• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Capilex İstenmeyen Tüyleri Yokedici Krem

merhaba arkadaşlar bende capilxi kullanmaya başlayalı 3 ay oldu.ben çenemdeki tüylerden dolayı kullanıyorum.ince tüylerde baya bi etkili oldu ama sert tüylerde fazla bir değişiklik yok.yine aynı çıkıyorlar.bence %100 etkili olmuyor.belki geç çıkarıyor ama yinede çok fazla bir değişiklik olmuyor.aldığım jel hala bitmedi.bitene kadar kullncam bi dah alırmıyım bilmiyorum.

kaç ay önceydi buraya bişiler yazmıştım hatırlamıyorum ama o tarihten kısa bir süre sonra bioder kullanmayı bıraktım ve sadece capilex e devam ettim ve şunu söyleyebilirim ki kutunun üzerinde yazdıgı gibi bana iki ayda etki etmedi. Yaklaşık altı ay gibi bi sürede yeni yeni etki etmeye başladı. YÜzümde ciddi anlamda kıl sorunu varken şu anda bi nevi daha rahatladım. kıllarda ciddi oranda bir azalma ve incelme var.Çok sert olan kıllarımda henüz çok bir değişiklik farkedemedim sadece incelme var gibi ama şunu söyleyebilirim kİ arkadaşlar ben memnun kaldım ve kullanmaya devam edecegim.Dahada gelişme olursa buraya yazarım.

Ben de 2 aydır (veya biraz daha fazla ) kullanıyorum öyle yüzde 50 azalma falan görmedim.Etki etti mi onu bile pek farkedemiyorum,sanırım biraz fayda etti daha geç çıkıyor.Hep hüsran yaa üfff haram olsun verilen paralar!

Bioder serum ile capilex kremi birlikte kullanıyorum,inşallah daha hızlı sonuç alırım diye bekliyorum... Bu arada capilex'i kullanmaya başlayalı 1,5 ay oldu,bioder seruma yeni başladım ama capiex gerçekten işe yarıyo diye düşünüyorum.. .Çünkü öncesi ve sonrası olsun diye uyguladığım bölgenin resimini çekmiştim,gerçekten çok fark var .. Ama uygulamalarımı kesintisiz sabah akşam yapıyorum..Herkese kolay gelsin... Daha uzun süre kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum...

2.5aydır kullanıyorum,incelmeler var kesinlikle ama bi 2.5ay daha geçene dek bir şey diyemeyeceğim tam olarak.Fakat şunu diyebilirim ki öyle dedikleri kadar yüzde 50azalma görmedim.

Neticeleri aktaracağım..

ben de 2 ay kadar oldu sanırım kullanmaya başlayalı...bacaklarımda etkisini gördüm ama diğer bölgelerde bi numara olmadı:( oysaki asıl istediğim oralardı:P

Arkadaşlar;

Bu konu altında sadece Capilex ürününün kullanımı hakkında paylaşımlar yapalım.Teşkkürler için teşekkür butonunu kullanalım.
Konu dışı mesajlar silinecektir.
Teşekkürler a.s.

ben de 2 ay kadar oldu sanırım kullanmaya başlayalı...bacaklarımda etkisini gördüm ama diğer bölgelerde bi numara olmadı:( oysaki asıl istediğim oralardı:P

azbidelicim acaba diğer bölgelerindeki tüyler sert diye mi işe yaramadı. bacaklarındaki tüyler sert miydi? paket bölgede genelde traş bıçağı kullanıyoruz ya sertleşiyor o yüzden işe yaramamıştır yada etkisini geç gösterebilir canım.

daha önce traş bıçağı kullanan arkadaşlara sesleniyorum! capilex traş bıçağı ile aldığınız bölgelerde de işe yarıyor mu? cevaplarsanız sevinirim

ben de 7 Kasım'dan beri capilex kullanıyorum arkadaşlar.
capilex'i 2 tane eczaneye sordum bulamadım.carrefour'un içinde bir eczane var bizim burda eğer orda da yoksa hiçbir yerde yoktur dedim ve o eczaneye gittim.
ilk önce yok dediler,ben de ''nerden bulabilirim hiçbir eczanede bulamıyorum'' deyince ''isterseniz biraz bekleyin depodan getirtelim'' dediler ben de bekledim sonra capilex'imi aldım.
ben capilex'ten memnunum.yüz bölgesi için olanını aldım.jel şeklinde ve fiyatı 27 ytl idi.hala kullanıyorum ama bitmek üzere.hala yüzümde çıkan ufak tüyler var ama olacak o kadar da.
eğer isterseniz capilex.com adresinden capilex hakkında bilgi edinebilirsiniz arkadaşlar.

jel kullanan arkadaşlar bende jeli boyun bölgem için kullanıyorum. sizdede oldumu bilmiyorum yapış yapış bir his uyandırıyo bende:uhm::uhm:

Arkadaşlar bu capilex set halindemı satılıyor ayrı ayrı mı?
ben koltukaltı ve bikini bölgem için istiyorum, hangisini alıcam??

bugün eczaneye capilex i sordum ben.. Ellerinde sadece kremi varmış.. Fazla satılmadıgını söyledi bana..Bioderi al istersen dedi.. Komple set halinde 130 ytl imiş. Biraz pahalı geldi..

Şu capilexi kullanan arkadaşlarr; koltuk altı ve bikini bölgesi için kremini mi jelini mi alıcağımı bi söylesenizz???

bugün eczaneye capilex i sordum ben.. Ellerinde sadece kremi varmış.. Fazla satılmadıgını söyledi bana..Bioderi al istersen dedi.. Komple set halinde 130 ytl imiş. Biraz pahalı geldi..

Şu capilexi kullanan arkadaşlarr; koltuk altı ve bikini bölgesi için kremini mi jelini mi alıcağımı bi söylesenizz???

Bikini ve yüz bölgesi için jel diğer bölgeler için krem ya da losyonu kullanacaksınız

desenize ikii ayrıı ürün alacagımm.. Ben de birini alır denerimm sadece o zaman.. Teşekkür ederimm cüvcüm :):)

fındıkkkcım kusura bakma görmemişim msjını...ben hiç jilet kullanmadım şimdiye kadar.ve şunu artık rahatlıkla söyleyebilirim bikini bölgemde hiç bir etkisi olmadı.ama geçenlerde dikkat ettim de koltuk altımda az da olsa bir azalma ve incelme mevcut.
kullananlara da bi sorum var,aralıksız kullanabiliyor musunuz?ben ağdadan sonra başlıyorum ama belli bir müddet sonra kıllar uzamaya başlıyor,doğal olarak yeniden ağdalık oluncaya dek beklemek zorunda kalıyorum.acaba bu yüzden mi tam etki göremedim..nasıl yapacağız başka türlü bütün işimiz gücümüz epilasyon mu olacak:)))ya da başaranlar nasıl yapıyor?

arkadaşlar capilex hakkında yorumlarınızı okudum genelde olumlu yorumlar yapılmış hemen bende alıcam yüzümdeki tüylerden kurtulmak istiyorum artık fena halde bunalıma girmek üzereyim çünkü.

Capilex hakkındaki yorumları baştan sona kadar okudum. Fayda görenler daha fazla. Ben de önümüzdeki aydan itibaren alıp deneyeceğim. Artık bıktık bu kıl, tüy olaylarından yaaa :((((

Back