gördüm ki herkes mağdur herkes dertli, bioder ve capilex kullanan biri olarak tecrübelerimi paylaşayım ben de o zaman :) ben yaklaşık 2 sene önce bioder serum kullandım, fakat heryere bulaşması ve kötü kokusu nedeniyle 3 aydan fazla kullanamadım, etkisini de göremedim o kadar sürede, daha pratik olsaydı (ve daha ucuz) daha uzun süre kullanıp net bi yorumda bulunmak isterdim. yaklaşık 1 ay önce capilexi internette bi forumda öğrendim biraz araştırdım sonra sitesinden hangi eczanelerde olduğunu tespit edip sipariş verdim eczaneye, 15 gündür kullanıyorum. bazen günde 1 bazen 2 kere.. 1 gün de ihmal edip kullanmadım. şimdi size tespitlerimi yazayım:
öncelikle kokusu sahiden güzel, insan sırf kokusu için bile sürer. ben krem ve jelini aldım, sanki kreminin kokusu daha bi güzel:)
kremi de jeli de su bazlı, yağlı his bırakmıyor ve cilt hemen emiyor. koltuk altı ve bikini bölgesi için jel, bacak için krem kullanıyorum. daha kolay dağılsın ve az kullanayım diye duştan sonra, ya da bacaklarımı bir miktar ıslatıp oyle uyguluyorum. daha iyi emiyormuş gibi geliyo bana.. benim klasik krem sürme tekniğimdir zaten:)
cildi yumuşacık yapıyor ve besliyor. işe yarar mı yaramazmı bilmiyorum ama en azından kaybedicek bişeyim yok sanırım, cilt kremi olarak da güzel bi krem.
sivilce vs yapmadı bende, cilt lekelerimi de gidermedi ama tabiki.. lekeler için bepanthen kullanıyorum ben.
kremin fiyatı 42 TL, jel 28 TL, 70TLye geldi bana toplamda, jeli daha sıvı ve yağsız, koltukaltı için ideal
ama hangisini alayım derseniz kremini alın, tabi mümkünse 2sini de alın derim.
gelelim kılsal tüysel meseleye:
öncelikle şunu belirteyim bende işe yararsa herkeste işe yarar, gayet belirgin tüylerim var. henüz 15 gündür kullanıyorum sonuç almak için çok erken. ama düzenli kullanmaya gayret ediyorum. tüylerin çıkmasını geciktirdi normalde benim 1 haftada çıkardı. batıklar için etkisini henüz tespit edemedim. eğer kıllar incelirse zaten batıklar da yok olur sanıyorum. mutlaka kılların kökünden alınması lazım yoksa etki etmiyo bu krem.
aslında bişeyi yeni farkettim.. ben kıllarım ara ara çıkmıyo sanıyodum.. ama aslında çok ince ve belirsiz ve sararmış tüyler çıkmış bazı yerlerde.. meğer ben göremiyomuşum onları, incelmiş bazıları şimdiden. fakat diğerleri hala sert ve koyu renkte...
burda yine bilgi veririm. en az 3 ay kullanmayı hedefliyorum, sonuca göre tavsiye edermiyim etmezmiyim yazarım sevgiyle kalın:):82: