• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Capilex İstenmeyen Tüyleri Yokedici Krem

ben pek düzenli olmamakla birlikte iki ayı doldurdum. benim açımdan sonuç oldukça iyi. tüylerin %30-40'ı falan azaldı. büyük bir kısmı zayıf ve yumuşak çıkıyor. tabi eskisi gibi olan kısımlar da var onlara da zamanla etkileyeceğini düşünüyorum. bu arada ağda/epilasyon sonrası kızarıklıklarını geçiriyor cildi nemlendiriyor, bu gerçekten güzel bir özelliği..tavsiye ederim capilexle rahatladım.

sevgili ephedra inan canım çok sevindim senin adına.Darısı başıma...Şimdilik benim 1 ay oldu capilex kullanmaya başlıyalı ama bilemiyorum ki fayda ediyomu etmiyo mu...Bakıyorum yüzümdeki tüylere incelme var mı yok mu azalıyo mu azalmıyo mu anlamıyorum.Daha 1 ay oldu 1 ay daha devam et bakalım diyorum kendime.

Merhabalar.Ben capilexe başlayalı tam 1 ay oldu.Şu ana kadarki etkilerini yazacak olursam,tüylerin geç çıkması,alırken daha az acıması(cımbızla köklerine baktım zayıflama gözle görülüyor:)),sürülen bölgenin nemlenmesi ve capilexin mis gibi kokusunun etkisi...1 gece bile aksatmadan kullandım.2. ayın sonunda neler olacak bakalım...

canım capilex ilk zamanlar bende ciddi anlamda sivilce yaptı ama şu an farkediyorum ki capilex i cildime çok iyi yediremediğim için sivilce yapmış.Eğer sendede sivilce yapması gibi bir şey söz konusu ise capilex i çok iyi yedirip yedirmediğine cildine dikkat et...

arkadaslar bende capilex kullanıyorum yüzümde 2 hafta oldu gercekten işe yarıyor cıkma süresi uzamadı cabuk cıktı sanki ama cımbızla aldıgımda hiç acı hissetmedim bence gayet iyi...

ben capilex ve bioderi birlikte kullanıyorum.Kıllar kökünen alındıktan sonra ki üç gece bioder kullanıyorum Diger günler ve bioder kullandığım gecelerin gündüzleri capilex kullanıyorum.

ben capilex i yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum. pek de düzenli sayılmaz. ama sanırım işe yarıyor..

Selam arkadaşlar.ben 2 aydır capilex kullanıyorum.şu an ki son durumu sizlere bildireyim.bikini bölgesine kullanıyodum ben ve şu an yer yer tüyler çıkmamaya başladı.bazı yerlerde eskisi gibi var hala ama bazı yerlerdede hiç yok ve tüylerin olmadığı yerler de bembeyaz.uzun süre kullandığımda daha iyi bi sonuç alıcağımı umuyorum.

Ben kullanmaya başlayalı 40 günden fazla oldu.Tüyler geç çıktı,bazı yerlerde çıkmadı hatta.ama en farkedilir etkisi ağda yaparken acımaması.Daha dün kol altlarını aldım ve hiç acımadı alırken.Hatta kontrol etmek için cımbızla bir iki tane alayım dedim,o zaman daha iyi anlarım diye,cımbızla da hiç acımadı.Ben tavsiye derim,yalnız aksatmadan ve iyice yedirerek kullanın.Ayrıca kullanılan bölgeyi çok güzel nemlendiriyor.

arkadaslar capilex kullanmaya baslayali 1 hafta oldu kullanmadan once yuzume agda yaptım yuzumde minik yag bezesi gibi seyler oldu. Henuz bir sonuc alamadım ama sivilce yapıyor olabılır ya agdadan ya da capilexten kaynaklanan bir sivilce sorunum var .

mrb arkadaşlar.
bendede acayip bir tüy sorunu var ve aslında bu siteye üye olmamı bu sorun ve burda açılan bu konu neden olmuştu.yorumlar insanı okadar çok etkiliyor ki anlatamam.bioderi kullanmayı düşünüyordum fakat burdaki yazıları okuyunca vaz geçtim.açıkçasııı... ben paronayak biri olduğum içinde bunda şey olarakta şüpheleniyorum capilexin firmasından yetkililerin sitelerde bu şekilde reklam yapmasından.
yazıları ilk okuduğumda almaya baya niyetlendim bölgemde aradım bulamadım ve firmaya bildirdim bulunduğum bölgeye gönderdiler.fakat geç geldiği için benim maddi durum el vermedi o sıralar.bir iki ay sonra elimrahatladığında kullanmayı düşünüyorum.fakat hala tereddütteyim. :uhm:
ve ayrıca epısıva die bir krem daha varmış ve capilexten daha ucuz ve ayrıca aynı etkileri sağlıyor aşağı yukarı artırarak gördüm.ve alırsam capilexmi yoksa epısıva mı die düşünmüyor değilim.sizden ricam epısıva kullanan varsa yorum yapabilirmi??
ve birde sivilce yaptığını söylemiş bazı arkadaşlarım kıslar benim mesela bacak ve kol bölgesi hariç diğer yerlere bikini göbek ve belime ağda yaptığım her seferinde ufak ufak sivilcelenmeler oluyor.yani hassas bölgelerde dicem oki bence kesin ondan olduğunu anlamadan kremi suçlayıpta diğer kişileri tereddütte bırakmıyalım a.s.
konuyu takibim altına aldım ve yorumları bekliyorum :1hug:

Bende hiç sivilce yapmadı,aksine önceden sivilcelenme oluyordu artık olmuyor.İyice yedirin arkadaşlar,nemli ve havasız bırakmayın...

Arkadaslar, ben sivilcelensemde 2 ay kullancagim tuylerden nefret ediyorum. Bende ince fakat siyah tuyler var yani yuzumdeki ayva tuyleri siyah belli oluyor. Daha once hic almamistim belkide agda yuzunden sivilcelendim ama capilexi de yanlış kullanıyor olabilirmiyim. Yuzumu yıkadıktan sonra hic bir sey surmeden capilex jel suruyorum ve masaj yapıyorum zaten cildim hemen emiyor jeli kokusu cok guzel cildi nemlendiriyor umarım faydasını gorurum ama bazıları reklam yapıyor gibime de geldi umarım yanılıyorumdur.

amphitrite peki sen kullanıyomusun canım hangi bölgende ve ne zamandır nasıl etki ettiğini paylaşabilirmisin bende kullanmak istiyorumm ama kararsızımm...

Kullanıyorum canım yaklaşık 1 ay olacak yani 25 gündür kullanıyorum. Ben yüzümde ayva tüylerimde kullanıyorum. Şimdilik tüyler geç çıkıyor ve kökleri daha zayıf. Bu gidişle bikaç ay sonra seyrelmelerde başlar sanırım.

Hanımlar benim bu hafta itibari ile 3 hafta oldu capilex kullanmaya baslayali tuylerimde bir etkisi olup olmadigini anlamadim cıkanları surekli alıyorum ve duzenli capilex kullanıyorum sadece tuylerin cıkmasını geciktirdigini fark ettim bide artık alırken cok acımıyor 2 ay kullandıktan sonra tuyleri almayacagim yani 1 ay daha beklerseniz benim yuzumde ne gibi bir etkisi oldugunu yazarım size, su anda bir miktar sivilce yaptı gibi ama tedaviyi yarıda bırakmayacagım devam edecegim

ben capilexi deneyorum 2 aydır.şöyle parmaklarımdaki tüyleredenedim sağ elimdeki tüyleri almadım.soldakileri alıp capilex sürüyorum.o zaman fark bariz görünüyor.hem renkleri açıldı hemde azaldı.boşluklar oluştu.denemekten korkanlar bunu deneyebilir

Sanki yüzümdeki kıllarda olumlu bi gelişme var gibi ama tamda emin olamıyorum.Acaba bana mı öyle geliyo diyo düşünmüyoda degilim.Şu ana kadar ki gözlerimlerime gelince yüzmdeki sert kıllarda çok bi degişiklik yok.Sadece şunu farkediyorum kıl kökleri biraz daha küçülmüş ama yine siyah mı siyah sert mi sert.Daha yumuşak olan kıllarım ise inceliyolar gün geçtikçe.Kökleri alırken daha rahat alıyorum.Agdaya çabuk geliyo ama yinede şu altı ayı belkide sekiz ayı doldurmadan " ya evet bioder yada capilex artık hangisi etki ediyosa bana bilmiyorum ama tavsiye ederim deneyin mutlaka" diyemiyorum.

valla ben genel olarak tülüyüm sadece kol bacak değilki.göğsümde boynumda heryerde.kyy i yüzümde kullanmadım.korkuyorum ilerde bişey olurmu die.onun dışında kyy i heryerime kullandım.capilexin de spreyi var elimde.ikisinide sadece bir kere kullandım.kıllar çıktı uzadı ve %25 azaldı.siyah noktalar var artık ki bu zayıf köklerin tamamen kuruduğna işaret.o siyah noktaları sıkınca içi boşalıyor.etkili olup olmadığını sorarsanız ikiside etkili

Arkadaslar,
Capilex ile 2 ayı tamamladım. Gercektende ise yaradi. Yuzumdeki tuylerde azalma ve incelme var gec cikiyorlar. Ben cok duzenli kullandim aksatmadim. Karsiliginda aldim 6 ay kullanirsaniz sonuctan cok memnun kalirsiniz diyor acikcasi 2 ayi zor tamamladim sabah aksam surmek ve de unutmamak lazim. Ben kullanmaya devam edecegim 6 ayi tamamlamaya calisacagim. Ben sonuctan gercektende memnun kaldim.

Back