• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlanın Bursalı bayanlar, neredesiniz?

senuurcum ev işi ancak bıttı valla evı erkeğe bırakıp gıdersen boyle olur şimdi bıraz daha ıyı annanem ama hafız kaybı var bunada şükür dıyelım ölüm bırgun herkezın kapısını yoklıyacam ama ınsan yınede sevdıklerıne bırsey olsun ıstemıyor
allah herseyın hayırlısını versın herkez için

ne kadar kaldı canım senın doğumada
rabbım senı de kımseyıde bu yolda eğlendırmesın

Slm kızlar bende çok hastayım boğazlarım acıyo öksürük var kızımda aynı şekilde hasta boğazları enfeksiyon kağmış ikimizinde keyfi hiç yok...
Sizler neler yapıyosunuz..

Şennurcum aldıkların çok güzel iyi günlerde kullanın inş.Park yatak bende de var memnunun sende inş. memnun kalırsın..

Pınarcım sanada çok geçmiş olsun acil şifalar inş.

slm canım nasıl oldunuz bebegin sen nasılsın?bende biraz toprlandım iyi sayılıruım.umarım sizinde geçmiştir.sabriye müsait bi günde görüşelim canım kib opuyorumnanaktan

senuurcum ev işi ancak bıttı valla evı erkeğe bırakıp gıdersen boyle olur şimdi bıraz daha ıyı annanem ama hafız kaybı var bunada şükür dıyelım ölüm bırgun herkezın kapısını yoklıyacam ama ınsan yınede sevdıklerıne bırsey olsun ıstemıyor

allah annene saglık sıhhat versin inşllh toparlanır.insan sevdiklerine dayanamaz tabiki hele bu anne ve baba olursa.amin inşllh

haklısın canım erkekler işte.bu arada evt insan sevdiklerine ölümü yakıştıramaz ne kadar yaşlı olursa olsunn.ALLAH acil şifa versinnn inşallah.

hülyacım,doğuma sat a göre 17 gün kaldı ama dr her an diyor inan bilmıyorum ne zaman doguracağımı:))).oğluşum sbs ye girsin çıksın öyle dogurayım diyorum sadece.çok öptüm görüşürüz.

bugün hava cok sıkıcı üfffffffffffffffffffff

slm kızlar geçen cumartesı annanem çok hastalandı bızde ıstanbula gıttık
yenı geldım
sonra geçmişi okurum şu evı bır toparlayayım

geçmiş olsun canım..Allah acil şifala versin ananene :((

hamilelik nasıl gidior bu arada..?

Kızlar HEPıNıZE ÇOOOOOKK Teşekkür ederim ben inegölde annemdeydim kızım iyileşti şükür ben hala kırgınlığı atamadım üzerimden hamile olduğum için ilaç da alamıyorum...

Şennur canım gözün aydın!!!!!!
ALLAH analı babalı büyütsün ne güzel evinize de gelmişsiniz
hayırlı olsun canımmmm (darısı bizim başımıza :) )

Şennur canım gözün aydın!!!!!!
ALLAH analı babalı büyütsün ne güzel evinize de gelmişsiniz
hayırlı olsun canımmmm (darısı bizim başımıza :) )

amin inşallah canım.bi avazda dogurun inşallah.
canım gözün aydın allah size bagışlasın.kendine iyi bak geçmiş olsun.
teşk ederim baharcım.çok şükür atlattık.
ayyyy gözünaydın tatlım çok sevindim allah analı babalı büyütsün inş.

Sen nasılsın kızın nasıl doğumun nasıl oldu anlatsana biraz:)

canım sağol valla doğum çok kötü geçti.çok şey yaşadım dr la birbirimize girdik falan filan.anlatırım görüşünce inşallah.

Back