• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çapa tıp fakültesi- infertilite kliniğinde aşılama -tüp yaptıranlar.. Buyrunn...

bende çapaya gidiyodum bayadır bu topiği ziyaret etmedim çünkü eşimin ameliyat olması gerekiyor bezmialeme gitcez maşallah galiba senin bebiş yolda nasıl aşılama falan mı yoksa kendisi mi geldi:52:

merhaba siz hala gidiyor musunuz çapaya?

Mrb canım, gerek kalmadı artık. Allah sizede nasip eder inşallah.

merhaba cnm evet çapaya gidiyoruz hala.mayıs adetim ile tüp bebeğe başlıyoruz çapada.sen neler yaptın peki.eşinin neden ameliyat olması gerekiyor peki

canım benim bütün tetkiklerim yapıldı rahim filmi histeroskopi 4 klomen tedavisi başka hastanede ama malesef olmadı...eşimde varikosel var eğer bendede ufak bi sorun olmuş olsaydı direk tüp yada aşılama diceklerdi önce bnm sonucumu bekledi androloji sonra bana doğal yolla gebe kalabilir yazısını verdiler o yüzdende eşimin ameliyatına karar verdiler sperm sayısı normalin üzerinde morfoloji 3 o biraz düşük böle canım ameliyattan fayda görebilirsiniz dedi doktor inşalllah bakalım hayırlısı hepimiz için:16::16:

sizde sorun ne ne kadar zaman oldu bebiş isteyeli_?

canım benim bütün tetkiklerim yapıldı rahim filmi histeroskopi 4 klomen tedavisi başka hastanede ama malesef olmadı...eşimde varikosel var eğer bendede ufak bi sorun olmuş olsaydı direk tüp yada aşılama diceklerdi önce bnm sonucumu bekledi androloji sonra bana doğal yolla gebe kalabilir yazısını verdiler o yüzdende eşimin ameliyatına karar verdiler sperm sayısı normalin üzerinde morfoloji 3 o biraz düşük böle canım ameliyattan fayda görebilirsiniz dedi doktor inşalllah bakalım hayırlısı hepimiz için:16::16:

sizde sorun ne ne kadar zaman oldu bebiş isteyeli_?

Merhaba bende çapadan rapor çıkartmaya çalışıyorum süreç nasıl oluyor,tüp bebek raporu için istenen evrakların içinde dahiliye konsültaston sistemik açıdan diye bişey yazıyor bunun için ne yapılıyorum bana yardımcı olabilirmisin?

Merhaba bende çapadan rapor çıkartmaya çalışıyorum süreç nasıl oluyor,tüp bebek raporu için istenen evrakların içinde dahiliye konsültaston sistemik açıdan diye bişey yazıyor bunun için ne yapılıyorum bana yardımcı olabilirmisin?

Canım bende daha gitmedim hiç eşim ameliyat oldu hamile kalamazsam eylülde gitcez bakalım ne dicekler rapor işini inan hiç bilmiyorum ama tek bildiğim ürolojiden kağıt almam lazım bende sorun çıkmadı o zaman karar verilcekti sizde sorun ne

Canım bende daha gitmedim hiç eşim ameliyat oldu hamile kalamazsam eylülde gitcez bakalım ne dicekler rapor işini inan hiç bilmiyorum ama tek bildiğim ürolojiden kağıt almam lazım bende sorun çıkmadı o zaman karar verilcekti sizde sorun ne

Slm canım ben iki kere hamile kaldım biri 4 aylık diğeri 5 haftalık düşükler oldu.ikinci ayrıca tüp bebekle olmuştu.Genetik testler istediler eşimde ınversiyon 9 diye genetik problem varmış , bugünde gittim çapaya eşimin sperm testinde morfoloji sorunu çıktı ,bende hormon testi yaptırıcam daha neler çıkacak bilmiyorum ayrıca be çikolata kisti hastasıyım ameliyat oldum 1 sene içinde gebe kalmam gerekiyormuş tekrarlayabilirmiş, şimdi rapor çıkartmaya çalışıyoruz.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Slm canım ben iki kere hamile kaldım biri 4 aylık diğeri 5 haftalık düşükler oldu.ikinci ayrıca tüp bebekle olmuştu.Genetik testler istediler eşimde ınversiyon 9 diye genetik problem varmış , bugünde gittim çapaya eşimin sperm testinde morfoloji sorunu çıktı ,bende hormon testi yaptırıcam daha neler çıkacak bilmiyorum ayrıca be çikolata kisti hastasıyım ameliyat oldum 1 sene içinde gebe kalmam gerekiyormuş tekrarlayabilirmiş, şimdi rapor çıkartmaya çalışıyoruz.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Çok geçmiş olsun canım Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

Öncelikle herkese Merhaba

Daha önce buraya yazmıştım çapa tıp fakültesinden tüp bebek için rapor çıkartmaya çalışıyorum,çapada rapor çıkartmak isteyenlere bilgi olsun diye yazıyorum liste aşağıdadır.

Öncelikle İnferiliteden randevu alıp gidiyorsunuz onlar sizin ve eşiniz için istek kağıdı verecekler onları yaptırmanız gerekiyor

1-Hastanın eşine ait üroloji durum değerlendirme yazısı (son 6 aylık) bu eşinizden 2 adet spermiogram yapıldıktan sonra veriliyor
2-hastanın eşinin spermiogram yazısı (son 6 aylık)
3-psikiyatri konsültasyon (bunu dışardanda kabul ediyorlar-normalde tahlillerden sonra istek kağıdını veriyorlar süre uzamasın diye ben ilk gittiğinde istek kağıdını isteyip yaptırdım)
4-dahiliye konsültasyon (bunuda dışardan kabul ediyorlar-dahiliyeden randevu alıp gidiyorsunuz muayeneden sonra idrar ve kan tahlili istiyor bi hastalığınız yoksa tahlilleri götürüyorsunuz yazıyı hemen veriyor)
5-hastanın hsg raporu veya filmi (dışardan kabul ediyor süreside önemli değil)
6-hastanın adetinin 3. günü hormon tahlili son 6 aylık (bunu ilk gittiğinizde istek kağıdı veriyor adetin 3. günü kayıt yaptırıp kanınızı veriyorsunuz)
7-hastanın kimlik fotokopisi
8-hastanın 2 adet vesikalık resmi
9-3 kez aşılama yapıldığına dair yazı(erkek faktörü yoksa)
10-vukuatlı nüfus kayıt örneği (nüfus müdürlüğünden)her ikisi için ayrı ayrı 2 şer adet
11-hastanın yada eşinin bağlı bulunduğu kurumdan hizmet dökümü çalışan kadın ise 5 yılı doldurması gerekiyor,eşinden yararlanacaksa 900 günlük ssk primi yeterli 2 tane

Şimdilik bu kadar tahlillerim bitince tekrar inferiliteden randevu alıp gösterdim dış heyet raporu çıkartmak istediğimi söyledim,Her salı sağlık kurulu toplanıyormuş numara verdiler onay çıkarsa evraklerımı gidip sekreterliğe teslim edecekmişim tüp bebek raporu araştıranlar için lazım olur diye düşündüm.Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlar nasip etsin.İnşşşşş

merhaba kızlar bende uzun zamandır çağaya gidiyorum 2013 te 2 aşılama olumsuz 2014 1 aşılama olumsuz ve 1 tüp bebek yapıldı oda olumsuz malesef eylülde tekrar gidicem 2. tüp bebek için :KK57:
1. tüp bebekte transfer yapıldıktan sora sedyeden sedyeye ve sedyeden yatağa geçiriyorlar o birzaz sıkıntıkı oluyor zor oluyo baya bu durumu yaşıyan var mı ve eve geldikten sonra sürekli yaıyomusunuz bana normal hayata devam dediler biraz yattım bira kalktım falan ilk gün geldiğim gibi banyoya girdim yanlışmı yaptım acaba ?

merhaba kızlar bende uzun zamandır çağaya gidiyorum 2013 te 2 aşılama olumsuz 2014 1 aşılama olumsuz ve 1 tüp bebek yapıldı oda olumsuz malesef eylülde tekrar gidicem 2. tüp bebek için :KK57:
1. tüp bebekte transfer yapıldıktan sora sedyeden sedyeye ve sedyeden yatağa geçiriyorlar o birzaz sıkıntıkı oluyor zor oluyo baya bu durumu yaşıyan var mı ve eve geldikten sonra sürekli yaıyomusunuz bana normal hayata devam dediler biraz yattım bira kalktım falan ilk gün geldiğim gibi banyoya girdim yanlışmı yaptım acaba ?

Merhaba bende iki defa tüp bebek yaptırdım ilkinde bende çok dikkatli oldum oturup kalkmama yatmama ama maalesef tutmadı,ikincisinde ise hiç önemsemedim hatta transferden yarım saat sonra ayağa kalktım hemen, evde yemek yaptım çok ağır olmamakla birlikte temizlik yaptım ve gezdim sonuç pozitifti o yüzden kendini kasma rahat olmaya çalış , benim düştü ama hamile kaldım sonuçta

Merhaba bende iki defa tüp bebek yaptırdım ilkinde bende çok dikkatli oldum oturup kalkmama yatmama ama maalesef tutmadı,ikincisinde ise hiç önemsemedim hatta transferden yarım saat sonra ayağa kalktım hemen, evde yemek yaptım çok ağır olmamakla birlikte temizlik yaptım ve gezdim sonuç pozitifti o yüzden kendini kasma rahat olmaya çalış , benim düştü ama hamile kaldım sonuçta[/QU

canım çok üzüldüm mevlam hayırlısıyla tekrar nasip etsin sana ve tün isteyenlere.. benimde 3 sene önce doğal yoldan olan gebeliğim düşükle sonuçlandı sora zaten olmadı hormonlar tavan yaptı düşmek bilmiyor ister istemez insan en ufak detayları bile takıyor

seni çok iyi anlıyorum bende bundan 2 yıl önce normal yoldan hamile kaldım oda 16 haftalık kese patlaması sonucu düştü bu ikinci düşüğüm, bende kan pıhtılaşması olduğunu öğrendik yeni ,psikolojimi sen düşün artık

kan pıhtılaşması için ilaçlar var tedavi oluyomusun ..? tüp bebek tedavisindede yumurtalar toplandıktan sonra kan sulandırıcı veriyorlar ona rağmen mi pıhtılaşman var ?

Öncelikle herkese Merhaba

Daha önce buraya yazmıştım çapa tıp fakültesinden tüp bebek için rapor çıkartmaya çalışıyorum,çapada rapor çıkartmak isteyenlere bilgi olsun diye yazıyorum liste aşağıdadır.

Öncelikle İnferiliteden randevu alıp gidiyorsunuz onlar sizin ve eşiniz için istek kağıdı verecekler onları yaptırmanız gerekiyor

1-Hastanın eşine ait üroloji durum değerlendirme yazısı (son 6 aylık) bu eşinizden 2 adet spermiogram yapıldıktan sonra veriliyor
2-hastanın eşinin spermiogram yazısı (son 6 aylık)
3-psikiyatri konsültasyon (bunu dışardanda kabul ediyorlar-normalde tahlillerden sonra istek kağıdını veriyorlar süre uzamasın diye ben ilk gittiğinde istek kağıdını isteyip yaptırdım)
4-dahiliye konsültasyon (bunuda dışardan kabul ediyorlar-dahiliyeden randevu alıp gidiyorsunuz muayeneden sonra idrar ve kan tahlili istiyor bi hastalığınız yoksa tahlilleri götürüyorsunuz yazıyı hemen veriyor)
5-hastanın hsg raporu veya filmi (dışardan kabul ediyor süreside önemli değil)
6-hastanın adetinin 3. günü hormon tahlili son 6 aylık (bunu ilk gittiğinizde istek kağıdı veriyor adetin 3. günü kayıt yaptırıp kanınızı veriyorsunuz)
7-hastanın kimlik fotokopisi
8-hastanın 2 adet vesikalık resmi
9-3 kez aşılama yapıldığına dair yazı(erkek faktörü yoksa)
10-vukuatlı nüfus kayıt örneği (nüfus müdürlüğünden)her ikisi için ayrı ayrı 2 şer adet
11-hastanın yada eşinin bağlı bulunduğu kurumdan hizmet dökümü çalışan kadın ise 5 yılı doldurması gerekiyor,eşinden yararlanacaksa 900 günlük ssk primi yeterli 2 tane

Şimdilik bu kadar tahlillerim bitince tekrar inferiliteden randevu alıp gösterdim dış heyet raporu çıkartmak istediğimi söyledim,Her salı sağlık kurulu toplanıyormuş numara verdiler onay çıkarsa evraklerımı gidip sekreterliğe teslim edecekmişim tüp bebek raporu araştıranlar için lazım olur diye düşündüm.Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlar nasip etsin.İnşşşşş
saol canım verdiğin bilgiler için peki teslim edebildinmi belgelerini çok fazla uzatmazlar inşallah bende oraya gidiyodum eşime varikosel teşhisi kondu 3 ay önce aameliyat oldu tekrar gidicez kontrole bakalım nolcak artık hayırlısı olsun hakkımızdan heralde bızdede ilkin aşılama yaparlar sperm değerleri çok kötü değildi çünkü

Bende 11 yillik evliyim gitmedigim doktor kalmadi adet duzensizligime bi care bulamadilar 2012 de kanunu s.s hastanesine basvurdum hsg kan tahlili hormon testi smear falan istediler 1 sene boyunca bugun git yarin gel hastaneye mekik dokudum 1 sene sonunda bana sizin tedaviniz burda mumkun degil dediler esimin is yerinde bir arkadasininda bizim gibi sorunu varmis ozel bi doktora gitmis avcilarda o.dr fatma tulunoglu
Bende topladim butun film ve tahlil sonuclarini gittim bana durumumu anlatti ameliyat olmam gerektigini tuplerimin kapali olduvunu bu sekilde asla hamile kalamayacagimi asilamada yaptirsam tupte yaptirsam bu sekilde tutmayacagini soyledi ve capaya gitmem gerektigini soyledi bu arada benim sorunum sag tupum komple tikali sol tupumde sarkma ve su toplama var bu su surekli rahme aktigi icin tutmuyormus sol tarafimda 2 adette kist vardi randevu aldim gittim 3 ay sonraya ameliyat gunu verdiler gecen sene kasimda ameliyat oldum ekim adetin 2. gunune cagirdilar bu arada esimin ilk esinden cocugu oldugu icin ssk karsilamiyor 5.000 lira gibi bir rakam cikar dediler mecbur kabul ettik kredi cekip odemeye calisicaz ama benim korkularim basladi simdi ben dogustan kilolu bir insanim ve suanda 110 kiloyum doktorlar bana zayifla demedi ama ben ya tutmazsa diye kara kara dusunmeye basladim zaten tutmazsa ucretli yaptigimiz icin 2. bi 5.000 lira daha bulmamiz cok zor offf sormayin cok bunaldim :(

Back