Ya arkadaşlar içimi dökmek istiyorum artık çok sıkıldım eşimin ailesinden başka şehirdeler ve o kadar ilgisizler degisikler ki artık yoruldum annesi fazla goremiyo duyamıyo telefonda sıraya koymuş o şekilde arayabiliyor oğlunu ariyo hep beni aramiyo dün aradı mesela önce gorumcem aradı eşimi bende yanindaydim eşimin bana dedi ki seni aramadım uyumussundur diye dedi bende biz beraber uyuyup uyanıyoruz dedim kendi kendime kızdım esim de anlamı yüzümüz düştü kaynanamda hemen noldu moraliniz mi bozuk bisey mi oldu dedi hemen görüntülü konuşurken bende ne olabilir ki dedim whatsap durumlarima bakıp ta beğenmezler bakmazlar aramazlar hic bende dayanamadim bu sabah hepsini sildim eşime anlattım sen farketmiyor musun dedim farkettim seninle hiç ilgilenmiyolar kalplerini en sonunda büyük kıracam ama beddua almak istemiyorum diyo esim telefonlarını bile acmiyo bende isterdim can ciğer olalım degisikler ben mi abartıyorum sizce bide çocuk istiyoruz hayal kuruyoruz gorumcem aradı dedimki çocuk olunca odasını boyucaz dedim ne gerek var siz oturmucaksnzki kenara para koyun dedi sonra siz geziyorsunuz ama doğru dedi annesi göremiyorum kimin aradığını seni arayamıyorum duyo her haftasonu oğlunu ariyo isteykeb oğlum evdemisin calisiyomusun diye offff