Capilex İstenmeyen Tüyleri Yokedici Krem

peki bu kremlerdede lazerdeki gibi bi yaklaşım mı söz konusu mu..
yani siyah ve kalın tüyleri olan daha mı avantajlı örneğin?,

CADIARZUsanımıyorum canım yaa,kalın tüylerde daha zor bile oluyo etki etmesi.örneğin benim bacaklarımda işe yarayacak gibiydi ama devam ettirmedim,ama diğer taraflarda bişey yok, o taraftakiler daha kalın çünkü.yalnız şunu söyleyim nerende kullanırsan kullan mucize bekleme,ben de olmadı en azından:çok üzgünüm:

peki bu kremlerdede lazerdeki gibi bi yaklaşım mı söz konusu mu..
yani siyah ve kalın tüyleri olan daha mı avantajlı örneğin?,

hayır canımi burdaki mantık tüler nasıl olursa olsun kökünden alınacak ki capilex kullandıkça kıl kökleri zayıflayacakyerimseniben

hatan vardır canım çoğaltma yapmaz. hadi fayda etmedi desen anlarım ama asla çoğaltmaz. çoğaltacak olsa saçı dökülenler böyle ürünleri saçlarına kullanırlar arkadaşlar :=)

bioder kullandım kızlar inanın hiç bi etkisi yok!!!
para tuzağı yanında makyaj çantası vermişlerdi onu kullanıyorum seyehatlerde bi o işe yaradı

slm kızlar.annem bioder kremi bayaa kullandı ama sonuç alamadı.capilexi denemeyi düşünüyo
ama şunu da belirteyim annemde hormon bozukluğu var.belki o yüzden işe yaramadı

Bioderde, hormon bozukluğu olan kişilerde de işe yarayacağı yazıyordu canım. Ama 2 kat daha uzun süre içinde. mesela 6 ayda etki ediyorsa,bozukluk olan kişide 12 ayda.

Ben de capilex kullandım ablam bioder kullanmıştı onda sonuç almadı ben de burdan okuyarak aldım capilexi o zaman yeni çıkmıştı çok azalttı hem jelini hem de losyonunu kullandım ve fazla düzenli kullanamadım sonrada hamile olunca devam etmedim ama işe yarıyor.

benim denemediğim yöntem kalmadı..önce yüzüm için lazer epilasyona gittim..çok paralar ödedim ama malesef istediim soncu alamadım..acısı da cabası..sonra ondan ümidimi kesince bioderin ilk çıkardığı kremi kullanmaya başladım..kokusu iğrençti..asla düzenli kullanamıyorsunuz..üzerine makyaj yapılmıyor,ve yağlı bir his bırakıyor.ondan da ümidimi kestim ve bioder serumu denedim..ne de olsa ayda 3 kez kullanıcam die..ama o serumlar çok kullanışsız..ekonomik kullanılmıo..halbuki 3 kullanımdan sonra şişede kalıyor fakat öteki ay da kullnırım diyemiyorsunuz..çünkü etkisi gidiyormuş ilacın.ve o da yapış yapış yapıo ve keşke onca zahmete işe yarasaydı
ve...en sonunda burdaki yazıolar sayesinde capilex aldım..ve 2 haftada bile etkisini gösterdi..çok ümitliyim ben..hem de ben yüzümü şuana kadr jiletle, epileydiyle,ağdayla herşeyle almışımdır ve oyzden benm artık tüy değil resmen erkek kılı gibiydi..ama şimdiden çok geç çıkıyo..azaldı ve inceldi..annemle ortak kullanıyoruz,hala yarısına bile inmedi..çok bereketli.kıllarla ilgili bukadr deneyimi olan biri olrak şiddetle tavsiye ediyorum

benim denemediğim yöntem kalmadı..önce yüzüm için lazer epilasyona gittim..çok paralar ödedim ama malesef istediim soncu alamadım..acısı da cabası..:1shok:sonra ondan ümidimi kesince bioderin ilk çıkardığı kremi kullanmaya başladım..kokusu iğrençti..asla düzenli kullanamıyorsunuz..üzerine makyaj yapılmıyor,ve yağlı bir his bırakıyor.ondan da ümidimi kestim ve bioder serumu denedim..ne de olsa ayda 3 kez kullanıcam die..ama o serumlar çok kullanışsız..ekonomik kullanılmıo..halbuki 3 kullanımdan sonra şişede kalıyor fakat öteki ay da kullnırım diyemiyorsunuz..çünkü etkisi gidiyormuş ilacın.ve o da yapış yapış yapıo ve keşke onca zahmete işe yarasaydı
ve...en sonunda burdaki yazıolar sayesinde capilex aldım..ve 2 haftada bile etkisini gösterdi..çok ümitliyim ben..hem de ben yüzümü şuana kadr jiletle, epileydiyle,ağdayla herşeyle almışımdır ve oyzden benm artık tüy değil resmen erkek kılı gibiydi..ama şimdiden çok geç çıkıyo..azaldı ve inceldi..çok bereketli bir ürün.annemle 2,5 haftadır ortak kullanıyoruz,hala yarısına bile inmedi..kokusu çok güzel hatta bi zaman sonra nötrleşio koku da zaten,hani o kokudan bile rahatsız olabileceklere söylüyorum.ben yüzüm için jel aldım,vücudum için de losyon.daha vücudum için kullanmaya başlamadım ama bi ilerleme görürsem yine yazıcam size..kıllarla ilgili bukadr deneyimi olan biri olrak şiddetle tavsiye ediyorum..:lepi:

arkadaşlar capilex almayı düşünüyorum özel bölge için acaba heryerine sürülüyormu bir zararrı varmıdır araştırdınızmı

canım özel bölge için kullanmayı düşünüyorsan capilex jel tavsiye ederim,vücut için kullanacaksan da kremini ala.s.

canım özel bölge için kullanmayı düşünüyorsan capilex jel tavsiye ederim,vücut için kullanacaksan da kremini ala.s.
evet jel alacam ama özel bölge için zararı olurmu heryere sürülürmü çünkü web sitesinde jel için bikini bölgesi kenarları diyor bilmiyorum ama en kısa zamanda alacam yan etkisi yoktur inşallah teşekkür edrim canım

zararı olacağını sanmıyorum canım,jeli zaten hassas bölgeler için özel olarak üretmişler bende şuan yüzüme kullanıyorum,inşallah faydasını görürsün :teselli:

zararı olacağını sanmıyorum canım,jeli zaten hassas bölgeler için özel olarak üretmişler bende şuan yüzüme kullanıyorum,inşallah faydasını görürsün :teselli:

kaç aydır kullanıyosun ve azalma incelme nekadar oldu kusura bakam çok soru sordum ama ya ben özel bölge için jilet kullanıyodum ve çok sertleşti tüyler 3 aydır sir agdayla kendim evde yapıyorum setini aldım okadar acıya katlanıyorum biran önce azalmasa bile incelsin istiyorum memnun kalırım degilmi birde sabah akşammı sürüyosun teşekkür edrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…