Çare bulun lütfen derdime :(

"Bu dünyada herkes bir şey olmaya çalışırken sen hiç ol! Menzilin yokluk olsun. İnsanın çömlekten farkı olmamalı. Nasıl ki çömleği tutan dışında ki biçim değil içinde ki boşluk ise, insanı ayakta tutan da benlik zannı değil hiçlik bilincidir."

Bu sözü sık sık hatırlatırım kendime, ben hiçim demeyi adet edindim, içinize gelen sizi rahatsız eden duygularda hiç olduğunuzu hatırlatın kendinize, hiçliğimizi kabul ettiğimiz gün içimizden kötü şeyler geçmemeye başlar.
Mune abla bu yazıyı yazıp buz dolabına asacagim çünkü nefse tokat etkisi yapıyor ben her gün her fırsatta okuyacağım

Biraz günah çıkarmak gibi olmuş.
Allah affetsin nediyelim.
Bilinçli biri gibisiniz.
Burda kaybedeceğiniz vakti duaya harcayın derim.
Sevgiler....
Günah çıkartmak değil amacım sadece nasıl bir şeyin içinde olduğumu anlamanız için küçük bir örnek verdim duaya yöneldim çok şükür inşaAllah bu sıkıntıdan kurtulurum

İyilik yapın böyle hissettiğiniz kişilere. Ama bununda kibrini yaşamayın kendi içinizde. Bilinçli olun. Zorlayın kendinizi. Sizi anlıyorum. Aciz olduğunuzu sürekli tekrar edin kendinize.

Bazen benim de maddi anlamda geliyor Allah affetsin sonra sen bir iscinin kizisin diyorum gecistirmeye calsiyorumm:)

Evet gerçekten yani o an beynim ve kalbime hükmedemiyorum :KK43: gaflete düşüyorum sonra o utanç geliyor içime ellerimi sıkıyorum kendime sinirimden

X