Bende bekliyorum gelişmeleri kızlar.Nilim yaza girmeden telkin dinlemeye başlamıştın hatta sen 3. dinlemeyide yapmıştın galiba telkinin etkisi sana nasıl oldu? ben 2 defa dinledim ama 1 hafata arayla değil 2 hafta arayla dinleyebildim.
dinledim canım ama yaza girmeden başladığım karışıktı benim hani iki telkin birden dinliyordum iki farklı kişinin hazırlamış olduğu, o işleri biraz karıştırdı sanırım, buna rağmen etki almaya başlamıştım ama yazın terle falan erittim yeni dolgunluğu, sonra en baştan alıp sadece parfaitin telkinini dinlemeye karar verdim ve sıfırdan 3 set yaptım, ilkinde 2 hafta boşluk bıraktım arada, ikincisinde 1 hafta ya da tam tersi, yani şu an 3 telkin bitirmiş durumdayım. ağrılar hep oldu özellikle telkin aralarında, regl dönemi pek ağrı olmuyor bitince tekrar oluyor, hafif bi değişim var ama çok yolum var daha sanırım yavaş ilerliyor o yüzden de umudumu kaybetmeden sabırla bekliyorum. hiç ağrım da olmasa o zaman işe yaramadı derdim ama ağrılar belli ediyor büyümenin geleceğini, şu an beklemedeyim artık :)
benim dışımda birinin daha kullanıyo olmasına çok sevindim, olumlu olumsuz mutlaka geri dönüş yap lim, aklım kalacak çünkü bu üründe(
sitesinde yazıyo zaten 3 gün kullanıp 1 gün ara veriyorsun, ben o 3 günlük periyodlarda gece gündüz sürekli kullandığım için çok kirlendi, üstündeki şekillerden az çok ne olduğu anlaşılacağı korkusuyla, annem görür bişi der diye hiç havalandırmadım. mutlaka her gün havalandır. bi de gece yatmadan önce 2 dakka avuç sıkma hareketi yapsan bile spordan sayılır o bile yarar bence.
şimdilik ev yapımı parafinimle idare ediyorum ve haberini mutlaka bekliyorum....
slm ben bu careffin parafinli südyen+kremi kullanıyorum ilk bende ürktüm ama süper bir ürün artık 90 beden oldum gerçekten inanılmaz hiç bir yan etkisi yok çevremdeki tüm tanıdıklarıma tavsiye ettim onlarda kullanmaya başladı ve bunların sadece büyütücüleri yok çatlak ve sakma için olan ürünleride var ve ürünü araştırıp kullandım dünyada tek ve patentli bir ürün ben herkese tavsiye ediyorum.beh tv den aldım ve onların şimdi kendi sitelerini buldum süper bunlar ya rüyalaım gerçek oldu hanımlar:))))) artık güvenim yerinde ne giysem acaba demeden özgürce her istediğimi giyip çıkıyorum.
Arkadaşlar bende aldım careffin parafinli sütyen bugün 2.ci günüm merak eden arkadaşlar sizleride haberdar edicem..kullanmaddığım yöntem kalmadı son olarak bunu kullanıcam eğer buda etki etmezse yapıcak bişi yok ama dediğim gibi muhakkak sizide gelişmelerden haberdar edicem.
hmmm ya ıyı guzelde ıste ınsan tam olarak ınanamıo bı yerde..herkeste aynı etkyı gosterrmı fln..baska kullanan varmıııı kzlarrr..
o arkadaşa nasıl inanıyorsunuz ki profil bilgilerine bi bakın hepitopu 3 mesajı var zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?