çapa tıp fakültesi- infertilite kliniğinde aşılama -tüp yaptıranlar.. Buyrunn...

G gzdedz canım nasılsın? Benim aşılama dün itibariyle güme gitti regl oldum bugün gittim tekrar çapaya irem hm vardı birde erkek bi dr vardı malesef ismini bilmiyorum ilk defa gördüm ama çok iyi ilgilendi. Bensw pko vardı hatta aşılamayıda bu yola görw yaptılar femara vermişlerdi şimdi pkolar yok olmuş çok şükür ve bu ay klomen veedi onunla tekrar aşılama yapacaklar. Hayırlısı inş. Ama ben yine çok korkuyorum inş bu sefeer o kadar ağrım olmaz. Sen neler yaptın?

Çok üzüldüm canım ama herşeyin hayırlısı bunda da vardır bir hayır.Bende uzun zamandır giremedim evi taşıdık internetin başına ancak oturabiliyorum daha bir şey yapamadım önümüzdeki hafta kontrolüm var ameliyat kontrolü bu arada bizim bölümde neşe hemşire ile görüştüm randevusunu iptal ettiren var mı diye yasa değiştiğinden beri çok kalabalık deneme sayısı 3 e çıktı 2 ay sonra ara dedi Bizimde ekim ayında tüp bebek randevusu 2-3 ay sonra rapor çıkartmak için gidicem bende rapor 6 ay geçerli olduğu için şimdi yaptırma evrakları dediler. Acaba hiç aramasam ekimi mi beklesem diyorum belki bizim için hayırlısı budur diyorum bende bilemedim yani :)

Kısmet canım inş gerek kalmaz kendiliğinden olur. Hayırlı olsun yeni evinizde bu arada inş hayır getirir :) bende bugün gittim ikinci aşılama için klomen verdi yumurta takibine gittim daha 6 mm küçük pazartesi tekrar gidicem ona göre gün verecekler. Hayırlısı canım kısmet ama ilk defa bu kadar çok etkilendim. İnş bu sefer olucak. Bu gün bayanın teki ilk aşılamada tutmuş kesesini gördü uçarak gidiyodu :)

Allah herşeyin hayırlısını versin canım olmuyorsa da bir hayır vardır diye düşünüyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin hayırlısı ile kucaklarımız boş kalmasın bizleri bu duygudan mahrum bırakmasın inşallah Senin içinde dua edeceğim beni gelişmelerden haberdar edersen çok memnun olurum canım benim.

Sağol canım Allah isteyen herkese versin Rabbim .tabi ederim inş güzel gelişmelerle:).

Merhaba arkadaslar .devletin sagladigi 2 asilama +2tup bebek hakki icin hangi belgeler isteniyor ve tam olarak tedaviye ne zaman baslaniyor..devlet ve ozel hastane arasinda cok fark oluyor mu sure konusunda ..yanitlarsaniz cok sevinicem simdiden tesekkurler

kızlar selam kızlar bende çapaya gidiyorum bakalım eşimin raporu daha yeni çıktı tüp bebek için o kadar geç tarih mi veriyolar orda bi bayan ben geldim hemen başladık tüpe dedmiştim aşılamadamı geç gün veriyolar hangi belgeler lazım

aynen canım doktorlarda sorun yok ama çalışanlar yokmu

tüp bebekta geç tarih veriyolar ama ilk önce iki aşılama şartı var belgeleri bilmiyorum canım .

tüp bebekta geç tarih veriyolar ama ilk önce iki aşılama şartı var belgeleri bilmiyorum canım .
Hımm anladım canım peki size tüp için tarih verild mi? Galiba ilk aşılamanız negatif sağlık olsun Rabbim çok bekletmesin kolaylıklar versin hepimize inşAllah

Hımm anladım canım peki size tüp için tarih verild mi? Galiba ilk aşılamanız negatif sağlık olsun Rabbim çok bekletmesin kolaylıklar versin hepimize inşAllah
Aminn canım ikinci aşılama bu tüp henüz değil ama buda tutmazsa bırakıcam onun için rapor cıkarmıcam.hhayırlısı Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın

Merhaba canım ben kasım ayında başladım çapaya tahliller tahliller tahliller şubatta ameliyat oldum tüplerim kapatıldı ameliyattan sonra kanamam kesilmeyince kontrole gittim o gün bana tüp bebek kararı çıkmış size dediler ve ekim ayına tüp bebek günü verdiler rapor 6 ay geçerli bende önümüzdeki hafta gidicem eşimin ultrasonu var gitmişken rapor için ne lazım evrak listesini alacağım buradan yazarım alınca

Merhaba ben kasımda başladım şubatta ameliyat oldum şubatta ekime gün verdiler orada neşe hemşire var onunla konuştum arada ara bazen iptaller oluyor o zaman randevu tarihini öne alırız demişti ama şimdi devlet 3 tüp bebeği karşılamaya başladığı için çok kalabalıkmış öyle demişti bana 20 gün önce konuştuğumuzda. Ayın 14 ünde gidicem ben rapor için yazarım sizede gerekli evrakları

Arkadaslar ben aşılama başlıcam bu ay yarın adetin 3. Günü Dr bana alttan muayene eder diye çok korkuyorum bilginiz varsa yazmısiniz

Ya nebiliyim kan olmaz mı heryer bide benim çok sancım olur 3. Günü normal de ben yumurta takibi de başka hastaneye gitmiştim karnimdan bakıyordu ultrasonla burda heyecan yaptim☺

Eline peçete alırsın dr muyene edene kadar sil biçey olmaz onlar alışkın biliyolar sonuçda jtanılacak bişey yok ayrıca bu şekil muayenede herşey daha net görünüyo :)

anladım canım inşallah ekime kadar kalmazda kendiliğinden gelir bebişin

buarada bende gittim sonuç falan çıkmamış tekrar kan tahlili istemiş doktor kanı verdik bakalım salı günü arıcaz dediler hayırlı sonuç alıırız inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…