• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlarım lutfen yardım !!!

pazartesısevmez bende aynen senın gıbıyım olup olmadıgını bıraz erken merak edıyorum dedıgın gıbı sonucunu bıleyım

nazenin1985 sılıktı sonra yıne tek cızgı olmustu renkler kaydı sanırım :(

pamuk34seker daha sonra kaybolmustu canım ya suan 40 tane test olsa hepsıne bakardm ama dun yumurtalıklarıma 1-2 dakıka ağrı vurdu gectı anlamadım ne oldugunu aynen bende ayın 9 unu ıple hatta halatla cekıyorum bı tane testım kaldı sımdı cıkmaz dıye yapmak ıstemıyorum ama ıcım ıcımı yıyo :)

canım senle adetimiz arası bir gün ben geçen kan testi verdim 6.6 çıktı dr tekrarlayalım garanti olsun dedi bugünde dayanamadım test yaptım pozitif :49: çıktı ama kıpkırmızı çıkmadı normal çıktı inş sonradan farklı bi durumla karşılaşmam rabbim hayırlısını nasip etsin sende bence yarın bak bi testine eger çizgin çift falan çıkarsa pazarteside kanına baktırısın hadi inş seninde hakkında hayırlısı olur

canım senle adetimiz arası bir gün ben geçen kan testi verdim 6.6 çıktı dr tekrarlayalım garanti olsun dedi bugünde dayanamadım test yaptım pozitif :49: çıktı ama kıpkırmızı çıkmadı normal çıktı inş sonradan farklı bi durumla karşılaşmam rabbim hayırlısını nasip etsin sende bence yarın bak bi testine eger çizgin çift falan çıkarsa pazarteside kanına baktırısın hadi inş seninde hakkında hayırlısı olur

canım ya cok korkuyorum test yapmaya ben yınede garantı olsun dıye cuma kanıma baktıracagım bu ayda olmazsa bır daha hesap mesap yapmayacagım sonra cok uzuluyorum ya :((((((

kızlar bende bugün öğlen test yaptım negatifti ama az önce bi bakıym dedim çöpten aldım çok silikte olsa bi çizgi var sanki.. adetim daha 11 gün var acaba ondanmı geç çıktı... yoksa sonuç yanlışmı?

kızlar bende bugün öğlen test yaptım negatifti ama az önce bi bakıym dedim çöpten aldım çok silikte olsa bi çizgi var sanki.. adetim daha 11 gün var acaba ondanmı geç çıktı... yoksa sonuç yanlışmı?

Ben adetime 3 gün kala yapmıştım negatif çıkmıştı bende çöpe attım testi sonra senin gibi dayanamayıp çöpten aldım çok silik bir çizgi vardı adetim 3 gün gecikince tekrar denedim yine 2. çizgi çok silik çıkmıştı o gün dr. gittim kan değerim 400 küsürlerde çıkmıştı :52:

bence adetin geçtikten sonra tekrar dene sonucunuda mutlaka yaz olurmu:49:

Ben adetime 3 gün kala yapmıştım negatif çıkmıştı bende çöpe attım testi sonra senin gibi dayanamayıp çöpten aldım çok silik bir çizgi vardı adetim 3 gün gecikince tekrar denedim yine 2. çizgi çok silik çıkmıştı o gün dr. gittim kan değerim 400 küsürlerde çıkmıştı :52:

bence adetin geçtikten sonra tekrar dene sonucunuda mutlaka yaz olurmu:49:

tamam canıım mutlaka yazarım inşallah benimkide seninki gibi olmuştur... forumda okudumda böyle olan çok fazla hamile var... ilk çöpe atıp sonra çift çizgiyi görüp akşamına hamile olduğunu öğrenen çok var umarım bende bunlardan biriyimdir... bu sabah uyanır uyanmaz kasık ağrım başladı...

benimki de en olmaz dediğim bi vakitte bu şekilde geldi kızlar.adet sancısı başladı çok az lekelenmem de oldu,sancı devam etti ama kanama devam etmedi.aradan 5 gün falan geçti ben hep strese bağladım,hala bakasım yoktu ama görümcem dedi sen bi test yap nolur nolmaz diye.yaptım 2. çizgi silik çıktı ve bekledikçe de belirginleşti.sabahına kan testi yaptırdım bhcg 322 çıktı.yani silik de olsa hamilelik yüksek ihtimal vardır. Allah gönlünüze göre versin:21:

Back