• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Capilex İstenmeyen Tüyleri Yokedici Krem

vaLLa bu capILex her yerde buLunmuyo bazI eczacILara sordum o ne deyIp soruyoLar bana bu tIp kremLer etkI edebILIr ben hIc kuLLanmadIm ama bIoder kuLLanmayI dusunuyorum zaten capILex i hIc bI yerde buLamadIm....gaLIba kucuk semtLere daha geLmemIs...

Kizlar benim bi sorum var oki bu krenleri kullanacagiz ama ben okumustum ki bu tur kremleri gebelik de kullanmak sakincaliymis icindeki etkin maddelerden dolayi bu kunuda fikri olan var mi yada eczaneye sorup ogerenen

Kizlar benim bi sorum var oki bu krenleri kullanacagiz ama ben okumustum ki bu tur kremleri gebelik de kullanmak sakincaliymis icindeki etkin maddelerden dolayi bu kunuda fikri olan var mi yada eczaneye sorup ogerenen

Canım zaten üstünde de yazıyor gebelikte kullanılmamalı diye ben hamile olunca bıraktım.

capilexin ilk çıktığı dönemlerde üretici firmaya mesaj yazdım.
garanti ediyorsunuz, peki memnun kalmazsam paramı iade edermisiniz diye. tınlamadılar bile beni. beni tınlamayanı ben de tınlamıyom. Bu yüzden buraya yazan herkes memnun kalsa da almayacağım. :çok üzgünüm:

capilexle daha önce hiç ilgilenmedim reklamlarınıda görmedim etkisiz bişey gibi geldi bana bioder sürekli her yerde çıkıyo ama capilex öyle değil var mı etkisini gören bi de fiyatını merak ettim yazarsanız sevinirim

capilexle daha önce hiç ilgilenmedim reklamlarınıda görmedim etkisiz bişey gibi geldi bana bioder sürekli her yerde çıkıyo ama capilex öyle değil var mı etkisini gören bi de fiyatını merak ettim yazarsanız sevinirim

canım mesajları okursan memnun kalanlar olduğunu görürsün... ben okudum hepsini...
fiyatları da ilk sayfalarda yazıyor... jel 28 ytl ; krem : 40 ytl sanırım... bir de sprey var ama fiyatını hatırlamıyorum... ben jel almaya karar verdim...

slm bayanlar bu formda yeniyim ve sırf capilex ile ilgili görüşlerimi belirtmek için üye oldum. bende şubat başından bu yana capilex i bikini bölgem koltuk altım yüz ve bacaklarım için kullanıyorum. 8 ay olmasına rağmen tüylerimde ne azalma ne de incelme olmadı. sadece biraz geç çıkıyorlar. sabah akşam hiç aksatmadan kullandığım halde işe yaramadı. ürünün web sitesine şikayet maili attığımda ise tatmin edici bir cevap vermediler. bence boşuna para vermeyin.

slm bayanlar bu formda yeniyim ve sırf capilex ile ilgili görüşlerimi belirtmek için üye oldum. bende şubat başından bu yana capilex i bikini bölgem koltuk altım yüz ve bacaklarım için kullanıyorum. 8 ay olmasına rağmen tüylerimde ne azalma ne de incelme olmadı. sadece biraz geç çıkıyorlar. sabah akşam hiç aksatmadan kullandığım halde işe yaramadı. ürünün web sitesine şikayet maili attığımda ise tatmin edici bir cevap vermediler. bence boşuna para vermeyin.

acaba uygun ürünü uygun bölgede mi kullandınız? çünkü bildiğim kadarıyla jeli yüz ve bikini bölgesi için diğerleri diğer bölgeler için uygun... :uhm:

bende jelini almayı düşünüyorumda o yüzden söyledim... fisfisfis

ben bu urunun sıtesıne baktım hiçte cazip gelmedi sadece para tuzagı gıbı bılemıyorum inandırıcı degılyasakkelime

Herkese merhaba,
Ben 1 aydır kolatım için episiva bacak bölgem için capilex kullanıyorum.
Episivanın tüy köklerimde incelme yaptığını gördüm.Capilex kullandığım bölgeler için biraz daha beklemeyidüşünüyorum. Episiva sanki iyi geldi bayanlar. Bekliyip görecem artık.

jeli yüz ve bikini bölgem için, diğerlerini de bacaklarıma kullandım ancak hiç bir faydası olmadı. ablam da episivayı kullanıyordu ama çok kötü kokuyor diye bıraktı. işe yararmıydı bilmiyorum. bence hiçç boşuna para vermeyin. sirle aldırın tüylerinizi gittikçe zayıflıyorlar

tam almaya karar verdim tüm sayfaları okudum olumlu yazı cok ama son sayfalra geilince yazılanları okuyunca koktum... reklam amaclı olmayan bu urunu kullnan kac kişi var acaba?

bence bölgeye hormonlara ve kişiye göre çok değişiyor koltuk altım için bioder aldım bioderden sonuç alamayan çok 2 ayda dediği gibi gözle görülür incelme oldu ama gecikme olmadı şimdide episivaya geçtim bakalım o ne yapacak hepsini teker teker kullanıyorum karınca yağıda aldım onada bakacam hiçbişey yapmamktan iyidir sonunda kendime göre olanı bulrum elbet

capilexi bende kullandım fazla bi işe yaradığını söyleyemem daha önce karınca yağınıda denedim bunların tamamen bütün kremlerin yağların ticari amaçlı olduğunu düşünüyorum tek ve tek çözüm lazer ben lazere başlamayı düşünüyorum şutarafagittişutarafagitti

capilex bioder karınca hiçbiri işe yaramıyor çekicez mecbur menepozda azalır:((((((((
lazer iyi biyer olmalı arkadasım yanıklardan zebra gibi oldu düğün öncesi solaryuma girdi

lazerlede gercekten yapuıpta 2 -3 sonra aynı cıkanlar var. ayrıca her cilde yapılmıyuor. cok esmer olmmak lazımmıs. vs... menopozu beklersek

lazerlede gercekten yapuıpta 2 -3 sonra aynı cıkanlar var. ayrıca her cilde yapılmıyuor. cok esmer olmmak lazımmıs. vs... menopozu beklersek .... ooo.......

kızlar ben beyaz tenliyim, kollarımda kumral tüyler vardı rahatsız oluyordum
lazere gittim, ordaki kadın ıyılık yapıyor gibi elimin üstündeki sarı tüylere de lazeri tuttu
bilin bakalım ne oldusenağlama
lazerden sonra sarı olan tüyler inanamayacaksınız ama daha koyu bir de uzun çıkmaya başladı, parmaklarımın üzerinde gür kumral kıllar var artık:1shok:
inanılır gibi degil, kollarımdakinin 3 te bir yok etti 2 lazer uygulaması
fakar bu parmagımdakı sarı tüylerin kumral uzun kıllara dönüşmesi çok ilginc..
su an param yok epilasyona vs gidemem kolum icin ama bu el üstü cok dikkat çekiyor
cunku tenim cok acık bir renk..

dudak çevremde de sarı tüyler var ve malesef gözümle göremiyorum bazılarını
ama dilimi gezdirince batıyor yani basbayagı :kızgın:
napacagımı hic bilmiyorum dudak cevreme lazer de olmaz..
capilex umut gibi gelmisti bana, sanırım bir kısım arkadas begenmemıs
ama yıne de losyonnu alıp yüzüme sürücem
bence jele gerek yok

ha bu arada, lazer koltukaltımdaki kılları yaygınlastırdı, eskıden daha az bı bolgeydı
simdi alanı genisledi ve aynen de cıkıyor :1no2:

Back