Canlarım lutfen yardım !!!

audrey2016

" oğlum ,eşim herseyim... "
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2009
1.127
634
648
kızlar bat ım 9 ocak az once sırf merakımdan ıdrar testı yaptım ıkıncı cızgı bayagı sılık cıktı cok azcıkta dagınık gıbıydı sızce durum nedır lutfen cevap adetıme de var emın olamadım sımdı

Canım Silik çıktıysa bi ihtimali var ama doktora gitsende kesesi görülmez muhtemelen bence bekle adet olmazsan git Hayrlsıyla inş.

nemesis 06 canım ya az once yıne baktım tek cızgıye donmustu belkı cıkar dıye yıne damlattım ustune ama nafıle umut ıste ınanmak ıstıyor ınsan ınsallah hamıs kalırız bu ay tam yumurtlama gunlerıme denk getırdım

canım adet günümüze daha var idrarda yanlış çıkıo adet öncesi yaparsak moralini bozma meraktan yapıyoruz işte dokturum ayın 4 de çağırdı direk kanda baktırcam adet öncesi belli oluyormuş gönlünü ferah tut rabbim nasip eder inş

testı cok beklettıkten sonra mı sılınık ıkıncı cızgı cıktı...??

ben dün yapmıştım tk cizgi vardı çöpe attım sabah merakımdan çöpten aldım bi baktım çok ama çok silik bi çizgi daha belirmiş kafam karıstı

sendekı durumun aynısını bende yasadım merakımdan aksam gıttım cope baktım ıkı cızgı olmus...

neyse ılk 3 dakıkada cıkan sonuc godruymus cok bekleyınce bozlup renkler kayıyormus.. bu yuzden kafan karısmasın cok bekledıgı cıın renkler kaymıs..

teşşekkürler tokyoo çok irdelememek lazım akışına bırakıyorum nasip artık cnm

canım benimde bat 8 ocak ben ovulasyonun en yüksek oldugu tarihlerde çalışmaları yaptım:)) ama şuan test yapmak için çok erken değilmi bide adetin kaç günde bir oluyo benim 28 günde bir oluyo adetim aralık 12 de oldum adet ovulasyon günüde internetten bakarak yaptım ayın 22 sinden beri gün aşırı çalıştık :)) halada çalışıyoruz ama ben cesaret edip bakamadım testime sonuçtan aberdar et beni lütfenn

canım senin bat 6 adetten 2 gün önce çıkıyomu kanda hamiş oldugumuz ya benimde ocak 8 hyadi hepinizden hayırlı haberler duyalım bende iple çekiyorum 8 ocak gelsin diye ben hiç bakmadım daha teste meraktan çatlıyorum ama umudum kırılacak diyede korkuyorum herşeyin hayırlısını versin rabbim hakkımızda hepimizin

kanda çıkar dedi bana sağlık ocağındaki doktor cnm adetimden 2 gün önce çağırdı normalde 1 hafta öncesindende belli olur dedi ama ben 35 günde bir adet oluyorum o yüzden 2 gün öncesinde çağırdı rabbim cümlemize hayırlısıyla sağlıklı bebişler nasip etsin.

pamuk34seker daha sonra kaybolmustu canım ya suan 40 tane test olsa hepsıne bakardm ama dun yumurtalıklarıma 1-2 dakıka ağrı vurdu gectı anlamadım ne oldugunu aynen bende ayın 9 unu ıple hatta halatla cekıyorum bı tane testım kaldı sımdı cıkmaz dıye yapmak ıstemıyorum ama ıcım ıcımı yıyo :)

bat ocak 9 sa daha çok erken test için bence ne kadar zor olsada bekle derim
ben 6 senedir bebiş için uğraşıyorum adetim 3 gün geçince yapmıştım hafif silik bi ikinci çizgi çıkmıştı
havalara uçtum sevinçten ağladım ama akşamına lekelerim ve ikinci gün sabahınada reglim başladı
hemde ne biçim kocaman pıhtılar parçalar düşürdüm ve ağrımda çok feci oldu
acaba düşükmü yaptım dedim eşime ama doktorada gitmedik ..

kız valla billa ben dayanamayıp iki gün önce test yaptım sonuç olumsuz tek çizgi çıktı ikinci çizgide nokta bile yoktu bugünde gittim kan testi verdim dr dedim kaç günde belliolur aptal bi dr benziyo benimaile hekimi ama ilşkiye girdikten sonraki gün kanda çıkar dedi aval aval baktım sonra bana dedi yarın 2 de gel sonucuna bakalım senle ben eger bu ay hamiş kalırsak beraber sayarız şafagımızı inşallah oy dua edin bana yarın sonuum pozitif çıksın

geçen biri burda bana yorum yapmıştı düşükleri anlamak çok zormuşyani daha yenidöllenmişolan yumurtalar tutunamayınca düşüyolarmış anlaşılmıyomuş senin durumda öyle olabilir ama rabbim vermiyosa vardır bi bildiği be benimde içim yanıyo ama diyorum nasip hayırlı değilse nasip etme yarabbii inş bu sene hepimiz tosun gibi hamile kalırız allahın izniyle

Benim de 9 Ocak merakımdan çatlıyorum. dayanamıyorum. 100 tabe idrar testi olsa yaparım bana tek çizgi görmek koymuyo ben sadece sonucu merak ediyorum, yok sa olmadığını bileyim yeter yani....
Ama hiç cesaret edip kan testi yaptıramam bu kadar erkenden. Regli dönemimde düşer falan, düştüğünü bilmek bana daha çok acı verir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…