- Konu Sahibi hayatcokzor16
-
Senin sıkıntın yuvan kocan. O yüzden işine gelmeyen yorumlar alıyosun. İçinin burulmasına da bişey yapamazsın. Burulur burulur oturursun. Kolay gelsin. İyi akşamlar.Tavsiye sana
Allah aşkına yuvama kocama bi yorum yapmadan benim sıkıntıma karşın yorum yapsanız herkes ahlak bekçisi kesilmiş benden af dileyen kocam gereken özürü fazlasıyla yapmış affettim ayriyeten karnımda onun çocuğu babasız mı bıraksaydım ben babasız büyüdüm çocuğuma da mı bunu yaşatsaydım tamam aldatılmanın asla bi izahı olmaz ama ben affettim benim affetmem size niye sorun oluyor ben kocama melek de demiyorum sadece içim buruk kaldı bunun için ne yapabilirim bilemedim yazdım…
Siz normalmisiniz? Kadına b.k atacağınıza yanınızda donuna kadar yıkayıp beslediğiniz kocanıza laf edin.Yaklaşık 1,5 sene oluyor aldatıldım. Evliliğim devam ediyor her şey yolunda Rabbime bin şükür ama içim hep bir buruk ve çaresizim. Kocamı seviyorum yuvamı seviyorum ve kolay kurmadık biz bu yuvayı yani anlam veremiyorum bazı şeylere. Olay şöyle oldu… ben hamileydim o sıralar tüm olaylar ben hamileyken yaşandı yani kocam arkadaşının karısıyla aldattı beni biz evlenir evlenmez o şeytan kadın kocama ulaşmış bi şekilde ve yoldan çıkarmış konuşmuşlar baya ama bişe yaşamamışlar nerden biliyorsun derseniz ne konuştuysalar hepsini bir bir noktasından virgülüne kadar okudum yaşasaydılar yaşadıklarına dair konuşmaları mutlaka olurdu çünkü neyse bunlar konuşmuşlar baya kocam beni bildiğiniz salak yerine koyup oynatmış onlar evimize geldiklerinde bile konuşup haberleşiyorlarmış anlarsınız işte evime gelip ekmeğimi yiyen kadın kocamla birlikteymiş olaya bakın… ben sanırım 6 7 aylık hamileydim kocam işten geldi uzanıyordu yani bende kocamın telefonunu aldım elime arada bazen alır kurcalarım şakalar yaparak neyse sosyal medya uygulamasına girdim bir baktım bilmediğim bir hesap O AN ANLADIM her şeyi… elimi karnıma koyarak yıkıldığım yerde kalakaldım beklemiyordum asla ondan böyle bişe beklemiyordum ya tamam sorunlarımız vardı ailesel problemler vs vs ama bi şekilde idare ediyorduk iki tarafı da neyse ortalık karıştı anlıcağınız bide şunu fark ettim mesajlarda o şeytan kadınla zaten 1 aydır konuşmuyormuş kesmişler konuşmayı yazma yazma demişler yani birbirlerini çünkü adan zeye okudum herşeylerini sonra işte tabi anlıcağınız aileler girdi hemen devreye kocamın babası annesi kendi oğlunu attı beni tuttu kendi annemler zaten yanımdaydı kocam ise yani gördüğüm kadarıyla çok pişmandı ben bunu bırakıp gittim hatta hava almak için atmıştım kendimi dışarı nedense eve dönmek istedim hemen eve girdiğimde intih*r etmek üzereydi hatta yaşadıklarım yetmiyor bide öl*süyle uğraşıcaktım neyse yeminler etti ayaklarıma kapandı bildiğiniz yani aileler zaten arkamdaydı e karnımda da çocuğumuz ŞANS VERDİM başlarda kavgalarımız devam ediyordu tabikide ama o zaten herşeyin farkında olduğu için alttan alıyordu özürler diliyordu her zaman neyse o kadına naptın derseniz eğer aradım açtı o anlık öfke ile kustum küfrettim anlarsınız işte bide yüzüme kapattı oro*pu… e tabi içim rahat etmedi öfkem asla dinmiyordu yine de aradan zaman geçmişti onların konuştuğu hesaptan o şeytanın +18 fotoğrafları vardı onun hesabına mesajla yolladım ve bir güzel saydırdım yuvamdan uzak durması içindi gerçi hepsi bilmiyorum anlam veremediğim şeyler yaşadım yani o günden beri de asla denk gelmedim o şeytanla…ya ben şunu anlamıyorum aradan dediğim gibi 1,5 sene geçmesine rağmen içimde hala berbat bi öfke var bişeler yapmak istiyorum o şeytana karşı ama o şeytanın kocası da benim kocamın arkadaşı yapsam ka*lı bıç*klı olucak sonu yani ama o kadına ne yapsam da içim rahatlar bilmiyorum akıl verin lütfen içim hep buruk mu kalıcak böyle…
E kızım o zaman sorun ne?Tavsiye sana
Allah aşkına yuvama kocama bi yorum yapmadan benim sıkıntıma karşın yorum yapsanız herkes ahlak bekçisi kesilmiş benden af dileyen kocam gereken özürü fazlasıyla yapmış affettim ayriyeten karnımda onun çocuğu babasız mı bıraksaydım ben babasız büyüdüm çocuğuma da mı bunu yaşatsaydım tamam aldatılmanın asla bi izahı olmaz ama ben affettim benim affetmem size niye sorun oluyor ben kocama melek de demiyorum sadece içim buruk kaldı bunun için ne yapabilirim bilemedim yazdım…
Kocanızı saf kandırılmış kadını şeytan göstermenize anlam veremedim size karşı sadakat yükümlülüğü olan kocanız oysa.. intihar etmesi de bana pek inandırıcı gelmedi nedense. Kadının kocasının tüm bu olanlardan haberi yok mu? Kocanız onla arkadaşlığını devam ettiriyor anladığım kadarı ileYaklaşık 1,5 sene oluyor aldatıldım. Evliliğim devam ediyor her şey yolunda Rabbime bin şükür ama içim hep bir buruk ve çaresizim. Kocamı seviyorum yuvamı seviyorum ve kolay kurmadık biz bu yuvayı yani anlam veremiyorum bazı şeylere. Olay şöyle oldu… ben hamileydim o sıralar tüm olaylar ben hamileyken yaşandı yani kocam arkadaşının karısıyla aldattı beni biz evlenir evlenmez o şeytan kadın kocama ulaşmış bi şekilde ve yoldan çıkarmış konuşmuşlar baya ama bişe yaşamamışlar nerden biliyorsun derseniz ne konuştuysalar hepsini bir bir noktasından virgülüne kadar okudum yaşasaydılar yaşadıklarına dair konuşmaları mutlaka olurdu çünkü neyse bunlar konuşmuşlar baya kocam beni bildiğiniz salak yerine koyup oynatmış onlar evimize geldiklerinde bile konuşup haberleşiyorlarmış anlarsınız işte evime gelip ekmeğimi yiyen kadın kocamla birlikteymiş olaya bakın… ben sanırım 6 7 aylık hamileydim kocam işten geldi uzanıyordu yani bende kocamın telefonunu aldım elime arada bazen alır kurcalarım şakalar yaparak neyse sosyal medya uygulamasına girdim bir baktım bilmediğim bir hesap O AN ANLADIM her şeyi… elimi karnıma koyarak yıkıldığım yerde kalakaldım beklemiyordum asla ondan böyle bişe beklemiyordum ya tamam sorunlarımız vardı ailesel problemler vs vs ama bi şekilde idare ediyorduk iki tarafı da neyse ortalık karıştı anlıcağınız bide şunu fark ettim mesajlarda o şeytan kadınla zaten 1 aydır konuşmuyormuş kesmişler konuşmayı yazma yazma demişler yani birbirlerini çünkü adan zeye okudum herşeylerini sonra işte tabi anlıcağınız aileler girdi hemen devreye kocamın babası annesi kendi oğlunu attı beni tuttu kendi annemler zaten yanımdaydı kocam ise yani gördüğüm kadarıyla çok pişmandı ben bunu bırakıp gittim hatta hava almak için atmıştım kendimi dışarı nedense eve dönmek istedim hemen eve girdiğimde intih*r etmek üzereydi hatta yaşadıklarım yetmiyor bide öl*süyle uğraşıcaktım neyse yeminler etti ayaklarıma kapandı bildiğiniz yani aileler zaten arkamdaydı e karnımda da çocuğumuz ŞANS VERDİM başlarda kavgalarımız devam ediyordu tabikide ama o zaten herşeyin farkında olduğu için alttan alıyordu özürler diliyordu her zaman neyse o kadına naptın derseniz eğer aradım açtı o anlık öfke ile kustum küfrettim anlarsınız işte bide yüzüme kapattı oro*pu… e tabi içim rahat etmedi öfkem asla dinmiyordu yine de aradan zaman geçmişti onların konuştuğu hesaptan o şeytanın +18 fotoğrafları vardı onun hesabına mesajla yolladım ve bir güzel saydırdım yuvamdan uzak durması içindi gerçi hepsi bilmiyorum anlam veremediğim şeyler yaşadım yani o günden beri de asla denk gelmedim o şeytanla…ya ben şunu anlamıyorum aradan dediğim gibi 1,5 sene geçmesine rağmen içimde hala berbat bi öfke var bişeler yapmak istiyorum o şeytana karşı ama o şeytanın kocası da benim kocamın arkadaşı yapsam ka*lı bıç*klı olucak sonu yani ama o kadına ne yapsam da içim rahatlar bilmiyorum akıl verin lütfen içim hep buruk mu kalıcak böyle…
İkinci çocuk için uğraştığını yazmış arkadaşlar. Gerçekten bahaneler klasik. Çocuğum babasız büyümesin diyip tekrar çocuk yapmak şahane bir akıl ürünü. Kimse yemiyor ama bu yalanları farkında değiller.Ha bir de ayrıca hani bu affettigin kocan görümcen yüzünden sana vurmaya kalkan koca dimi? Evet evet çok mutlu evlilik tek sorun kocanı kandıran o şeytan kadın.
Karşı taraftaki kadını görürse öldürmek isteyecek kadar nefret var ama is kocaya gelince hamile kalabilecek kadar cinsel hayatı aktif. Sinirlerimi bozuyor artık böyle konular. Gurursuzum, erkek adam yapar ya, adam bana bakıyor iste kim hayat kuracak bastan o yüzden affettim desin onun hayatı deyip geçelim. Ya da caresizim oyle sartlarda büyüdüm ki kadının hükmü yok bizde .Elimden gelmiyor birsey desin anlayış gosterelim,uzulelim haline. Ama yook illa o koca guzellenecek, mutlu yuvalarına kiyilmayacak ve Çocugum ne yapar bahanesi ortaya atılacak.İkinci çocuk için uğraştığını yazmış arkadaşlar. Gerçekten bahaneler klasik. Çocuğum babasız büyümesin diyip tekrar çocuk yapmak şahane bir akıl ürünü. Kimse yemiyor ama bu yalanları farkında değiller.
Affetmiş de olabilirsin tabi .kimse bunu yargılamıyor bence . İnsanların tepkisi kocana tek kelime laf etmeyip kadına saldırman. Gerçek kusurlu, sana sadık olma sözü veren senin kocan . Derdini diğer kadını katmadan anlatsan sorunu da bu şekilde sorsan farklı cevaplar alırdınTavsiye sana
"aldatıldım evliliğim devam ediyor her şey yolunda Allah'a çok şükür " yazısından sonrasını okumadım. Hakkınızda hayırlısı olsun. Aldatan yine aldatır. Bunu affetmek büyük bir hata . Hazmedilecek bir şey değil.Yaklaşık 1,5 sene oluyor aldatıldım. Evliliğim devam ediyor her şey yolunda Rabbime bin şükür ama içim hep bir buruk ve çaresizim. Kocamı seviyorum yuvamı seviyorum ve kolay kurmadık biz bu yuvayı yani anlam veremiyorum bazı şeylere. Olay şöyle oldu… ben hamileydim o sıralar tüm olaylar ben hamileyken yaşandı yani kocam arkadaşının karısıyla aldattı beni biz evlenir evlenmez o şeytan kadın kocama ulaşmış bi şekilde ve yoldan çıkarmış konuşmuşlar baya ama bişe yaşamamışlar nerden biliyorsun derseniz ne konuştuysalar hepsini bir bir noktasından virgülüne kadar okudum yaşasaydılar yaşadıklarına dair konuşmaları mutlaka olurdu çünkü neyse bunlar konuşmuşlar baya kocam beni bildiğiniz salak yerine koyup oynatmış onlar evimize geldiklerinde bile konuşup haberleşiyorlarmış anlarsınız işte evime gelip ekmeğimi yiyen kadın kocamla birlikteymiş olaya bakın… ben sanırım 6 7 aylık hamileydim kocam işten geldi uzanıyordu yani bende kocamın telefonunu aldım elime arada bazen alır kurcalarım şakalar yaparak neyse sosyal medya uygulamasına girdim bir baktım bilmediğim bir hesap O AN ANLADIM her şeyi… elimi karnıma koyarak yıkıldığım yerde kalakaldım beklemiyordum asla ondan böyle bişe beklemiyordum ya tamam sorunlarımız vardı ailesel problemler vs vs ama bi şekilde idare ediyorduk iki tarafı da neyse ortalık karıştı anlıcağınız bide şunu fark ettim mesajlarda o şeytan kadınla zaten 1 aydır konuşmuyormuş kesmişler konuşmayı yazma yazma demişler yani birbirlerini çünkü adan zeye okudum herşeylerini sonra işte tabi anlıcağınız aileler girdi hemen devreye kocamın babası annesi kendi oğlunu attı beni tuttu kendi annemler zaten yanımdaydı kocam ise yani gördüğüm kadarıyla çok pişmandı ben bunu bırakıp gittim hatta hava almak için atmıştım kendimi dışarı nedense eve dönmek istedim hemen eve girdiğimde intih*r etmek üzereydi hatta yaşadıklarım yetmiyor bide öl*süyle uğraşıcaktım neyse yeminler etti ayaklarıma kapandı bildiğiniz yani aileler zaten arkamdaydı e karnımda da çocuğumuz ŞANS VERDİM başlarda kavgalarımız devam ediyordu tabikide ama o zaten herşeyin farkında olduğu için alttan alıyordu özürler diliyordu her zaman neyse o kadına naptın derseniz eğer aradım açtı o anlık öfke ile kustum küfrettim anlarsınız işte bide yüzüme kapattı oro*pu… e tabi içim rahat etmedi öfkem asla dinmiyordu yine de aradan zaman geçmişti onların konuştuğu hesaptan o şeytanın +18 fotoğrafları vardı onun hesabına mesajla yolladım ve bir güzel saydırdım yuvamdan uzak durması içindi gerçi hepsi bilmiyorum anlam veremediğim şeyler yaşadım yani o günden beri de asla denk gelmedim o şeytanla…ya ben şunu anlamıyorum aradan dediğim gibi 1,5 sene geçmesine rağmen içimde hala berbat bi öfke var bişeler yapmak istiyorum o şeytana karşı ama o şeytanın kocası da benim kocamın arkadaşı yapsam ka*lı bıç*klı olucak sonu yani ama o kadına ne yapsam da içim rahatlar bilmiyorum akıl verin lütfen içim hep buruk mu kalıcak böyle…
Ne yapacaksanız kocanız yapın adam istemiş aldatmış sizde affetmişiniz o zaman karşı tarafa birşey deme hakkınız yokYaklaşık 1,5 sene oluyor aldatıldım. Evliliğim devam ediyor her şey yolunda Rabbime bin şükür ama içim hep bir buruk ve çaresizim. Kocamı seviyorum yuvamı seviyorum ve kolay kurmadık biz bu yuvayı yani anlam veremiyorum bazı şeylere. Olay şöyle oldu… ben hamileydim o sıralar tüm olaylar ben hamileyken yaşandı yani kocam arkadaşının karısıyla aldattı beni biz evlenir evlenmez o şeytan kadın kocama ulaşmış bi şekilde ve yoldan çıkarmış konuşmuşlar baya ama bişe yaşamamışlar nerden biliyorsun derseniz ne konuştuysalar hepsini bir bir noktasından virgülüne kadar okudum yaşasaydılar yaşadıklarına dair konuşmaları mutlaka olurdu çünkü neyse bunlar konuşmuşlar baya kocam beni bildiğiniz salak yerine koyup oynatmış onlar evimize geldiklerinde bile konuşup haberleşiyorlarmış anlarsınız işte evime gelip ekmeğimi yiyen kadın kocamla birlikteymiş olaya bakın… ben sanırım 6 7 aylık hamileydim kocam işten geldi uzanıyordu yani bende kocamın telefonunu aldım elime arada bazen alır kurcalarım şakalar yaparak neyse sosyal medya uygulamasına girdim bir baktım bilmediğim bir hesap O AN ANLADIM her şeyi… elimi karnıma koyarak yıkıldığım yerde kalakaldım beklemiyordum asla ondan böyle bişe beklemiyordum ya tamam sorunlarımız vardı ailesel problemler vs vs ama bi şekilde idare ediyorduk iki tarafı da neyse ortalık karıştı anlıcağınız bide şunu fark ettim mesajlarda o şeytan kadınla zaten 1 aydır konuşmuyormuş kesmişler konuşmayı yazma yazma demişler yani birbirlerini çünkü adan zeye okudum herşeylerini sonra işte tabi anlıcağınız aileler girdi hemen devreye kocamın babası annesi kendi oğlunu attı beni tuttu kendi annemler zaten yanımdaydı kocam ise yani gördüğüm kadarıyla çok pişmandı ben bunu bırakıp gittim hatta hava almak için atmıştım kendimi dışarı nedense eve dönmek istedim hemen eve girdiğimde intih*r etmek üzereydi hatta yaşadıklarım yetmiyor bide öl*süyle uğraşıcaktım neyse yeminler etti ayaklarıma kapandı bildiğiniz yani aileler zaten arkamdaydı e karnımda da çocuğumuz ŞANS VERDİM başlarda kavgalarımız devam ediyordu tabikide ama o zaten herşeyin farkında olduğu için alttan alıyordu özürler diliyordu her zaman neyse o kadına naptın derseniz eğer aradım açtı o anlık öfke ile kustum küfrettim anlarsınız işte bide yüzüme kapattı oro*pu… e tabi içim rahat etmedi öfkem asla dinmiyordu yine de aradan zaman geçmişti onların konuştuğu hesaptan o şeytanın +18 fotoğrafları vardı onun hesabına mesajla yolladım ve bir güzel saydırdım yuvamdan uzak durması içindi gerçi hepsi bilmiyorum anlam veremediğim şeyler yaşadım yani o günden beri de asla denk gelmedim o şeytanla…ya ben şunu anlamıyorum aradan dediğim gibi 1,5 sene geçmesine rağmen içimde hala berbat bi öfke var bişeler yapmak istiyorum o şeytana karşı ama o şeytanın kocası da benim kocamın arkadaşı yapsam ka*lı bıç*klı olucak sonu yani ama o kadına ne yapsam da içim rahatlar bilmiyorum akıl verin lütfen içim hep buruk mu kalıcak böyle…
Ne kadar korkunç bir konu bu böyle.. Kocanız suçsuz da o kadın mı suçlu. Sanki kadın ö.se rahatlayacak gibi yazmışsınız. Eşiniz de kadının eşiyle hala arkadaş öyle mi?? Allah size doğru yolu göstersin. Umarım bir aydınlanma yaşarsınız da eşinizin ne kadar iğrenç olduğunu anlarsınızYaklaşık 1,5 sene oluyor aldatıldım. Evliliğim devam ediyor her şey yolunda Rabbime bin şükür ama içim hep bir buruk ve çaresizim. Kocamı seviyorum yuvamı seviyorum ve kolay kurmadık biz bu yuvayı yani anlam veremiyorum bazı şeylere. Olay şöyle oldu… ben hamileydim o sıralar tüm olaylar ben hamileyken yaşandı yani kocam arkadaşının karısıyla aldattı beni biz evlenir evlenmez o şeytan kadın kocama ulaşmış bi şekilde ve yoldan çıkarmış konuşmuşlar baya ama bişe yaşamamışlar nerden biliyorsun derseniz ne konuştuysalar hepsini bir bir noktasından virgülüne kadar okudum yaşasaydılar yaşadıklarına dair konuşmaları mutlaka olurdu çünkü neyse bunlar konuşmuşlar baya kocam beni bildiğiniz salak yerine koyup oynatmış onlar evimize geldiklerinde bile konuşup haberleşiyorlarmış anlarsınız işte evime gelip ekmeğimi yiyen kadın kocamla birlikteymiş olaya bakın… ben sanırım 6 7 aylık hamileydim kocam işten geldi uzanıyordu yani bende kocamın telefonunu aldım elime arada bazen alır kurcalarım şakalar yaparak neyse sosyal medya uygulamasına girdim bir baktım bilmediğim bir hesap O AN ANLADIM her şeyi… elimi karnıma koyarak yıkıldığım yerde kalakaldım beklemiyordum asla ondan böyle bişe beklemiyordum ya tamam sorunlarımız vardı ailesel problemler vs vs ama bi şekilde idare ediyorduk iki tarafı da neyse ortalık karıştı anlıcağınız bide şunu fark ettim mesajlarda o şeytan kadınla zaten 1 aydır konuşmuyormuş kesmişler konuşmayı yazma yazma demişler yani birbirlerini çünkü adan zeye okudum herşeylerini sonra işte tabi anlıcağınız aileler girdi hemen devreye kocamın babası annesi kendi oğlunu attı beni tuttu kendi annemler zaten yanımdaydı kocam ise yani gördüğüm kadarıyla çok pişmandı ben bunu bırakıp gittim hatta hava almak için atmıştım kendimi dışarı nedense eve dönmek istedim hemen eve girdiğimde intih*r etmek üzereydi hatta yaşadıklarım yetmiyor bide öl*süyle uğraşıcaktım neyse yeminler etti ayaklarıma kapandı bildiğiniz yani aileler zaten arkamdaydı e karnımda da çocuğumuz ŞANS VERDİM başlarda kavgalarımız devam ediyordu tabikide ama o zaten herşeyin farkında olduğu için alttan alıyordu özürler diliyordu her zaman neyse o kadına naptın derseniz eğer aradım açtı o anlık öfke ile kustum küfrettim anlarsınız işte bide yüzüme kapattı oro*pu… e tabi içim rahat etmedi öfkem asla dinmiyordu yine de aradan zaman geçmişti onların konuştuğu hesaptan o şeytanın +18 fotoğrafları vardı onun hesabına mesajla yolladım ve bir güzel saydırdım yuvamdan uzak durması içindi gerçi hepsi bilmiyorum anlam veremediğim şeyler yaşadım yani o günden beri de asla denk gelmedim o şeytanla…ya ben şunu anlamıyorum aradan dediğim gibi 1,5 sene geçmesine rağmen içimde hala berbat bi öfke var bişeler yapmak istiyorum o şeytana karşı ama o şeytanın kocası da benim kocamın arkadaşı yapsam ka*lı bıç*klı olucak sonu yani ama o kadına ne yapsam da içim rahatlar bilmiyorum akıl verin lütfen içim hep buruk mu kalıcak böyle…Çok
çok pişmandı ben bunu bırakıp gittim hatta hava almak için atmıştım kendimi dışarı nedense eve dönmek istedim hemen eve girdiğimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?