- Konu Sahibi SEVMEYECEGIM27
konunun ilk sayfasını okudum, sonra son sayfayı açtım bi baktım "çocuğun ateşi düştü", "jel sür"... noluyoruz yaa dedim birden hanımlar konuyu ne ara değiştirdiniz böyle...
konu sahibi arkadaşım seni çok iyi anlıyorum. ben de evlenir evlenmez güneydoğunun bi ilçesinde açtım gözümü. öğretmenim çalışıyorum. eşimin çalışma deme gibi bir durumu olmadı ama evin altındaki bakkaldan ekmek bile aldırmazdı. iş yerinden kalkar gelir kendisi alır geri işe giderdi. evliliğin ilk yılları, sahiplenme duygusu, bir de yaşadığın ortam vs. birleşince böyle oluyo. zaman içerisinde bazı şeyler oturuyo. şimdi nereye gidersem gidiim bi telefon edip haber vermem yeterli.
hep doğuda mı kalacaksınız? ordan taşınma durmunuz yok mu? zamanla düzelir diye düşünyorum. hatta şimdi bazıları bana kızacak ama çocuk sahibi olmak istiyorsanız belki şimdi düşünebilirsin
cnm 2.5 sene daha varda bende 30 uma yaklaşıyorum die acale ediyorum aslında birazda bi taraftanda kpss ye hazıralanıyorum tabi ama kpss de hak getire..bende senin gibi düşünüyorum ama sadece kendi isteklerinden taviz vermezken benimkilere böyle taş koymasına bozuluyorum bişey demiycem artık suscam bir müddet zatn değişen birşey yok olan bana oluyo kendime yetmeye çalışcam evin içinde zaten görevi itibariyle 1 gün nöbet 1 gün evde o günde yatıyo yorgun olduğundan anlayış yok ama şu durumda yapacak birşey de yok napim..kursa bile göndermiyo..