Capilex İstenmeyen Tüyleri Yokedici Krem

merhaba arkadaşlar capilex hakkında yapılan yorumların bi çoğu olumlu bende bugün aldım.kollarımda kullanıcam ben ama biraz geçmi kaldım sizce yaz geldi.ben kullanmaya başlıcam.size bir sorum var makina ile alıp kullanmayı düşünüyorum.sizce sir ağda daha mı iyi olur.

13 sayfayı itinayla okudum ama dikkatimi ceken bişey var..gecen yıl acılmış bu konu ve öve öve yere göge sıgdıramayan urunu siddetle tavsiye eden cogunluk kitlenin sadece 3 veya 5 mesajı var toplamda tum mesajlarıda bu konuya ait.baska yok mesajları.şimdi bu arkadaslar sadece bu urunu anlatmak içinmi bu siteye yazma ihtiyacı hissettiler acaba ya benmi cok fesatım genelde cogu konuda bir urun helede yeni cıkmıs bir urunse bakın yorumlara genelde foruma o gun yada bir iki gun önce uye olmus toplam 5-6 mesajı olan ve hatta tummesajlarıda o urune ait olan sonra sitede bi daha görünmeyen arkaadaslar var..ben acıkcası supheye dusuyorum böylece..bende capilex için cok sey duydum kimisi mukemmel diyo kimisi hiçbiişe yaramaz diyo kullanmadan anlayamayacagız tabi herkesin metabolizması farklı

mükemmel diyen yalan söylüyor bence.ya da aylarca hiç ara vermeden kullanıyorlardsa bilemem ama mümkün değil kullanmak. adet dönemlerinde ve kılların uzama dönemlerinde illaki ara veriyorsunuz,sanırım bu da kesin sonuç almayı engelliyor.ya da benim kıl yapım çok fena bana haylamıyorkafamçokkarıştı

ben capilex i burada duyup almıştım şimdi 2ay oldu kullanmaya başlayalı çıkma süresi uzadı ve bayağı inceldiler diyebilirim çıkınca öyle hemen göze batmıyorlar bir süre daha kullanmaya devam edeceğim sanırım.

24 nisanda kullanmaya başladım ve bugün 04 mayıs 10 günde capilex in bende yaptığı etkiye inanamazsınız tek tük çıkmaya başladı ama o kadar ince çıkıyorlar ki jeli ve spreyi olmak üzere 2 ürün alıyorsunuz ben 68 ytl ödedim jel genital bölge ve yüz için sprey vücut için hergün sabah ve akşam olmak üzere 2 kez uygulanıyor biraz zahmetli ama kokusu çok güzel eczacı kadının dediğine göre kullananlar çok memnunmuş bende 10 günlük bir kullanımda bile son derece memnun kaldım denemenizi tavsiye ederim

merhaba
çene ve boyun için sadece jeli kullanmak sonuç verir mi sizce?ben çıkanları sürekli almak zorunda kalıyorum işe yarar mı ?bir de jel kullandıktan sonra sabah üzerine makyaj yapılabiliyor mu?fisfisfis

capilexin etkisini anlatacak kadar sık ve düzenli kullanamadım, ancak yüze sürülen jel birazcık yapış yapış yapıyor... yani üzerine makyaj için beklemek lazım...

Arkadaşlar ben epeydir kullanıyorum(biraz aksattığım zamanlar oldu gerçi) dedikleri kadar fayda göremedim yaa Ciddi anlamda fayda göreniniz var mı?

Jel hassas bölgelere kullanılıyor.Bikini ve yüz için ama göbek bölgesi koltukaltı da olabilir neden olmasın o kadar da önemli değil sonuçta aynı ürün çalışma prensipleri aynı.Önceki mesajlarda da yazıyor tüm soruların cevabı.
Ben kullandım faydasını gördüm ama lazer epilasyon gibi yok olmadı ciddi şekilde azalma ve zayıflama oldu.

bende mesajları okuduktan sonra capilex e karar verdim ama kafama takılan bir şey var ben capilex alırsam yüzümdeki tüyleri ilk defa alıcam açıkçası tüyler çıkarken sert veya siyah çıkar diye korkuyorum şuan yüzümdeki tüyler açık renkli ve ince ilk defa alacağım için biraz çekiniyorum açıkcası bu konuda tecrübesi olan varmı

merhaba bayanlar.siteyi uzun süredir takip ediyorum ama sırf bu mesajı yazmak için üye oldum diyebilirim.geçen yıl bioder krem kullanmıştım kokusu ve çok yağlı gibi oluşu hoşuma gitmemişti.burdaki yorumlara güvenerek 2 hafta önce capilex aldım.genital bölge ve yüzüm için jel olanından bacaklarım için krem olanından.ve benim 1 haftada hemen çıkan tüylerim 2 hafta oldu daha ortalıkta yok.azaltıcı etkisi varmı bilmem bunu bir kaç ay sonra söylerim ama geç çıkardığı kesin.ve bence bu bile mucize(en azından benim için).o yüzden tam gaz yola devam.kulanımı çok rahat.yüzüme sürdükten 1-2 dk sonra makyaj yapabiliyorum.bence deneyin

sevilay bu arada senin sorun için de fikrimi söyleyim.yüzündeki tüyleri hangi yöntemle alırsan al şimdikinden sert ve koyu renkte çıkacağı kesin.o yüzden tüyler seni çok rahatsız etmiyorsa bence hiç dokunma

Vay be,televizyonda var yani reklamı?
Ben de capilex kullandım,faydası olmadı diyemem ama dedikleri kadar kesinlikle olmadı.Şu da var ki çok düzenli kullanmadım ama yine de belli bir ölçüde faydası olması gerekirdi,çok güvenmiştim ama bu da fos çıktı, bioder de..Sinir oluyorum.Eğer aldatma niyetiyle piyasaya sunuyorlarsa ürünleri haram olsun verilen paralar.Ayıp yaa..

Gutto hususuna biraz eğilicem.Lazer epilasyona başlayacağım için paramı ona ayırıyorum:=) Guttoyu da düşünücem inş.Size de ne mutlu diyorum teşekkürler..

capilex in 54 ytl ye jel ve losyon paketi var özel ondan aldım 3 gündür genital bölge için ve bacaklar için kullanıyorum, gelişmelerden haberdar ederimyerimseniben, umarım işe yarar da kurtuluruz şu tüylerdentatlicadiarzu

ben artık pes ettim,şimdilik sadece kollarıma sürüyorum ona da yeni başladım...diğer bölgelerde aman aman bi gelişme olmadı.3 tane tüy daha az çıkacak diye dünya para vermişim meğer,ne fark ettiyse onları da alıverirdim diğerleriyle birlikte,bilemedim işte başlarda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…