- 2 Ağustos 2011
- 194
- 0
hımmm bu başka.. Benim dinlediğim her biri 1 saatlik toplam 8 terapiydi. Aam konuşuyor hipnoz ediyor ama çok sıkıldım bu daha iyi, teşekkür ediyorum.
Bunu sadece dinliyorsun canım,rica ederim... Sayfaya bekleriz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımmm bu başka.. Benim dinlediğim her biri 1 saatlik toplam 8 terapiydi. Aam konuşuyor hipnoz ediyor ama çok sıkıldım bu daha iyi, teşekkür ediyorum.
kızlar, benim kullanalı 6 gün oldu. ilk günler sitede yazdığı gibi belirtiler vermeye başladı, önce göğüsümde bir yumuşaklık ve hafif kaşıntı oldu ve eğer psikolojik değiilse 2 gündür büyümeye başladı. göğüslerimin şiştiğini hissediyorum. bazı arkadaşlar reklam kokan haraketler demişler, o yüzden yazmaya bile çekindimmm ama 2 gündür resmen büyüdüğünü hissediyorum :)) bakalım 20 günde ne kadar sonuç alıcamm. duruma göre senede 2 ya da 3 kutu alsam ne kaybederim ki. yeterki büyük olsun
kızlar ben bir kutuyu bitirdim ve yarım kadar büyüme oldu. kalıcılığını bilmiyorum ama şimdi 2 paket daha sipariş verdim. sonra 6 ay kullanmıcam bakalım kalıcılığını o zaman görürüm.
başka kullanan yok mu ya ?
böyle bir tek ben yazıyorum. sanki ürünü tanıtır gibi kendimi kötü hissettim :)
o arkadaşa nasıl inanıyorsunuz ki profil bilgilerine bi bakın hepitopu 3 mesajı var zaten
bu tepkilerden çekindiğimi daha önceden de belirtmiştim, inandırma zorunluluğum yok :87:
ben @nilimm etkilerini yazmaya devam et dediği için aradan 15 gün geçtikten sonra yazdım. reklam yapıyor olsam daha önce de yazardım
ürünün reklama ihtiyacı olduğunu da sanmıyorum shopping tv de cayır cayır satıyorlar :))
Yıllardır denemediğim yöntem kalmadı diyebilirim. Üzüm çekirdeği, yağlar, haplar, kremler... uzun zamandır da durumu kabullenmiş hiçbişi yapmıyordum, tesadüfen bu ürünü gördüm, 1 ayda etkisini gösteriyosa deniyim, bi büyüsün de ben onu küçültmemek için pür azim çabalarım dedim ve ürünü aldım. Uzun bi giriş oldu özetle ürünü 10 gündür kullanıyorum hiç beklemediğim kadar memnumum. Bugüne kadar hiçbir ürün 10 günde bu kadar etki etmemişti. Aman aman bir büyüme yok elbette ama bi dolgunluk var, psikolojik bişey olmadığı kesin. 20 günden sonra tekrar yazarım.
Bu arada benim göğüslerim çok küçük olduğu için, 70A kullanıyorum, bir kullanımlık paketini 2 kez kullanabiliyorum. Ki eminim buradaki birçok kişi 2 kez rahat rahat kullanır.
ilgilenen olur olmaz bilemem ama mutlaka yazıcam... aslında sitenin çok eski bir müdavimiyim ve burada yazılan edilen nerdeyse herşeyi biliyorum diyebilirim denemedğim yöntem kalmadı ve insanların bir umut diye nelere saldırdığını çok iyi biliyorum. kısa sürede gerçekten etki gördüğüm için paylaşmak istedim ama ürünün kalıcılığı konusunda da hiçbir şey diyemem şimdilik ama yıl da geçse mutlaka tekrardan buraya yazarım. ben bi 3 ay kullanmayı planlıyorum gelişmeler böyle devam ederse..
slm ben bu careffin parafinli südyen+kremi kullanıyorum ilk bende ürktüm ama süper bir ürün artık 90 beden oldum gerçekten inanılmaz hiç bir yan etkisi yok çevremdeki tüm tanıdıklarıma tavsiye ettim onlarda kullanmaya başladı ve bunların sadece büyütücüleri yok çatlak ve sakma için olan ürünleride var ve ürünü araştırıp kullandım dünyada tek ve patentli bir ürün ben herkese tavsiye ediyorum.beh tv den aldım ve onların şimdi kendi sitelerini buldum süper bunlar ya rüyalaım gerçek oldu hanımlar:))))) artık güvenim yerinde ne giysem acaba demeden özgürce her istediğimi giyip çıkıyorum.
Siteye yeni üye olduğum için özel mesaj gönderemiyorum, nilimm ürünü kullanmaya devam ediyor musun, nedir sende durumlar paylaşırsan sevinirim...
tatlım gulrum kullanıyordu ürünü, benden ondan haber bekliyorum :)