• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canon eos 550d mi? 600d mi?

dutyapragi

evimin neşesi seni bekliyoruz
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
1.270
446
133
profesyonel makine almak istiyorum. canonda karar kıldım. ama seçenkler arasında karar kılamadım. malum beğenmeyince haftaya yenisi alınabilecek bişey değil. doğru karar vermeme yardımcı olur musunuz

merhaba bende senin gibiyim ama 600d al derim bende ondan almayı düşünüyorum çok kullanışlı

Eklentiler

• canon.jpg
    canon.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 158
canon 650d aldım. insan araştırmaya başlayınca hep daha iyisini istiyor. ama çok memnunum. 650d 18-135 stm lens ile birlikte aldım. şimdi kendimi geliştirmeye çalışıyorum. tavsiye ederim.

canon 650d aldım. insan araştırmaya başlayınca hep daha iyisini istiyor. ama çok memnunum. 650d 18-135 stm lens ile birlikte aldım. şimdi kendimi geliştirmeye çalışıyorum. tavsiye ederim.
açıkçası bende çok seçmekte zorlanıyorum daha almadım fakat tabi bütçeme uygun olanı seçmem gerektiği için 600d'yi düşünüyorum bakalım hayırlı olsun bu arada :)

fotoğrafium sitesinden aldık. sana tavsiyem orayı takip et. çünkü güzel kampanyalar yapıyorlar. acele etme güzel kampanya yakaladığında alırsın

.fotoğrafiuma güvendiğim için oradan sipariş verdim. banada bir fotoğrafçı tavsiye etti. internette elektronik alışverişte diğer sitelere güvenmem. ama bu siteye güveniyorum. en azından ben sorun yaşamadım.
nerede yaşadığını bilmiyorum ama sadece canon yada nikon satan fotoğraf makinaları üzerine dükkanlar var. oralara bakmanı tavsiye ederim. media market tarzı yerler bu ürünlerde biraz bana pahalı geldi.
bu benim fikrim

daha almadıysan benim makine canon 550d mükemmel fotoğraflar çektim önerebilirm.. media marketten almıştım 2 lens+ tripot+ 2 koruyucu+ çantası vs toplam 2bin

Su an bende 7d Canon var ve cok memnunum. Hep hayalimdi 7 d ve nihayet kavustum makinama. Ara Güler gibi resimler cekmeye calisiyorum...Bazen inanilmaz resimler cikabilööörrrrrrrr :)

Ben kendime 650d aldım. Siz profesyonelsiniz galiba. O kadar makineniz olduğuna göre. Size bir sorum olacak. Photoshop için hangi programları kullanıyorsunuz
merhabalar ben cs5 ve lightroom kullanıyorum ve stüdyo da calısıyorum:)

Fotograf makinasi arada cok buyuk bi fark olmadigi surece mesela 550 d ile canon 5dmark 3 gibi cok asiri belirgin bi fark yoktur onemli olan kullandiginiz lenstir lensin kalitesidir size canon makina ve L serisi lenslerden oneririm

Fotograf makinasi arada cok buyuk bi fark olmadigi surece mesela 550 d ile canon 5dmark 3 gibi cok asiri belirgin bi fark yoktur onemli olan kullandiginiz lenstir lensin kalitesidir size canon makina ve L serisi lenslerden oneririm

18...135 sym lens aldım

Back