- 4 Şubat 2008
- 637
- 1
Bende bekliyorum gelişmeleri kızlar.Nilim yaza girmeden telkin dinlemeye başlamıştın hatta sen 3. dinlemeyide yapmıştın galiba telkinin etkisi sana nasıl oldu? ben 2 defa dinledim ama 1 hafata arayla değil 2 hafta arayla dinleyebildim.
dinledim canım ama yaza girmeden başladığım karışıktı benim hani iki telkin birden dinliyordum iki farklı kişinin hazırlamış olduğu, o işleri biraz karıştırdı sanırım, buna rağmen etki almaya başlamıştım ama yazın terle falan erittim yeni dolgunluğu, sonra en baştan alıp sadece parfaitin telkinini dinlemeye karar verdim ve sıfırdan 3 set yaptım, ilkinde 2 hafta boşluk bıraktım arada, ikincisinde 1 hafta ya da tam tersi, yani şu an 3 telkin bitirmiş durumdayım. ağrılar hep oldu özellikle telkin aralarında, regl dönemi pek ağrı olmuyor bitince tekrar oluyor, hafif bi değişim var ama çok yolum var daha sanırım yavaş ilerliyor o yüzden de umudumu kaybetmeden sabırla bekliyorum. hiç ağrım da olmasa o zaman işe yaramadı derdim ama ağrılar belli ediyor büyümenin geleceğini, şu an beklemedeyim artık :)