Çaresiz hissediyorum kendimi…?

Ya bırak bir de saçma sapan cevap veriyorsun. Kocam aldattı affettim ama içim kırık desen hadi neyse hadi bir nevi böyle yorum yapılmasın.
Kocan olacak g.vat gitmiş arkadaşının eşiyle olmuş ama kadın Her türlü hakareti hak edecek senin kocan kandırılmış olacak ha.
Boyle mi içini sogutuyorsun. Çatır çatır hem de en iğrenç olabilecek sekilde arkadaşının karısıyla aldatmış seni. O kadının iğrençliği kocasını, senin kocanın iğrençliği seni bağlar.

Ama sen kadına takmışsın, çünkü kocanı seviyorsun(!) Seviyorum mutlu yuvam yazmışsın bir de. Kandır kendini,kimbilir kimlerle ne halt yiyor o mükemmel kocan.
Ha bir de bu mükemmel evliliğe bir çocuk daha ypma çaban var galiba kesin yap.

Burda o kadını oturup da seninle beraber linclemeyiz biz. İstediğini bulamazsın yani burda. Gerçekleri duyarsin sadece.

Senin sıkıntın yuvan kocan. O yüzden işine gelmeyen yorumlar alıyosun. İçinin burulmasına da bişey yapamazsın. Burulur burulur oturursun. Kolay gelsin. İyi akşamlar.

Siz normalmisiniz? Kadına b.k atacağınıza yanınızda donuna kadar yıkayıp beslediğiniz kocanıza laf edin.
Bazen bu konuları masus öylesine açıyorlar diyorum gerçek olamazcasına.
Beter olun

Yatakta beraberlerken mesaj yazacak halleri yok bak bunuda eklemeyi unutmuşum.
Sen kaldığın yerden devam

E kızım o zaman sorun ne?
Affettin bitti gitti.
Konuyu kapat niye kendi kendini yiyorsun? Napıcaksın kadını öldürsen içinmi soğuyacak?
Amaç ne ?
Yada yarın başkasıyla yapar diyemi dert ediyorsun?

Kocanızı saf kandırılmış kadını şeytan göstermenize anlam veremedim size karşı sadakat yükümlülüğü olan kocanız oysa.. intihar etmesi de bana pek inandırıcı gelmedi nedense. Kadının kocasının tüm bu olanlardan haberi yok mu? Kocanız onla arkadaşlığını devam ettiriyor anladığım kadarı ile

Ha bir de ayrıca hani bu affettigin kocan görümcen yüzünden sana vurmaya kalkan koca dimi? Evet evet çok mutlu evlilik tek sorun kocanı kandıran o şeytan kadın.
İkinci çocuk için uğraştığını yazmış arkadaşlar. Gerçekten bahaneler klasik. Çocuğum babasız büyümesin diyip tekrar çocuk yapmak şahane bir akıl ürünü. Kimse yemiyor ama bu yalanları farkında değiller.

Karşı taraftaki kadını görürse öldürmek isteyecek kadar nefret var ama is kocaya gelince hamile kalabilecek kadar cinsel hayatı aktif. Sinirlerimi bozuyor artık böyle konular. Gurursuzum, erkek adam yapar ya, adam bana bakıyor iste kim hayat kuracak bastan o yüzden affettim desin onun hayatı deyip geçelim. Ya da caresizim oyle sartlarda büyüdüm ki kadının hükmü yok bizde .Elimden gelmiyor birsey desin anlayış gosterelim,uzulelim haline. Ama yook illa o koca guzellenecek, mutlu yuvalarına kiyilmayacak ve Çocugum ne yapar bahanesi ortaya atılacak.

İçinizdeki öfkeyi eşinize kusmak yerine önüne her gelen hemcinsinize kusmuşsunuz. Kadın suçlu olur da buradaki insanlara nefret dolu söylemlerde bulunacak kadar alçalmayın. Sen kocanı affetmek için her suçu kadına yıkıyorsun ama niyeti ve zihniyeti bozuk olan kocan yine aldatabilir.

Evdeki o... bitti de sıra ne ara dışarıdakine geldi ki? Evdekini affeden dışarıdakini de affetsin bir zahmet.
Eşiniz sizi dövmeye çalışan bir tipmiş zaten. Siz de ikinci çocuğu yapmaya çalışıyormuşsunuz.
E ne güzel işte, dışarıdakini boşverin evdekiyle ilgilenin. Babasız bırakmak istemeyeceğiniz iki çocuk olursa daha iyi olur tabii, çok mantıklı.

Affetmiş de olabilirsin tabi .kimse bunu yargılamıyor bence . İnsanların tepkisi kocana tek kelime laf etmeyip kadına saldırman. Gerçek kusurlu, sana sadık olma sözü veren senin kocan . Derdini diğer kadını katmadan anlatsan sorunu da bu şekilde sorsan farklı cevaplar alırdın

"aldatıldım evliliğim devam ediyor her şey yolunda Allah'a çok şükür " yazısından sonrasını okumadım. Hakkınızda hayırlısı olsun. Aldatan yine aldatır. Bunu affetmek büyük bir hata . Hazmedilecek bir şey değil.

Ben de evliyken en yakın arkadaşımla aldatıldım kadın evli kocamın arkadaşıydı eşi de. Karıyı dövdüm kocamı boşadım. Bazı haksızlıklar sindirilmez, sindirmeye çalışırsan olan sana olur gene sen, bocalarsın tekrar aynı şeyleri yaşama korkusu yüklendi bünyene çünkü.

Ben şunu anlamadım hırsızın hiç mi günahı yok yalandan bir intihar etmeye falan kalkışmış oh ne güzel dünya yap yap seviş seviş sonra ben intihar edeceğim geberseydi keşke kuşku içinde yaşayacağını en azından öldü derdin. Kadına şeytan demeniz kocanızı melek yapmaz yalnız kimse yanlışlıkla soyunup sevişmiyor çünkü

Son düzenleme:
Ne yapacaksanız kocanız yapın adam istemiş aldatmış sizde affetmişiniz o zaman karşı tarafa birşey deme hakkınız yok

H hayatcokzor16 yorumlarda çok üstüne geldik ama bir yandan da ruh halini de anlamaya çalıştım yaşadığın şey zor gerçekten ama lütfen yorumları da dikkate al kocan melek değil o kadın da tek başına şeytan değil. Yaşadığın şeylere üzüldüm belki burda bir teselli bekledin kimse teselli edemez böyle bir durumda seni sadece gerçekçi olmaya calıs ve o kadını at kafandan zaten şuan sadece onu suçladğn için yani tüm sucu ona attığn için kafanda bu kadar yer ediyor bu kisi. Şöyle de birsey var aldatlmak her kadının basına gelebilen birsey o yüzden sadece sana oldu diye düsünme belki bu biraz olsun rahatlamana yardmcı olur çünkü her kadının bununla basa ckma yolu farklıdır o yolları düsün ama bana soracak olursan esin maalesef bes para etmez yuvanı düsünüp affetmissin ama basit bir aldatma gibi görme arkadasnn esiyle birlikte olan bir adam var ortada bilemiyorum..Zor.

Ne kadar korkunç bir konu bu böyle.. Kocanız suçsuz da o kadın mı suçlu. Sanki kadın ö.se rahatlayacak gibi yazmışsınız. Eşiniz de kadının eşiyle hala arkadaş öyle mi?? Allah size doğru yolu göstersin. Umarım bir aydınlanma yaşarsınız da eşinizin ne kadar iğrenç olduğunu anlarsınız

Dünyanın bütün şeytan kadınları sizin yuvanızı yıkmak istiyor

Eklentiler

• IMG_2638.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 27
Normalde aldatma olaylarına gerçekten çok üzülüyorum ama konu sahibinin kendinden ve kocasından eminliği beni benden aldı. 1,5 sene geçmiş ama içi neden hala burukmuş. Bu aldatan adamların ne hikmetse hepsi de bi intihara meyili oluyor ama yakalanınca. Yakalanmadan hiç bi pohlar yedim intihar edim ben bari diyen yok
çok pişmandı ben bunu bırakıp gittim hatta hava almak için atmıştım kendimi dışarı nedense eve dönmek istedim hemen eve girdiğimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…