Meraba kızlar bayağı olmuş konu biteli ama belki gözünüze ilişir
bizde daha önce özeldi devletti drlara gittik eşimle ben zaten pkoluyum belli 4 ay klomen kıllandım. Sonra eşimi götürdüm ilk muayenede varikosel dedi özel . Devlete götürdüm sonra sınırda bile değil ameyatlık durum yok dedi çapadan spermtesti istedi. Bizde bu gün gittik günlerimizi aldık tamamen sonuçlar önümüzdeki haftanın sonunda hazır olacak inş. Sonra androlojiden tekrar randevu alıp göstericez artık eşime ne derse.
Bu arada ben eşim varikosel deyince dr bi daha gitmedim kendim için. Hormon testi yaptırdım bu ay sorun yok dediler. pko zaten var rahim filmi çektirmedim birtek onuda inş önüöüzdeki ay yaptırıcam.şimdi rahim filminden sonra mı gideyim çapa infertiliteye yoksa önce mi ? Eşimin sonuçları çıkınca mı yada hemen beklemeden mi gideyim ? Bilemedim. Yada ilk önce kendim için gidip sonra mı eşime baksalardı ? Ki zaten eşim için aynı işlem olacaktı büyük olasılık. Şimdi eşimde sorun çıkmaz da beni direk aşılamamı yaparlar yoksa ilaç mı verir? Yumurtam kendi kendine olmuyo anca ilaçla oluyo bu arada..
Herseyin hayırlısı hakkımızda.