Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Antidepresena karsi degilim onu kullaniyorum.ama x..x agir bir ilac diye ve Allah korusun korunurken hamile kalanlar var x...x cok zararliymis.korkuyorum.doktorumda x...x kullnirken cok iyi korun dedi.ondan korktumEşim bir sene önce iş değişikliği sonucu depresyona girdi, uyku bozukluğu ile başladı ve ardından ağlama nöbetleri kalbinin sıkışması gibi. Nişantaşı nda bulunan tanınmış bir psikiyatrist de gittik Vedat Şar. Dediğiniz ilacı ve cip. Adında antideprasan verdi önce uyku sorununu çözmemiz gerek dedi gece uyumamak çok büyük sıkıntı ve bu ilaçlar en az 6 ay kullanılmalı ancak etkisini görürsün dedi. İki hafta sonra uyumaya başladı bir ay sonra iç sıkıntısı ağlama sıkışma geçti, 6 ay kullandık çok şükür geçti. İlaçları aksatma lütfen uyumamanın sonu şizofreni kadar gidermiş..
Okuyorum canim sagolasinUyuyamama dualri arastirin tek careniz diyebilirim benim kizimda uyuyamiyordu uyumaya calisiyordu agliyordu ben bi dua okuyodum hemen gozleri kapaniyodu kesinlikle arastir
Yok zaten heryolu denicem baska care icinNerede yaşıyorsunuz? Çok ağır bir ilaçla başlatmış bende gittim zamanında önce daha hafifini vereceğim olmazsa ona geçeceğim dedi. O ilacı bırakmak çok zor lütfen ilaçlarda aramayın çareyi. ben 6 ay kullandım bırakırken yan etkileri o kadar çok ki. Resmen hayattan soğuyorsun.
Ben de bunu test ettim ve onayladim. Farkinda olmuyorsun uyudugunun.Simdi bir benzer durumu ben yasamistim. Hala da yasiyorum sayilir. Ondan yola cikarak soyle bir ornek verecegim. Beden 12 ila 15 dakikaya yakin hareketsiz kalinca otomatik uyku moduna geciyormus. Test ettim onayliyorum. Tum uyku hazirligimi yaptim. Bitki cayimi ictim. En rahat uyku pozisyonumda uzandim yatagima. Hareketsiz kaldim. Sonuc mis gibi uyku.. ama oyle zaman tutarak 9dk gecti 10 oldu diye sayarak yatma. Sadece yat ve mumkun oldugunca sagina soluna fazla donme. Elini kolunu oynatma. Kisa surede hissediyorsun zaten vucudundaki uykuya gecis modunu. Okudugum linki bulabilirsem google'dan sana da yollarim.
Smdiden yardimci olmaya calisan herkesten Allah razi olsun.
Cok ciddi bir uyku problemim var.gece uykuya dalmakta cokcokcok zorlaniyorum.uc gece hic uyuyamayinca pskiyateiste gittim.bana antidepresan ve x...X adli ilac baslatti.o an kafam uykusuzluktan normal dusunemedigi icin aklima getirip itiraz edemedim.antidepresan neyse ama xanax in agir bir ilac oldugunu biliyorum ve alismak istemiyorum.ama bu ilacsizda uyuyamiyorum.daha dogrusu dalamiyorum uykuya.burda sayilacak bircok tavsiyeyide denedigime eminim.ama mucize ariyorum diyelim.bisey dusunmuyorum aslinda ama kalbimin carpintisini dinliyorum surekli dua okuyorum dikkatim dagilsin diye ama faydasi olmuyor.sigara alkol vs kahve kola vs kullanmiyorum.doktorum yurt disinda mail attim ancak donus yok.sut yogurt bitki caylari hepsini denedim.aslinda dedim ya mucize ariyorum hem hafif hemde derdime care olcak..smdiden herkese tesekkur ederim.
İstanbuldaysanız npistanbul var. Galiba onların uyku terapi odaları vardı. Ama geçen seneydi galiba nevzat tarhan ın (hastanede onun bildiğim kadarıyla) bir saatlik seansı 500 civarıydı. Bide forever ın bi bitkisel çayı var ben şuan kullanıyorm ama başka sebepten. İçeriğinde uyku problerine iyi gelir yazıyor. Çok geçmiş olsun..Aa ilk defa duydum biliyormusun.uylu labaratuvari.burda yok ama arastiricam
Istanbulda degilim malesefİstanbuldaysanız npistanbul var. Galiba onların uyku terapi odaları vardı. Ama geçen seneydi galiba nevzat tarhan ın (hastanede onun bildiğim kadarıyla) bir saatlik seansı 500 civarıydı. Bide forever ın bi bitkisel çayı var ben şuan kullanıyorm ama başka sebepten. İçeriğinde uyku problerine iyi gelir yazıyor. Çok geçmiş olsun..
Sizede yardimci olmaya calisan herkese tesekkur ederim.Allah yardimci olmaya calisan herkesin butun sorunlarina care versin insAllahAllah acil sifasini versin inşallah. Tekrar geçmiş olsun
Denicem bugece bakalimBen de bunu test ettim ve onayladim. Farkinda olmuyorsun uyudugunun.
Canim Allah kabul ederse kiliyorum zaten.sagol yinede tavsiyen icin Allah razi olsunNamaz kilicam dersen uyku çöker Gece namaz kılmaya başla 1-2 kere kilsan 3. Gece bir baktinki uyumuşsun
Ay amin amin gece gece sevindim valla dua aldimSizede yardimci olmaya calisan herkese tesekkur ederim.Allah yardimci olmaya calisan herkesin butun sorunlarina care versin insAllah
Kafama taktigim seyleri antidepresan cozdu.ama uyuyamama nasil cozulcek bilemiyorumKafana taktiği birsey vardır mutlaka belki önemini suan kaybetmiştir ama bilinçaltı na yerleşmiştir
Aminnn canim hemde nasil zor.Ay amin amin gece gece sevindim valla dua aldimHayat zor ya Allah hepimizin islerini kolaylastirsin sikintimizi kaldirsin
Bekliyorum canim ozelden yaz bana mutlaka yada burdan.ihtiyaci olan faydalanirSize bidua verecem bendede uyku sorunu vardi tesbihat cektim şuan cok şükür uykum dözene girdi
Bide unutmadan çörek otu yağı için yatmadan tatlı kaşığı dolusu. Peygamber efendimiz ölümden başka herşeye deva demiş. İçerken uykusuzluğum için diye niyet ederek iç. Kimyasalı yok bişeyi yok zararı olmaz faydası olur Allah'ın izniyle..Istanbulda degilim malesefbu cayi bulup icicem
Coook tesekkur ederim bunuda denicem.Allah razi olsunBide unutmadan çörek otu yağı için yatmadan tatlı kaşığı dolusu. Peygamber efendimiz ölümden başka herşeye deva demiş. İçerken uykusuzluğum için diye niyet ederek iç. Kimyasalı yok bişeyi yok zararı olmaz faydası olur Allah'ın izniyle..