Çaresiz kaldım arkadaşlar moralim çok bozuk bir fikir lütfen...

cnm 2.5 sene daha varda bende 30 uma yaklaşıyorum die acale ediyorum aslında birazda bi taraftanda kpss ye hazıralanıyorum tabi ama kpss de hak getire..bende senin gibi düşünüyorum ama sadece kendi isteklerinden taviz vermezken benimkilere böyle taş koymasına bozuluyorum bişey demiycem artık suscam bir müddet zatn değişen birşey yok olan bana oluyo kendime yetmeye çalışcam evin içinde zaten görevi itibariyle 1 gün nöbet 1 gün evde o günde yatıyo yorgun olduğundan anlayış yok ama şu durumda yapacak birşey de yok napim..kursa bile göndermiyo..

bbbajakaklakkaa

Son düzenleme:
Cnm bence sabırlı ol ve eşinin üstüne gitme geçici bi durum olabilir eğer eşin öncedende böyleyse bişey diyemem ama öle olsaydııda evlenmezdin sanırım o yüzden biraz zaman ver herşe girecek yoluna..

inş cnm sabırla bekliyorum yorumların için sağol..

şu saatten sonra onları yapsa ben kendimi suçlu hisseder 2 katını yapmaya çalışırdım heralde alışık olmadığımdan::)ama inanki normal şartlarda 1 adım gelse 10 adım gelen biriyim aslında genel anlamda insanlara böyleyim arkadaşlık yada ailede böyle yapıpta kaybederse üzülmüyoda insan eşinin karşılığında bu kadar anlayışşız davranması zoruna gidiyor işte..sabır sabır diyorum..

aynı işte yer içer geliriz::)konuşma sohbet yok açıyorum bi konu uzatmadan evet hayırr anlattımya canım yaaaaaaaa oofff söyledimyaaa gibi cümleler bi işim olsa yada ortamım çevrem ben böyle sevgi dilenmeyi çok iyi bilicemdeee işteeeee oda yok yani burda hem en yakın arkadaşım hem kocam anam babam konumunda mecburen alternatiflerim olsaa bende onun yaptığını yapacamda işteeee elim kolum başğlı burda oda bunun farkında bu kadar anlayışsızlık pes dedirtiyo bi yerdede böyle...

ne güzel söylemişsin teşk yorumun için bende aynen böyle diyince bunalıyomuşş iştee...hakkımı aradım söylediklerini dolaylı yolllarla aylardır söylüyorum ben bir bireyim diplomam var çalışmaya hakkım var ayaklarım üstünde durmak istiyorum sıkılıyorum benim yerimde olsan napardın vb.....ama her defasında kapı gösteriri gibi tavırlar bunalmalar mutsuzluklarr ailevi konulara girmeler gidip başka yerde yatmalar...hiçbişeye tahammülü yok benle ilgili ama bende sonsuz sabır ve tahammül olmak zorunda çünkü o çalışıp bize bakıyo ve yoruluyooo açıklamasıda buuu...::((((

gamzecim siz nerde yaşıyosunuz, hangi ülkede?

eğer yaşadığın yerde iş imkanı var da eşin çalışmana izin vermiyorsa sen haklısın kocan bencillik yapıyor ama zaten iş yoksa bence bunu sürekli dillendirip adamı bunaltma biz kadınlar hepimiz ilgiyi severiz ama erkeklerin dünyası farklı hepsinde biraz odunluk var ilgi beklediğini daha sakin bir dille iyilikle anlat canım

Durumuna üzüldüm gerçekten canm erkek milleti bazen düşüncesizce davranabiliyorlar ve bizim ne kadar kırıldığımız bir süre sonra kafalarına dank ediyor.inşallah yakın zamanda sıkıntılarınızı halledip mutlu mesut devam edersiniz hayatınıza.

yok canım konuyu değiştirdiğimiz falan yok arkadaş neden uyumadıını söledi bende çözüm söledim o kadar

bu yazdıklarını yapmadıkmı sanıyosunn arkadaşımm yok anlamıyo bu erkek mileti işte

o zaman yapılcak tek sey var acık acık sakin bi şekilde söyliceksiniz olmuyosa sen yoluna ben yoluma diceksiniz seviyosa dize gelicektir zaten .gelmiyosa hiç ilgilenmiceksin hatasını anlayana kadar sana davrandıgı gibi ona davrancaksın sorunu anlıcak böyle kendi kendine stres ol ol nereye kadar yani hastalık sahibi olunur ancak.dahada olmuyosa sen yoluna ben yoluma demek lazım.

inş cnm bekleye bekleye sabır taşı olmazsak ozaman kadar::)

istediğim hayat bu değildi ama kaç insan istediği hayatı yaşayabilecek kadar şanslı acaba soruyorum..ki ben severek evlendim..ama bi yere kadar dediğin gibi haklısın ama cesaret edemiyorum..allahımdan güç kuvvet içimdeki sevginin bitmesini ve cesaret istiyorum bulamıyorum ben kendimde çünkü kendimi tanıyamıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…