• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlanın Bursalı bayanlar, neredesiniz?

bahar sanırım sende burdasın :))) nasılsın ?

aa slm canım burdamıydın bende resimleri yüklemekle ugraşıyorduk iyyim teşkler sen nasılsın dışardaydık yeni geldik eve resimleri yüklim dedim:))

melis durumun nasıl oldu umarım iyisindir canım?

melis durumun nasıl oldu umarım iyisindir canım?

canım yeni gördüm yazdıklarını ve resimleri çok hoşlar gerçekten.teşk canım iyiyim çok şükür.hafta sonunun güzel geçti desene sevindim :)) ben evde pinekledim.boshayallersmile

canım yeni gördüm yazdıklarını ve resimleri çok hoşlar gerçekten.teşk canım iyiyim çok şükür.hafta sonunun güzel geçti desene sevindim :)) ben evde pinekledim.boshayallersmile

sagol canım.akşama kadar ev işiyle ugraşltımda akşam çıktık biraz seninde bebegin olunca çıkarsınız inşlllh hamilesin ya şimdi neolur ne olmaz yine görüşürüz inşllh:teselli:

inşallah canm zaten yarından itibaren hazırlıklar başlıyor.çarşıdayım bol bol umarım bişey olmaz iş başa düşünce yapacak bşey yok ama :sm_cool:

inşallah canm zaten yarından itibaren hazırlıklar başlıyor.çarşıdayım bol bol umarım bişey olmaz iş başa düşünce yapacak bşey yok ama :sm_cool:

Çok zevkli oluyo canım ama herşey minik minik ayyy bayılıyorum ben alışverişe...

Kokrma allaha emanetsiniz ikinizde bende çıktım hiç bişi olmadı daha iyi egzersiz yapmış olcaksın doğumun kolay olur.

iyi canım negüzel allah kolaylık versin bunlar tatlı alışverişler zevkli olur sizin içinzemuszemus

benim annem bursalı yani yarım bursalıyım :)
ama bursalıların neşeli hallerini, içtenliklerini seviorummm çokk yerimseniben

teşk ederim kızlar evet zevkli olacak inşallah aradıklarımı hemen bulursam daha mutlu olacam hatta :)))

bi gün girmedim boş kalmış :) hayırsızlar nerdesiniz :)

çok yorucu :) aldım baya bişey ama unuttuklarım yine oldu tabi.

slm canım negüzel cicili şeyler almak çok keyifli olmalı.alırsuın unuttuklarınıda saglık olsun dogum kısmetse nezamandı bu arada bende ara ara girdimde arkadaşlardan kimse yoktu:sm_confused:kib görüşürüzopuyorumnanaktan

Arkadaşlar, fotoğraflarınız çok güzel, anlaşılan çok eğlenmişsiniz, hava da güzelmiş...
Benim minik kuşum biraz daha büyüsün biz de geliriz teyzeleri...
Herkese selamlar...

kızlar topik öksüz kaldı :) arada yazalım ya böyle olmuo :çok üzgünüm:

Back