Cansu'nun oje topiğii :)

ya şu kittyden bende yapmak istiyorum:/ bide tırnak desenleri varmş hazır olarak nerden bulabilirim

ben sticker kllanmam pek. ama çoğu kozmetikçilerde var normal ojeyle yapıorum kittyi ilk yaptığımda gazete kağıdıyla yapmıştım:) anlatmıştım burda ama demin eklediğimi normal beyaz ojeyle yaptım. eğer nasıl yapıldığını görkmek istersen resm eklerim videodan

Ojelerin videolarını takip ettiğin sitenin adresini ben de isterim merak ettim.
Pek cici olmuş sevdim çoğunu

Pacman
Harika olmuş tırnağının şekli ile de tam uymuş ben de yapacağım ama benimkiler upuzun bişey olur orjinali gibi olmaz
Sarının marka ve numarasını alabilir miyim canım siyahın üzerine bu kadar net olan bi sarı görmemiştim ben
Bi de kısaca nasıl yaptığını anlatırsan sevinirim

forum takipte gezinirken gördüm, bende geçen haftaki düğünümde aşağıdaki resimdeki gibi bir manikür yaptırmıştım, kuaförümün tavsiyesiyle.. gelin çiçeğimde turuncu güllerden oluşuyordu, saçlarımda bakır olunca güzel bir uyum sağladı... fikir olsun diye ekliyorum resimini kızlar...

wuuwwwww yanlız topiği gezince gördüm ne ojeler ne desenler varmış kızlar sizde öyle yaaa, nasıl uğraşıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz hayretler içerisinde inceledim resimleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…