- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.663
- 248
- 38
Aslinda yok yani ama uyiyamadikca illaki biseyler geliyo aklaKafanıza taktığınız bişey mi var bütün bunlardan en azından birinin işe yarıyor olması lazım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslinda yok yani ama uyiyamadikca illaki biseyler geliyo aklaKafanıza taktığınız bişey mi var bütün bunlardan en azından birinin işe yarıyor olması lazım![]()
Lavanta denemedim valla not aldim smdi aktardan alicam.sonuclari bildiririrmLavanta çayı? Bende de aynısı vardı ve biraz rahatlama ile biraz da bu çayın yardımıyla geçti sayilir. Çok gerginken oluyor arada sirada
Ay evet kötü bi durum. Bi yolunu bulursun umarım rahat uyumanınAslinda yok yani ama uyiyamadikca illaki biseyler geliyo akla![]()
Psikiyatri den önce dahiliye doktoruna yada aile hekimine tahlil yaptirin.Sari kantaron melisa kediotu carlifelek cayi anason denedm hepsini((
Kokusu güzel de tadı biraz kötü. Yemeklerden en az iki saat sonra, gece yatmadan yarım saat-bir saat önce içerdim ben. Hem saçlara da iyi geliyor. Sivilce ve leke tedavisinde de kullanan varmış, yararlı bir çay. Benim uykumu getiren ve sakinleştiren tek çaydı bu, diğerleri hiçbir işe yaramamıştı. Yapılışını da ibrahim saraçoğlunun lavanta kürü tarifindeki gibi uyguluyordum.Lavanta denemedim valla not aldim smdi aktardan alicam.sonuclari bildiririrm
Alismaktan kotkuyorum cnku bebek dusunuyorum.oyuzden alusmak isyemiyorumBence ilaç içmende bi sakınca yok sen daha başlar başlamaz bağımlı olmaktan bahsedersen olmaz tabi aslında cipralex diye bi ilaç duydum o daha hafif ve zannımca daha pozitif bi ilaç doktoruna bi danış derim ben ama insanlar ilaç kullanmaktan niye bu kadar çekinirler onuda anlamam bende düşünüp uyuyamıyorsanız bi sebep yokken bu ilacı uyuyun diye değil düşünmeyin diye vermiş doktor:)) düşünmeyince otomatikman uyuyacaksn çünkü umarım mışıl mışıl uyursun
Smdiden yardimci olmaya calisan herkesten Allah razi olsun.
Cok ciddi bir uyku problemim var.gece uykuya dalmakta cokcokcok zorlaniyorum.uc gece hic uyuyamayinca pskiyateiste gittim.bana antidepresan ve x...X adli ilac baslatti.o an kafam uykusuzluktan normal dusunemedigi icin aklima getirip itiraz edemedim.antidepresan neyse ama xanax in agir bir ilac oldugunu biliyorum ve alismak istemiyorum.ama bu ilacsizda uyuyamiyorum.daha dogrusu dalamiyorum uykuya.burda sayilacak bircok tavsiyeyide denedigime eminim.ama mucize ariyorum diyelim.bisey dusunmuyorum aslinda ama kalbimin carpintisini dinliyorum surekli dua okuyorum dikkatim dagilsin diye ama faydasi olmuyor.sigara alkol vs kahve kola vs kullanmiyorum.doktorum yurt disinda mail attim ancak donus yok.sut yogurt bitki caylari hepsini denedim.aslinda dedim ya mucize ariyorum hem hafif hemde derdime care olcak..smdiden herkese tesekkur ederim.
Tesrkkur ederim cavap icin.kaygi bozuklugu olusmus bebek kayiplarimdan sonra.antidepresan kaygimi bastirdi ama uylusuzluk fena.xanax yerine unisom ic demisti ilk sordugumda.ama o uyutmadi.tekrar sordum ama yurt disinda cevap vermiyorBahsettiğiniz ilaç uyku ilacı değil sakibleştiricidir (bir nevi reçeteli uyuşturucu). 6 aydan uzun süreli kullandırtılmıyor zaten.
Doktorunuz gerçekten gerekli görmeseydi o ilacı yalvarsanız yazdıramazdınız. Yeşil reçetelidir kontrole tabidir.
Sıkıntı neydi taşikardi, panik atak, nefes darlığı ateş basması vs.
Doktora tekrar danışın o ilacı kullanmak istemediğinizi söyleyin sizi sadeceuyutacak başka bir ilaç versin bir süreliğine.
Geçmiş olsun.
Denicem canim sagolKokusu güzel de tadı biraz kötü. Yemeklerden en az iki saat sonra, gece yatmadan yarım saat-bir saat önce içerdim ben. Hem saçlara da iyi geliyor. Sivilce ve leke tedavisinde de kullanan varmış, yararlı bir çay. Benim uykumu getiren ve sakinleştiren tek çaydı bu, diğerleri hiçbir işe yaramamıştı. Yapılışını da ibrahim saraçoğlunun lavanta kürü tarifindeki gibi uyguluyordum.
Kalbimin sesini dinliyorum uyuyamadikca.ben gece gunduz uykuya dalma problemi yasiyorum.ikiye uce dogru daliyorum bir saat sora uyaniyorum yine iki uc saat uyuyamiyorum tekrar dalip bir saat sora uyaniyorum.kisir dongu gidiyoBuaralar bende de uyku problemi var ben gece uyuyamayıp,gündüz uyuyorum.Sizinki nasıl?uykunuz mu gelmiyır? Hiç mi uyuyamıyorsunuz? Ben bir dönem ilaçsız uyuyamazdım sonra bıraktım.Yani bağımlı olup olmamak senin elinde..terapi alman gerekiyor? Ben düşünmekten uyuyamıyorum sen kalbini dinlemekten mi?(anksiyete)
Tesrkkur ederim cavap icin.kaygi bozuklugu olusmus bebek kayiplarimdan sonra.antidepresan kaygimi bastirdi ama uylusuzluk fena.xanax yerine unisom ic demisti ilk sordugumda.ama o uyutmadi.tekrar sordum ama yurt disinda cevap vermiyor
Kalbimin sesini dinliyorum uyuyamadikca.ben gece gunduz uykuya dalma problemi yasiyorum.ikiye uce dogru daliyorum bir saat sora uyaniyorum yine iki uc saat uyuyamiyorum tekrar dalip bir saat sora uyaniyorum.kisir dongu gidiyo