyoo napsam bilmiyomkiiii
ateşide düştü şükür şimdi uyudu
neyse bende kaçtım size iyi gecelerrrr yarın devam çözüm aramaya :)
taşmı atıyor. balkona çıktınız diyeeyokkkkkk ne arkadaşııı kapı dışarı çıkmama izin vermez elinden gelse kendi işten gelirken balkona çıkıp bakıyomm içeri geç dio aşadan taş atıyo :)))) hapis etti adam beni bende kayınvalidem ve annemgil bacımlara gidip biraz kafa dagıtıyom napımmm ama hepsi bi yere kadarrrr sevgi istiyom şevkat istiyommm eşimden istiyomm :)
BDV de 2 konuda makalesi paylaşılmış,Zehra Yavuz un bu konuyu okumasını isterdim.
umuyorum canım
okusa ne olacakki canım, açık bi fikirli bi insandır feyz alır mı diyosun
1.5 yıllık evliyim..sorunlar problemler ailevi sıkıntılar var tabi..biz gurbetteyiz başta ve burda tanıdığım pek kimse yok üniv mezunuyum ama çalışmıyorum küçük bir yer imkanlar sınırlı eşimde izin vermiyo vb..sebeplerle çalışamıyorum haliyle akşama kadar evde sıkılıyorum ve eşim geldiğinde ondan doğal olarak ilgi sevgi sıkıldın mı bi şeyler yapalım naptın bugün günün nasıl geçti gibi cümleler bekliyorum daha öncede tartıştık bu sebeplerden çok ilgisiz değildir ama genel anlamda kendini düşünür yani bencil biraz kendi sıkıntıları kendi ailesi vb..maça gideyim yok cnm sıkılıyo gibi benden önce gelir istekleri bugünde eve geldi çok yorgunum dedi bende moralim bozuldu konuşmayıp uzanınca içeri gittim sonra bi baktım arkadaşıyla bir sohbet bi muhabbet telefonda 1 saat..bide arada erkek muhabbeti küfürlü..teli kapattı patladım..yorgunum diyip bana zaman ayırmazken ahmet mehmet benden daha mı önemli açmışsın teli 1 saattir beni anlamıyosun filan dedim...önce noluyo yaa ne üstüme geliyosun vb..cümleler kurdu sonra geldi bunaltıyosun beni iş iş diye tutturmuşsun git memleketinde anenin babanın yanında çalış burda çalışamazsın her gün huzursuzluk bu ne böyle gerçekten git memleketinde iş bul çalış seni bindiriyim,aynı evde yaşamak zorunda değiliz,evlendiğimden beri başarısızım vb cümleler kurdu...ben herşeyimi bırakıp peşine düştüm ona gelince kariyer başarı bana gelince ne oluyor bilemiyorum bi akıl verin bana lütfen??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?