- Konu Sahibi SEVMEYECEGIM27
yok cnm yanlışlıkla seninkinide almışım kusura bakma sen değilsin yazılan cümleler belli zaten..
eyvallah bacımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok cnm yanlışlıkla seninkinide almışım kusura bakma sen değilsin yazılan cümleler belli zaten..
kader arkadaşım yanlız değilsin korkma:) evet ilgi dedikce dahada uzaklaşma başlıyo ters tepiyo::)bende çözemedim akşama kadar peşinde dolaşıyım çoraplarına varana kadar giydireyim yemeğini ağzına vereyim ilgiye doymaz ama kendisi ben biraz sevgi şevkat dedimmi ne istiyosun dahalar başlıyo anlayış şartttt...
pardon bu sert eleştirinin içine bnim de mi yorumum giriyor ben sert bir eleştiri yerine kendi hayatımdan örnekler vererek sizi rahatlatmaya çalıştığımı düşünüyordum ama
kendimce bahaneler arar oldum artık kafayı sıyırdım galiba yanlızlıktan küçük bebegime veriyorumda kendime oda biyere kadar yetmio aşk sevgi ilgi alaka istiyo insan sonucta akşama kadar insan görmüyosunn geldinde bi nasılsın nasl geçti günün denilmesini bekliyo insan ama yok ben öle olma şöle ol dedikce hiç oralı olmuyo bildinden geri kalmıyoo
Bencilliği ile hem sana zarar veriyor eşin hem kendine haberi yok.
İzin verse de çalışsan sen de sıkılıp üstüne gitmeyeceksin.
Meşguliyetler seni de yoracak.. Birbirinizi daha iyi anlayacaksınız.
Ne kadar yanlış yaa hemen ayrı yaşayabiliriz demiş bir de.
Ne olursa olsun basit bir ilgi mevzusu şu lafa kadar nasıl gelir?
Ben eşinizi haksız buldum.
Bir saat arkadaşı ile geyik yapacak hali var ama
karısına iki şefkat gösterecek hali yok..
Aynen senin gibi düşünür saldırırdım.
Odun adamlar..Ne olacak.
Ayrıca ailene git dediğinde ben olsam.
Yok daha iyi bir fikrim var. İşe girip çalışcam aynı evde az yaşamış oluruz
derdim hemen bir iş bulup başlardım. İstediği kadar kavga etsin..
bir an kendi hayatımı okudum sanki ancak bu kadar olurr demekki bir ben deilmişim adamın üstüne düşte bişi oldum sanıyoo kızlar banada akıl verin napıpta uzaklaşmam lazımm çünkü artıkk ilgi alaka dilendikce daha beter uzaklaştırdım adamıı napsamm olmuyo
kaderimizde aynımış demekki vala arkadaşım ben artık saglıklı düşünemyiorum napalım bi çözüm bulmamız lazım yoksa benn kafayı yecemmmmmm
ya ben çıkıyorum mesela yanlız başıma parkta filan benim gibi bayanlar oluyo öyle tanışıyorum zaman geçirmeye çalışıyorum artık...gurbet çok zor gerçekten..
bencilliği ile hem sana zarar veriyor eşin hem kendine haberi yok.
Izin verse de çalışsan sen de sıkılıp üstüne gitmeyeceksin.
Odun adamlar..ne olacak.
Yok daha iyi bir fikrim var. Işe girip çalışcam aynı evde az yaşamış oluruz
derdim hemen bir iş bulup başlardım. Istediği kadar kavga etsin..
ah ahh biz zor çözüm buluruz bulsak ta adamlara uymaz o deli yapıp dil çıkaran ifadeye çok güldüm Allah iyiliğini versin . bu siteye yazmaya başlamadan önce oyun oynar bu sıkıntılarla kendimi yer dururdum ama şimdi bunun başından kalkamaz oldum hem kendi derdimi anlatıyorum hem de sıkıntım gidiyor. ama biliyorum ki bundan da sıkılıcam .sıkılana kadar devam ama :))
bencilliği ile hem sana zarar veriyor eşin hem kendine haberi yok.
Izin verse de çalışsan sen de sıkılıp üstüne gitmeyeceksin.
Odun adamlar..ne olacak.
Yok daha iyi bir fikrim var. Işe girip çalışcam aynı evde az yaşamış oluruz
derdim hemen bir iş bulup başlardım. Istediği kadar kavga etsin..
yokkkkkk ne arkadaşııı kapı dışarı çıkmama izin vermez elinden gelse kendi işten gelirken balkona çıkıp bakıyomm içeri geç dio aşadan taş atıyo :)))) hapis etti adam beni bende kayınvalidem ve annemgil bacımlara gidip biraz kafa dagıtıyom napımmm ama hepsi bi yere kadarrrr sevgi istiyom şevkat istiyommm eşimden istiyomm :)
yokkkkkk ne arkadaşııı kapı dışarı çıkmama izin vermez elinden gelse kendi işten gelirken balkona çıkıp bakıyomm içeri geç dio aşadan taş atıyo :)))) hapis etti adam beni bende kayınvalidem ve annemgil bacımlara gidip biraz kafa dagıtıyom napımmm ama hepsi bi yere kadarrrr sevgi istiyom şevkat istiyommm eşimden istiyomm :)
çok şımarttıysan yapcağın şey belli birden mesafe koy ama eğer yapamıyosan küs kalamıyosan yani başka şeylerle ilgilen mesela kitap oku temizlik yap ama hep o gelince anlasın yani ilgilenme telefonla konuş uyu arkadasların varsa eve çağır sen onlara git falan mecbur kalmadıkca konusma kısa cümleler kur ciddi ol gülme normalde hep etrafında sarılıp öpen ilgilenen neşeli biriysen anlar yani ama sabretmen lazım bazen uzun sürüyo :))
çok şımarttıysan yapcağın şey belli birden mesafe koy ama eğer yapamıyosan küs kalamıyosan yani başka şeylerle ilgilen mesela kitap oku temizlik yap ama hep o gelince anlasın yani ilgilenme telefonla konuş uyu arkadasların varsa eve çağır sen onlara git falan mecbur kalmadıkca konusma kısa cümleler kur ciddi ol gülme normalde hep etrafında sarılıp öpen ilgilenen neşeli biriysen anlar yani ama sabretmen lazım bazen uzun sürüyo :))
amaaann seninki daha betermişş kıss::)) benimkide gerçi bi dönem kapıya perdeye takar gibi oldu tavrımı koydum onu atlattım::)bende memlekete annemim yanına gidiyodum bu seferde evine alışamadın sürekli ordasın benim ihtiyaçlarım kalıyo sefil oluyorum burda die kavga çıkardı oraya gidemiyom artık korkumdan kaldım evde::)
kaderimizde aynımış demekki vala arkadaşım ben artık saglıklı düşünemyiorum napalım bi çözüm bulmamız lazım yoksa benn kafayı yecemmmmmm
ben 8 ayda 10 roman bitirdim::)genede bi değişiklik yok::)
bende kader arkadaşınız oluyuuuum bende aynı şeyleri yaşıyommmmmmmmmm
bi de bende komik ifade kullanmak istiyom ama nasıl yapacam bilmiyorm
sen ne dionn ben iki günde 1 romn bitrdm babası kırtasiyeci sen oku ben sana romn getrrm dedi adam halinden memnun ilgi sevgi die dilenn dır dır eden yok çünkü:26:
öncelikle fellik bacım güzeldi onu demeden geçemeyeceğim ikincisi ben de aynı küs kalamıyom sinirden çatlasam da bakınca falan gülüyom o da bu defa ciddi değilsin diyo inandırıcılığımı yitiriyorum ne gülüyon diyo sinirliyim ama tutamıyom işte :Sfellik bacım çok güzel önerilerde bulunmuşun 1. cisi ben töbe küs kalamam 2.hemen gülerimmm arkadaş çevrem yokk ölee çokk tlfonla konuşsam kimle konuşum ailem var onlarıda hep görüym :)) çok büyük hatalarda yapsa ben küs kalamıyom adam adımı dırdırcı koydu umurunda deilimki