• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Capilex İstenmeyen Tüyleri Yokedici Krem

ben 3 aydır capilex kullanıyorum. bikini bolgeme kullanıyorum. krem olanını aldim.. inanilmaz harika kokusu var.gece yatmadan once ve sabah kalkinca suruyorum. hemen emiliyor. 2. tube gectim gecen hafta. gercekten azalma oldu. hatta agda ile alirken bile eskisi gibi acitmiyor. tuyler cok ince cikiyor. kesinlikle tavsiye ederim. ayrica fiyati da cok uygun

gunde 2 kere nasıl surucez unutmadan diyen arkadaslara. ben capilexi yatağımın baş ucuna koydum. sabah kalkar kalkmaz ilk gordugum o oluyor.gozumun onunde oluyor, suruyorum. gece yataken de oyle :)) boylece unutmuyorum surmeyi.. boyle yapa yapa 3 ayı devirdik masallah :))

ben capilex.i taa geçen kıştan beri kullanıyorum ama hiç düzenli kullanamadım sadece ilk 1 ayım düzenli oldu hala aynı krem tüpten devam ediyorum. tüyler yumuşak ve ince çıkıyorlar rahat alınıyorlar. bu arada malum bölgeyi ben de kökten alamıyorum ne yazık ki..eğer canınız tatlıysa size önerim şu olacak sesunun hassas ciltler için tüy dökücü kremi var onu kullandıktan sonra sabah akşam yine sesunun tüy geciktirici kremi var onu kullanın. böylece tüyler kökten alınmamasına rağmen daha geç ve jilete göre de daha yumuşak çıkıyor. zaten kökten alınmadığı için capilex sürmek mantıklı değil onu koltukaltı ve bacaklarda kullanın derim. herkese kolay gelsin yerimseniben

sonunda capilex buldum ve dunden itibaren başladım kullanmaya. kokusu çok hoş, ayrıca cildi ipek gibi yapıyor. benım çok hoşuma gitti. 1 ay kullanayım sonucu paylaşırım yine!!

:sm_cool:yerimseniben:nazar:

SPREY LOSYON
Capilex Sprey Losyon, kol, bacak, sırt ve karın gibi vücudun geniş bölgelerinde, pratik sprey mekanizmasıyla uygulama kolaylığı sağlar. Tüy azaltıcı gücünün yanında cilde ipeksi bir görünüm kazandırır; ölü hücreleri yeniler ve rahatlatıcı bir etki sağlar. Aromaterapik özelliği sayesinde vücudu stresten arındırır.

JEL
Capilex Jel, yüz, dudak alt ve üst, çene ve bikini bölgeleri gibi hassas estetik noktaları için özel olarak üretilmiştir.

Cilt tarafından hızla emilir; kullanımı kolaydır. Capilex Sprey Losyon ya da Krem ile birlikte kullanıldığında komple bir bakım sağlar. Tedavinin etkisini güçlendirir. Aynı zamanda hassas cilt bölgelerini nemlendiren, aromaterapik bir kürdür.

KREM
Capilex Krem, özel kıvamıyla, vücudun geniş bölgelerinde etkili bir tedavi sağlar. Formülündeki bitkisel maddelerle cildi doğal olarak yumuşatır ve nemlendirir. Aromaterapik özelliği ile vücudun gerginliğini azaltır, kullanan kişiye rahatlık verir.

Birini seç:) Ama Jeli var o küçük boyutta.Bende hem jeli hem de sprey olanı var. 2sinin de kullanımı kolay ve rahat.Bence sprey alabilirsin.

Benim 2 ay oldu kullanalı hala aynı tüpü kullanıyorum bu arada...devam etmeyi düşünüyorum çünkü tüylerin rengi açıldı zayıfladılar bazı bölgelerde seyrelme oldu onun için devam etsem tam sonuç alırım diye düşünüyorum bir de sir ağda kullanıyorum onun da etkisi vardır mutlaka

capilex in web sitesinde 2 ay sonunda yüzde elli azalma olacağı yazarken kutunun üstünde yüzde otuz yazıyor...hayal kırıklığına uğradım.ayrıca kokusu öyle bahsettiğiniz gibi değil,pek de güzel sayılmaz

kızlar ben 1,5 aydır düzenli bir şekilde kullanıyorum.faydasını gördüm ama sadece zayıf ve yumuşak tüylerde etkili oldu.siyah ve sert olanlarda pek bi değişiklik olmadı.bende sir ağda yaptırıyorum.ince tüyler baya azaldı ama kalınlar aynı.yani %50 azaltması bence doğru değil.

arkadaşlar 1 hafta oldu jeli kullanmaya başlayalı. boynum için kullanıyorum. biraz yapış yapış oluyo ama ne yapalım sabırlıyım kullanmaya devam edeceğim. yalnız ikinci tüpümü jel değil krem alsam daha iyi olmazmı.

yok yok en hassas ciltler için(ki benimki hassastır,bioderde beyaz beyaz küçük sivilceler oluodu) bile gayet yan etkisiz.güvenle kullanabilirsin.Hatta al kullan,sonra yaz bakalım etkisi olmuşmu olmamışmı. Bence endş etme

selamlar.. Capilexi kullanmaya başlayalı 1 hafta oldu,normalde 1 haftada çıkan tüylerimden henüz eser yok,buna çok sevindim.. Çok hızlı büyüyen bi tüy yapım var.. Uzun zaman kullanan arkadaşların son durumlarını öğrenmek istiyorum lütfen yazarmısınız???? Herkese tüysüz yıllar dilerim...:nazar:

faydası olurmu bilmiyorum ama az önce eczane ile konuştum elinde Capilex varmış. hemde ikili olarak 54 YTL ye. hemen istiyorum dedim :)
jel ve losyonu.
bana karlı gibi geldi. jeli 28 ytl; losyonuda 40 ylt. ikisi 78 ytl yerine 54 de alacağım. alacak olanlar eczanelerine sorsunlar derim. kullamaya başlayınca da tecrübelerimi yazacağım.

yaa ben 2 ay kadar kullandım jeli yüzüm için,spreyi göbeğim ve belim için, üstelik onun için yüzümü aldırmak zorunda kaldım ve hep kabardı suratım.. nese sonuç olarak benim gördüğüm, kalın tüylerde,mesela kaşlarımda ve biraz da bıyıklarda hem zayıflattı hem nde geç çıkarıo, ama ince kıllarda yani favorilerim göbeğim ve belimde hiç işe yaramadı gibi gelio walaa... anlamadım ben de.. artık kılları almadan sadece yüzüme kullanıorum ben de..

Bende de düzenli olarak 1.5aydır kullanıyorum ama gözle görülür bir değişme yok,ya da sürekli sararttığım için bana öyle geliyor.Ama azimle devam ediyorum,yaz aylarına dek devam edeceğim.

evet günde 2 şer kez diyor iyi sonuç almak için.Ben kullanıyorum 2 aydır ve çok geç çıkmaya başladı ve incelme görüyorum, ama azalmayı henüz bilemiyorum,onu ayırdedebilmem zor.

Neden Capilex?

* Capilex 2 aktif madde içermektedir. Bu sayede kıl azalma ve incelme süresi 3 ay gibi bir süreden 6-8 hafta gibi bir süreye düşmüştür.

* Capilex'in düzenli olarak kullanılmasıyla, 2 ay sonunda tüylerin uzunluğu ve kalınlığında toplam %55'e varan azalma görülür. Bu sonuçlar klinik testlerle kanıtlanmıştır.

* Bayan ya da bay, tüm cilt tipleri ve tüy renklerinde kullanılabilir

* Türkiye'nin aromaterapik özelliğe sahip ilk ve tek tüy azaltıcı cilt bakım ürünüdür. Aromaterapik özelliği sayesinde Capilex, stresinizi azaltır ve de

* Rahatlamanızı sağlar.

* Capilex, sprey losyon, krem ve jel gibi farklı ürün çeşitleri ile kullanım kolaylığı sağlar. Pratik sprey ve jel mekanizması ile kullanım Kolaylığı sağlar.

* İçindeki bitkisel özler sayesinde ağda ve lazer epilasyon sonrası oluşan kabuk ve morarmaları azaltır.

* Etkinin güçlenmesi ve kalıcı olabilmesi için, ürün en az 6 ay kullanılmalıdır. Kesin çözüm sunan aktif bileşenleri, dermatolojik ve fizikokimyasal testler sonucunda, hem ulusal hem de uluslararası otoriteler tarafından kabul görmüştür.

* Etkinliği, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dermatoloji Ana Bilim Dalı tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Bence bioderden daha iyi :D

Capilexten memnunum,2aydır kullanıyorum ve kesinlikle baya geç çıkmaya başladı tüylerim.Üstelik incelerinin rengi açılmaya başladı,bazıları da çok cansız çıkmaya başladı.az bi kısmı da aynı şekilde çıkmaya başladı.durum bu. ben devam edeceğim kullanmaya,şahsen memnun kaldım.

ben de 7 Kasım'dan beri capilex kullanıyorum arkadaşlar.
capilex'i 2 tane eczaneye sordum bulamadım.carrefour'un içinde bir eczane var bizim burda eğer orda da yoksa hiçbir yerde yoktur dedim ve o eczaneye gittim.
ilk önce yok dediler,ben de ''nerden bulabilirim hiçbir eczanede bulamıyorum'' deyince ''isterseniz biraz bekleyin depodan getirtelim'' dediler ben de bekledim sonra capilex'imi aldım.
ben capilex'ten memnunum.yüz bölgesi için olanını aldım.jel şeklinde ve fiyatı 27 ytl idi.hala kullanıyorum ama bitmek üzere.hala yüzümde çıkan ufak tüyler var ama olacak o kadar da.
eğer isterseniz capilex.com adresinden capilex hakkında bilgi edinebilirsiniz arkadaşlar.

Back