- Konu Sahibi filizxoxzcan
-
ben de 2 ay kadar oldu sanırım kullanmaya başlayalı...bacaklarımda etkisini gördüm ama diğer bölgelerde bi numara olmadıoysaki asıl istediğim oralardı
ben de 7 Kasım'dan beri capilex kullanıyorum arkadaşlar.
capilex'i 2 tane eczaneye sordum bulamadım.carrefour'un içinde bir eczane var bizim burda eğer orda da yoksa hiçbir yerde yoktur dedim ve o eczaneye gittim.
ilk önce yok dediler,ben de ''nerden bulabilirim hiçbir eczanede bulamıyorum'' deyince ''isterseniz biraz bekleyin depodan getirtelim'' dediler ben de bekledim sonra capilex'imi aldım.
ben capilex'ten memnunum.yüz bölgesi için olanını aldım.jel şeklinde ve fiyatı 27 ytl idi.hala kullanıyorum ama bitmek üzere.hala yüzümde çıkan ufak tüyler var ama olacak o kadar da.
eğer isterseniz capilex.com adresinden capilex hakkında bilgi edinebilirsiniz arkadaşlar.
bugün eczaneye capilex i sordum ben.. Ellerinde sadece kremi varmış.. Fazla satılmadıgını söyledi bana..Bioderi al istersen dedi.. Komple set halinde 130 ytl imiş. Biraz pahalı geldi..
Şu capilexi kullanan arkadaşlarr; koltuk altı ve bikini bölgesi için kremini mi jelini mi alıcağımı bi söylesenizz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?