• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Capilex İstenmeyen Tüyleri Yokedici Krem

canım içinı rahat tut gercekten işe yarıyor ben hala kullamaya devamedıyorum duzenlı kullanman lazım ama gunde iki kere sabah akşam en guzelıde ne bılıyomusun uzerıne dıger bakım kremlerınıde surebılıyorum bellı bır sureden sonrada kılların buyumesını bıle durduruyormuş umarım sende benım gını memnun kalırsın

bende gecen ay bioder seruma baslamıştım ama şimdi bu takıldı aklıma bunamı gecsem acaba:uhm: :uhm: :uhm: kullanan arkadaslar zamn zamn gelişmeleri yazın sizin tavsiyelerinize ihtiyacımız vaaarrrrrrr

Arkadaşlar ben bioder , capilex ve episivayı araştırdım.

episiva 125 ml - 19.5 ytl
bioder 130 ml - 34 ytl (5 ml fark sayılmaz)
aradaki fiyat farkına bakın. eczaneye gittim sordum.eczacı bayan episiva ile bioder aynı dedi.capilex en etkilisi dedi.bioder cidden çok geç sonuş veriyor.yorumlardan da belli.

capilex 150 ml sprey -44 ytl .bioderden cok az daha pahalı fakat iki kat erken sonuç verdiğinin düşünürsek çok ucuz.neden mi? bioder kadar reklamı yok.kutusu bioder kadar şekil değil.ve kokusuna inanamayacaksınız.bayıldım.gerçekten aromateraip etkisi de var.üstelik sprey okadar rahat sürülüyorki.herkese capilex tavsiye ediyorum.

bunu kullandıktan sonra lazer yaptırmaya karar verirsek ne olur etkisi olur mu lazerin ?
ben kışın lazere gidicem bacaklarım için yazın bunu kullansam rahatlık için sorun olur mu ki acep

bunu kullandıktan sonra lazer yaptırmaya karar verirsek ne olur etkisi olur mu lazerin ?
ben kışın lazere gidicem bacaklarım için yazın bunu kullansam rahatlık için sorun olur mu ki acep

evet sorun olur,capilez kılları zayıflatacak ve lazerin etkinliği azalmış olacak,unutmayın lazerde kalın ve siyah kıl daha makbuldür.

arkadaşlar ben de iki aydır bioder serum kullanıyorum ama henüz pek bi faydasını göremedim ama eğer capilex gerçekten işe yarıyosa bu iki ayda tüylerim azalmış olcaktı :( bu ay ağdadan sonra capilex kullanmayı düşünüyorum ama her ikisi için de tek tereddütüm tüyler bitti kalmadı diye bkullanmayı bıraktıktan sonra tüylerin tekrardan çıkıp çıkmayacağı bu konuda bi bilgisi fikri olan varsa lütfen söylesin

Ben Capilex Sprey kullandım ve tüy sorunum bitti sayılır. Artık tüylerim hiç çıkmıyo gibi Çok rahatladım Ayrıca kızların dediği gibi çok güzel bir kokusu var

Ben Capilex Sprey kullandım ve tüy sorunum bitti sayılır. Artık tüylerim hiç çıkmıyo gibi Çok rahatladım Ayrıca kızların dediği gibi çok güzel bir kokusu var

reklamlarda vadettikleri gibi 2 ay sonunda etkisini gösterdimi ve düzenlimi kullandın yani unutup aksattığın oluyordumu hiç cevaplarsan sevinirim

capilexi nekadardır kullandıgını ve ne sekilde kullandıgını detaylı anlatırsan cok sevınırım xyz sana minnettar olur :utangac: saglıgına duacı olurum :):teytey: :teytey: :teytey: :içelim:

Ben zaten Capilexi reklamlarindan once eczaneden alip kullanmaya baslamistim. Agdadan sonra sabah aksam kullandim bazende unutup 3 kez kullandıgım olmustur.
Her ay agda yaptirirken Capilexi kullanmaya basladigimdan beri neredeyse 3 aydir agda yaptirmadim. :))

Arkadaşlar Capilex I Bikini Bölgemde 7 Gündür Kullaniyorum.hem Sabah Hem Akşam Sprey Kullaniyorum.ve 7 Gün Sonunda Deri Yüzeyine çikmiş Killardan Birini Cimbizla Aldim.işiğin Altinda Baktim Ve Inanamadim.kökü çok Kalin Ve Siyah Olan Kilin Ucu Sapsari Ve Kökünün üçte Birikadar Incr.bu Farki Bu Kadar Net Görebilmemin Nedeni Bikini Bölgemdeki Kilin çok Kalin Ve Sert Olmasi.sadece 7 Günde Müthiş Hizli Bir Etki.demek O Yüzden Sadece 6 Ay Sonunda Tamamen Killari Yok Ettiğini Söylüyor Capilex Sitesindeki Müşteri Hizmetleri.kesinlikle Doğru. Ve K O Kadar Güzel Bir Kokusu Var Ki.bence Capilex Ten Başkasi Düşünülemez.bioder De Kullandim 1 Ay Kadar.tik Olmadi.

ben eczacı bayandan bilgi aldım.episiva ile capilex aynı değillermiş.episiva ile bioder aynıymış.eczacı söyledi.capilex ten o kadar ucuz bir ürün capilex ile aynı etkide olamaz zaten.episiva ile bioder aynı.doylayısı ile episiva ucuz değil bioder çok pahalı.capilex ise çok daha erken sonuç veriyor.o fiyata kesinlikle pahalı değil.ben kullaniyorum capilexi.bikini bölgemde.7 günde kıllar ince çıkmaya başladı.inanamadım.

Ben 2-3 ayda istedigim neticeyi aldim ancak herkesin bunyesi farkli belki siz daha erken sonuc alabilirsiniz onemli olan duzenli kullanim.

Capilex'in Kullanımı
İstenmeyen tüyler tercihe göre herhangi bir yöntemle kökünden alınır.
(Ağda, ip, cımbız, makine vb.)

İyice temizlenen sorunlu geniş bölgelere Capilex Sprey Losyon ya da Krem; hassas noktalara ise Capilex Jel sürülür ve masaj yapılarak cilde yedirilir.

Bu özel uygulama, tüyler tekrar alınacak uzunluğa gelene kadar her gün tekrar edilmelidir. Capilex'in sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez kullanılması tedavi sürecini hızlandıracak ve etkisini güçlendirecektir.

Tedavide yüzde yüz başarıya ulaşmak için, ürünün sürekli ve tavsiye edilen sıklıkta kullanılması gerekir.

Capilex Tüy Azaltıcı Cilt Bakım ÜrünleriÕnin kullanım sonrası ciltten yıkanması ve temizlenmesi gerekmez.

Kullanım sonrası güneşe çıkılabilir.

Bir kutu Sprey Losyon ya da Krem, ense bölgesinde (24-28 hafta), koltuk altında (16-20 hafta), bacaklarda (4 hafta), kollarda (4-8 hafta), sırtta (4 hafta), karın bölgesinde (8 hafta); Jel ise yüz bölgesinde (12 hafta), kasık ve bikini çizgilerinde (12 hafta) kullanılabilir.

hadi kızlar kolay gelsin umarım kesin çözüm alırız bitmeyen dertten kurtulmak dilegiyle :)

benim anlamadığım, ben yüzümdeki tüyleri hiç aldırmadım ve aldırmakta istemiyorum.bu ürünü yüzüme( çene bölgesi,kulak kısmı) bu şekilde uygularsam gene sonuç alırmıyım??? bilen varmı

benim anlamadığım, ben yüzümdeki tüyleri hiç aldırmadım ve aldırmakta istemiyorum.bu ürünü yüzüme( çene bölgesi,kulak kısmı) bu şekilde uygularsam gene sonuç alırmıyım??? bilen varmı

ayynen ben de.. alınca sivilce oluyor, gözenekler iyice kapanıyor. bir işe yaramaz ki o zaman :S yarasa bile işin ucunda bir de sivilce bombasına dönmek var... :S

buhar banyosu yap yüzüne sürmeden önce gözenekler açılır öyle kullanırsın dicem ama sabah akşam sürmek gerek nasıl yapacaksın ki hep:uhm:

Back