- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
-
- Konu Sahibi Lovedreams
Ben nasıl birden böyle oldum bilmiyorum oysa ki severim kadını hani herşeyi geçtim bir insan tanımadığı başka bir insan hakkında nasıl kibirlenir aklım almıyorArtık günümüzde kibirli insanlar aşırı çok, fakat sizin bunu bilip hatanızı anlamanız da ayrı bir güzel. Bol bol dua edin, tek ve en güzel çözümü budur. İnancınız olduğu için söylüyorum kibir ve gaflet anları ile ilgili birçok güzel kitap var, insan onları okuyunca kendine çeki düzen veriyor.
Sakin ol.. içinden geçirdiğine Allah günah bile yazmıyor (çok şükür) eyleme gecirmedigin sürece..
Diyaloğa geçtiğinde dikkat edersin..
Konuşurken kadının yüzüne bakamadım utancımdan inanın sohbet muhabbet çok güzel ama içimden ayrı düşünüp dışımdan ayrı konuşunca bu sefer yalancı ve riyakar oluyorum yani anlayacağınız battıkça batıyorumBunu farketmemiz ve rahatsız olmanız bile çözüm yolunda büyük bir adım..Bu konuda tebrik ederim.. Aklınıza böyle düşünceler geldiğinde, karşınızdakinin olumlu özelliklerine odaklanıp, sesli olarak övgü cümleleri kursanız.. Hem suçluluk hissi hafifler hem de uzun vadede bir tür koşullama olur..
İlahi siz çok tatlı yorum olmuşKendini Kate Moss gibi modellerle karsilastir da kibrin yerle bir olsun.
Konuşurken kadının yüzüne bakamadım utancımdan inanın sohbet muhabbet çok güzel ama içimden ayrı düşünüp dışımdan ayrı konuşunca bu sefer yalancı ve riyakar oluyorum yani anlayacağınız battıkça batıyorum