Çaresiz kaldım arkadaşlar moralim çok bozuk bir fikir lütfen...

bende senin gibiydim ama mecbur dayanıyorum küs duruyorum yani küs deilde böle aksam yemeğini o gelmeden yiyorum o gelince sen ye ben yedim film izliyo gidip baska oda da kitap okuyorum uyuyorum o netteyse tv bakıyorum bişey soruyo duymuyorum bağırınca bilmiyorum haberim yok falan ev arkadası gibi haa bide çamaşırları biriktiyorum aradığını bulamayınca yada ütüsüzse çıldırıyoo içimin yağları eriyoo napiimşimdilik bunlarla idare ediyorum allah başka dert vermesin kızlar işallah herşey yoluna girer

bak bunlar iyi fikir tuttum seni bacımda beni kapının önüne koyar bu adam

buraya takılıyom dioki bide gıcıklına bende erkekler kulubune takılcam dio

ben onları yapınca kabul etmiyo hemen dünde yapmamıştın o günde öyle gitmiştim işe diye başımı yiyo..herşey tam olcakk ilgili olcam..yoksa kıyamet kopuyo hele evde yemek olmasın ben akşama kadar napmışmışımmm..:)

yoluna girer de canım o zaman a kadar bu isteklerden zerresi kalmaz bizde. ben yavaş yavaş ona benzemeye başladım bile. mesela önceden o evde yokken gece yarıları sevgi mesajları falan atardım gün içinde aynı şekilde mesajlar atardım ama artık içimden gelmiyo çünkü o tepki veriyor ama beklediğim tepkiler deil o yüzden bende soğuyorum ve yapasım gelmiyor artık

keşke bende sogusm ama ben böyle ewlilik hayal etmemştmki

keşke bende sogusm ama ben böyle ewlilik hayal etmemştmki

aynen bende bunu sık sık düşünüyorum biliyor musun . ben hep iş yaparken mutfakta falan yanıma gelip bana yardım etmese de arkadaşlık yapacak ben uyanmadığımda hafta sonu kahvaltı hazırlayıp bana süpriz yapacak ne bileyim bunun gibi şeyler hayal etmiştim ama ne oluyor mutfaga gidiyom ben 10 saat çıkmasam da gelip öldün mü kaldın mı demiyor bilgisayarda oyun oynuyor . hafta sonu benden önce kalksa kalkarım ki surat beş karış . neymiş ben kalkmamışım e diyorum az bi kere de kahvaltı hazırla öyle bekle oyun oynayacağın a ya da gel kaldır diyorum yok bana mısın demiyo . kız bi de bebeğim var çocuk gece emmeye uyanıyo geç yatıyo haliyle sabah erken kalkamıyorum ne bilim işte

bak bunlar iyi fikir tuttum seni bacımda beni kapının önüne koyar bu adam
hiiiiiç bişi olmaz bi kere gözünü karartcan arkadas adam delirdini anladımı alttan almaya tırsmaya baslıyo
kadın milletinde dert bitmez bacım..

daha önce ağırlığını nasıl koyduysan bundada yap yada dene en azından bilmiyorum kızlar ben sinirlenince gözüm kararıyo valla bana aksama kadar naaptın dediği an taam haklısın diyorum konusuyo hala tamam sus sus he he diyorum çıldırıyo:))bizdeki 1 numaralı hata eğer haksızsak hemen sucumuzu kabul eidyoruz erkekler öle değil o yüzden hep ben haklıyım modunda geziyorum

e bu defa da suçunu kabullenmiyo oluyosun onların herşeye bahaneleri var sen merak etme canım bacımm

nese kızlar ben kaçar yarın görüşürüz iyi geceler bu arada takmayın kafanıza allah büyük::))

Gamze; Açtığın konu şimdi dikkatimi çekti düşüncelerimi dile getirmek istedim..
Öncelikle Allah yardımcın olsun canım şuan için iş ile ilgili cümleler kurma en azından bu konudaki tavrı biraz da olsun yumuşayıncaya kadar bu biraz da sana bağlı aslında..''Kocandır kır dizini otur'' gibi cahilce söylemleri dikkate alma derim eğitimli bir insansın nerde duracağını bilen bir kadın olduğunu düşünüyorum..İş hayatının olması gerektiğini düşünüyorum bir kadının inanın bir çok şey daha farklı oluyor..Kadının çalışmasını istemeyen erkek özgüven eksikliği yaşıyordur muhtemelen bu durumda sana iş düşüyor canım..Her zaman ardında olduğunu ona gerçekten yeterli bir erkek olduğunu hissettirmelisin..Eşinin eğitim durumu ortaöğretim büyük ihtimal.Elde edeceğin başarıyla onu ezeceğini düşündüğü için olabilir tepkisi..Memlekete yabancı olduğun için eşinin kaygılarını anlıyorum ama iş ilgisizliğe gelince bunun mantıklı açıklaması olamaz.Biraz daha anlayışlı biraz daha sessiz ve biraz daha dişi ol

şu eşim izin vermiyor ne demektir ya siz çalışmak için eşinden izin almak zorunda değilsin o diplomayı süs diyemi aldın ondan sonra kadınlar eziliyor diye üzülürüz ama kadın daha en temel haklarını bilmiyorsa eşinin eline bakıyorsa ezilmesi çok anormal değil ki...

Bir nevi haklısın yalnız eşini kaybetme riskini göze almak istememesini de normal karşılamak lazım.Karşınızdakine bazen bazı düşünceleri empoze ettirmeye çalışmak ölümden beter olabiliyor..SAVAŞMAK yerine biraz akıllıca davranabilmek nabza göre şerbet vermek yani.. Dimyat'a pirince giderken, evdeki buğdaydan olmamak gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…