• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Capilex İstenmeyen Tüyleri Yokedici Krem

benim anlamadığım, ben yüzümdeki tüyleri hiç aldırmadım ve aldırmakta istemiyorum.bu ürünü yüzüme( çene bölgesi,kulak kısmı) bu şekilde uygularsam gene sonuç alırmıyım??? bilen varmı

capilexin internet sitesinde sık sorulan sorularda yazıyor alınmayan tüyler için 6 ay değil 1 yıl kullanım öngörüyorlar daha uzun süre kullanmak lazım

arkadaşlar capıleksi buldum ve satın aldım sprey olanını aldım ve demin denedim....geçen ayda bioder serum kullanan biri olarak ilk izlenimlerim şunlar bioder sürünce yapış yapış oluyorsun capeks ise hiç öyle değil. bioder güzel kokmuyor fakat capıleks miss gibi kokuyor. sprey olduğu için kullanımı çok kolay şimdilik bukadar düzenli kullanıcam bakalım neler olacak

bende kararsızım iki ürün arasında eczaneye sordum bioderin serumunu al daha kolay kremi her akşam sürmek zorundasın dedi.Serumsa tüyler alındıktan sonraki 3 gün kullanılıyormuş.Kullanan varsa bilgilendirin lütfen.
Capilex alsam hem lozyon hem krem hemde jelinimi almam gerekecek.yoksa kremi yeterlimi?
şaştım vallahi kafamçokkarıştı

capıleksin üç tane ürünü var biri jel onu hassas bölgelere ve yüze kullanabilirsin diğer ikiside biri krem diğeri sprey losyon yani ikisininde işlevi aynı tercih senin ya kremini kullanırsın veyahutta spreyini yani bütün ürünlerini almana gerek yok cnm...ben sprey losyonunu kullanmaya başladım ama gelecek ay kremini almayı düşünüyorum kullanımı daha kolay olur diye düşünüyorum

kızlar ben de bugün capilexe basladım. biraz zor bulunuyor gercekten, epey aradım. (bioder her yerde var) yalnızca hassas bölgeler için olanını bulabildim. güzel kokuyor ve kullanımı rahat. umarım işe yarar.

kimse üstüne alınmasın ama capilexi övenlerin teker teker şuana kadarki mesajlarını arattırdım ve capilexi öven mesajlardan başka bi mesaj göremedim.uyanık olun kızlar bazıları reklam yapıo gibi

ben capilexi yeni kullanmaya başladım, o yüzden övme gibi bir durumum söz konusu olamaz, dolayısıyla üstüme alınmam söz konusu değil. ben kimsenin reklam yaptığını düşünmüyorum, sonuçta bu ürünü kimsenin çeşitli sitelerde sattığı falan yok, ayrıca cerrahpaşa tıp fakültesinden onaylı bir biri reklamını yapsa ne olur, yapmasa ne olur; kimseye burada ürünü övdü diye prim vermezler. bence anlatan arkadaslar sadece yardımcı olmak amacıyla yazmış olmalılar. tabi güvenip güvenmemek herkesin kendisine kalmış.

arkadaşlar bende yaklaşık bir aydır capıleks kullanıyorum ve şimdiden yer yer az ama kellikler oluştu sanki bilmiyorum işe yarıyacak gibi sizlerlerle paylaşmak istedim gerisi size kalmış artık deneyimlerimizi dahi paylaşmaya korkar olduk yaa

ben hassas bölgeler için almıştım capilexi, kullanmaya devam ediyorum. bikini bölgesinde tüylerim aldıktan 12 gün sonra ancak çıkmaya basladı, benim için çok şaşırtıcı çünkü benim normalde 4-5 gün sonra çıkmaya başlardı. tavsiye eden arkadaşa çok teşekkür ediyorum.

Capilex 150 ml Krem---- 42 YTL
Capilex 150 ml Sprey Losyon-----44 YTL
Capliex 80 ml Hassas Bölgeler için Jel----28 YTL

yerimseniben

Merhabalar.Ben de uzun zamandır bu probleme çözüm arıyordum,lazeri denemye karar verdim ama her bölge için uygulamaktan çekindim,kremlere yöneldim.Yaptığım araştırmalar sonucu Capilex'e karar verdim.Bulmak biraz zor oldu ama buldum,genelde bioder satıyorlar ama fiyat olarak Capilex'den çok daha fazla...Jel alacaktım,genelde spreyi bulunabiliyor en sonunda bir eczanede setini buldum;jel+sprey=54 milyon.Ayrı ayrı olsaydı 73 milyon oluyordu.Yalnız kutular çok küçük ne kadar yeter bilmiyorum,henüz kullanmaya başlamadım bakalım ne olacak.Kullananlara sormak istiyorum,acaba éher bölgeéde sağlık açısından bir zararı olmadan kullanılabilir mi,bazı kremler için yasak bölgeler var da..Teşekkürler...

ben 3 haftadır kullanıyorum şimdiye kadar hiç bi yan etkisi olmadı.ne kaşıntı ne sivilce ne başka bişey.almadan öncede bayağa bi araştırmıştım neyin nesidir diye.her bölgede kullanabilirsin capilexin kendi sitesindede yazıyo her bölge için uygundur diye.ben şahsen tavsiye ederim.jelini kullanıyorum şu an bi incelme yok tüylerde ama geç çıkmaya başladı.zaten 6-8 hafta sonra sonuç almaya başlıyormuşsun.

Nerden başlamam gerekiyor bilmiyorum ama benimde yüz bölgemde tüylenme var.Hatta tüy degil resmen kıl.Uzun zamandır başımın belası bu kıllar ama birlikte yaşamayı bi türlü ögrenemedim. zaten yaşanacak gibide degiller.Doktora gittim.Hormon bozuklugu yok dediler.Lazer epilasyona gidiyim dedim.Lazeri yapacak olan doktor tanıdıktı ve lazerin sanıldıgı kadar güvenli olmadığını,tüylerin bir kaç sene sonra tekrar çıkacağını söyledi,vazgeçtim.İki sene iğneli epilasyona gittim,biraz faydasını gördüm ama tamamen yok olmadı tüyler,çektiğim acı ve igneli epilasyondan kalan izlerde yanıma kar kaldı.Bİr ay öncede bioderin krem ve serumunu aldım.baya bi kılları yumsatır,renklerini açar gibi oldu ama henüz bi azalma yok tüylerde. bugun yeni bi serum aldım onu sürdüm yüzüme. Birde dedim ki şu capilex denilen ürünü deneyim.capilex ve bioder serumu bi arada götürcem.Bakalım inşallah birinden biri fayda eder.

Heyyy millettt...Nereye kayboldunuz? Her neyse buğün capilex kullanışıın 8 inci günü.Tüyler yeni yeni çıkıyor.Henüz tüyler hakkında bi yorum yapamam ama bende sivilce yaptı bu capilex :( Hani sivilce yapmıyodu? hmm,olsun,kılar gidecekse sivilceye razıyım diyorum ve kulanmaya devam ediyorum,İki ay kullanıyım bakıyım.Fark olacak mı?

15 gündür kullanıyorum şu an için sadece tüylerin çıkma zamanını uzattı.İlerleyen zamanlarda tüylerin kalınlığı ya da sıklıklarında azalma olmasını bekliyorum:((

ben bioderi yaklaşık bir yıl kullandım.yazın kullanmıyorum,ara veriyorum.ama faydasını gördüğümü söyleyebilirim.havalar soğumaya başlasın biodere devam edeceğim.kremine devam ederken serumu da kullanacağım.yazın çok aşırı koku yapıyor.ağır bir kokusu var.
duyduğuma göre capilex in kötü kokusu yok.sanırım etkisi bioder gibidir.
ben sadece bikini bölgesinde kullandığım için uzun süre kullanabildim.daha geniş alanlarda hergün aylarca kullanmak zor gelir banada.
kullandığın bölgeyi elinden geldiği kadar temiz tutmaya çalışacaksın ve hergün bioderi süreceksin.ben öyle yaptım.ve aldığım sonuçtan memnunum.kullanmaya devam edeceğim.

ben 2 ay kadar bioder kullandım ama geç çıkarması dışında hiçbir etkisini görmedim. 1 aydır capilex kullanıyorum ancak düzenli kullandığımı söylemem özellikle de yaz aylarında kullanmak zor oluyor kış gelsin düzene koyacağım. capilex çok etkili, kısa bir süre kullanmama rağmen tüylerde incelme fark ediyorum ayrıca cildi ipek gibi yapıyor, kokusu da harika. herkese tavsiye ederim.a.s

benim yüz bölgemde tüylenme olduğu için sadece capilex in jelini kullanıyorum ama daha etkili olabilmesi için krem veya losyonuda mı kullanmak gerekiyor?

capilexi kullandım kızlar 15 gün kadar düzenli sürdüm ama buralar çok sıcak olduğundan sürekli duş alıyorum denize falan giriyorum bıraktım biraz serinleyince kullanmaya tekrar başlayacağım.
Hassas bölgeler bikini ve yüz için jel diğer bölgeler bacak kolaltı gibi losyon kullanılıyor.
Size tavsiyem losyonun da sprey olanını alın böylece daha ekonomik kullanırsız.
15 güde bile baya işe yaradı tüylerde azalma zayıflama oldu.Ama gerçekten düzenli kullanmak çok önemli biraz zahmetli oluyor her akşam ve sabahkullanmak ama doğru tüyleri azaltıyor.Bioder hakkında fikrim yok.Fiyat olarak cağilex uygun geldi bir de sanki kullananlar daha memnun gibi o yüzden aldım capilexi.

Back