- 2 Şubat 2013
- 1.270
- 446
- 133
- Konu Sahibi dutyapragi
-
açıkçası bende çok seçmekte zorlanıyorum daha almadım fakat tabi bütçeme uygun olanı seçmem gerektiği için 600d'yi düşünüyorum bakalım hayırlı olsun bu arada :)canon 650d aldım. insan araştırmaya başlayınca hep daha iyisini istiyor. ama çok memnunum. 650d 18-135 stm lens ile birlikte aldım. şimdi kendimi geliştirmeye çalışıyorum. tavsiye ederim.
güvenebileceğim bir yer mi ? ben de media markt'te bakmıştım amafotoğrafium sitesinden aldık. sana tavsiyem orayı takip et. çünkü güzel kampanyalar yapıyorlar. acele etme güzel kampanya yakaladığında alırsın
Ben kendime 650d aldım. Siz profesyonelsiniz galiba. O kadar makineniz olduğuna göre. Size bir sorum olacak. Photoshop için hangi programları kullanıyorsunuzCanon 5d , 650 d ve 70d kullanıyorum:)
merhabalar ben cs5 ve lightroom kullanıyorum ve stüdyo da calısıyorum:)Ben kendime 650d aldım. Siz profesyonelsiniz galiba. O kadar makineniz olduğuna göre. Size bir sorum olacak. Photoshop için hangi programları kullanıyorsunuz
Hatay Hakimevleri Alg StüdyoŞimdi profiline baktım. İzmir'deymişiniz. Sakıncası yoksa hangi stüdyo sorabilir miyim
Fotograf makinasi arada cok buyuk bi fark olmadigi surece mesela 550 d ile canon 5dmark 3 gibi cok asiri belirgin bi fark yoktur onemli olan kullandiginiz lenstir lensin kalitesidir size canon makina ve L serisi lenslerden oneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?