"Careffin Göğüs Dolgunlaştırıcı Etkili Parafinli Sutyenin etkisi ne kadar süre geçerlidir? Kullanmayı bıraktığımda Göğüslerim eski haline ne kadar sürede gelir?
Careffin Parafinli Sütyenin etkisi kullanmaya başladığınız günden itibaren etkili olmaya başlar ve tam olarak 3 ay kullanım sonrasınıda hesap ederseniz 6 ay kadar dik ve dolgun göğüsleriniz olacak demektir."
nasıl yani 3ay kullanım için 200 liradan fazla para veriyosun ve sadece 6 ay mı dolgunluk veriyo?
ayy çok pahalı arkadaşım bide geçici yani sadece 6 ay için o kadar para verilmez ki....bence kalıcı yöntemler araştır mesela telkin gibi
kızlar bana telkin çok saçma geldi bilmiyorum :s
bugün sipariş ettiğim bir kutu elime ulaştı. bakalım görücez...
ben telkine inanıyorum ama istikrarla dinleyemiyorum vaktim olmuyormadem istedin hem onu kullan hem vaktin varsa tabi telkini dinle.double etki olur
cnm arkadaşım benm ...
kuzuuuuummmm benimmmm :124: :124: :124:
bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :):)sevgi seli yaşanıyo :):)
tatlımmmmmmm sapuk sancaklar bizi
ya arkadaşlar bu telkinin ingilizcesini bulabildim ben onu dinlerken de uykum geliyor bi de beynim sanki Türkçesini dinlemediği için oralı olmuyor gibi hissediyorum. Siz Türkçesini mi dinliyorsunuz, nereden buldunuz bağlantı vermeniz mümkün mü? Bi de konu hakkında yorum yapayım hazır burdayken, ben daha önce üç kutu actibreast bitirdim onun bile az bi faydası oldu ve pııırrrr geçti gitti, bunu hiiiç sanmıyorum. paramı çöpe attım yani. Benden söylemesi diyor, "hemen nasıl inanıyorsunuz bu arkadaşa" diyen arkadaşıma katılıyorum. Reklam kokan hareketler bunlar.
Canım telkin için "göğüs büyütmek için telkinli ses dosyası" konusunun ilk sayfasına bak ordan indirebilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/dogal...gogus-buyutmek-icin-telkinli-ses-dosyasi.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?