• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlanın Bursalı bayanlar, neredesiniz?

Rica ederiz canım benim bizde çok memnun olduk...Duru bebek çok tatlı maaşallah allah nazarlardan saklasın...

biz tşk ederiz senide zahmete soktuk
evet maşallah yavruna teyzelerini kapılarda karşıladı :)

ay kıyamam ben duruya çok tatlıl ya maşallah rabbım nazarlardan saklasın
canım sanada zahmet oldu
losalıkta çok yakışmış canım arkadaşıma
sohbet ortamına acalım ıstersenız
hem oradan konuşuruz
tabıkı fıkır tatlım
duruyu benım için kokla emi annesi

sağolun teyzeleri.sizlerin ne zahmeti iyi oldu bana da evde yalnız sıkılıyor insan.zemuszemus

sizlerin de bebişlerini öpmek nasip olur dicektim.:))) sizlerin yazmış başka konuya atlamışım.bu ara çok oluyor bende bu ya idaree edin :)

sizlerin de bebişlerini öpmek nasip olur dicektim.:))) sizlerin yazmış başka konuya atlamışım.bu ara çok oluyor bende bu ya idaree edin :)

:)) Eeee kolaymı uykusuzluk bi yandan gelen giden bi yandan :))

Canım benim güzel dileğin için çok teşekkürler inş. bizde sağ salim kavuşuruz bebişlerimize...

Kızlar bana uyar topiği istediğiniz yere açabilirsinizkaydirigubbakcemile3

bana da uyar ama kim açıcak :) biz bu topikte kalıcaz anlaşılan.

Bu arada bahar arkadaşımız işe mi girdi ?hiç ses seda yok ..meraktayız baharcım arada ses ver :)

Evet bahar hiç sesin soluğun çıkmıyo nerelerdesin canım sen ya....

günaydın kızlar
evet ya yeni topik yalan oldu gibi
ben nereye açacağımı bilmiyorum burda girdiğim 2-3 sayfa var
yani açarsanız siz açarsınız yada gerçektende kaldık
zaten bizden başka girende yok buraya :)))

teyzeleri biz dün oğluma bez aldık
1tane prima yenidoğan 2-5kg (50tane var)
2tane prima 2numara 3-6 kg (66tane var içinde)
(carrefourda 3al 2 öde vardı da dayanamadım düşünenlere duyrulur haha)

zelıhacım hayırlı olsun canım bezlerın :)))))))))))))))
tatlışkom çok bez alma sonra küçülürler bıze vermek zorunda kalırsın teyzesi

haha fena mı işte :)))
yok canım başka almicam yavaş yavaş çantamı hazırlarım diyorum kendimce
henüz çok erken ama ben hep eşimle çıkıyorum çarşıya vs. onun için haftada 1 gün çıkabiliyorum
her hafta 1kaç şey olsam anca toparlarım
biliyorsun ayaklarımda malum ilerde hiç çıkamam diye korkuyorum

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Uzun zamandır ayrı kaldım forumdan...

melis16 bebeğin hayırlı olsun, allah sağlık versin

mrb kızlar bn hatice 1984 doğumluyum bursada yaşıyorum 21 şubat doğumlu miraç adında bi oğlum var aslında mart annesyim ama erken geldi oğlum

slm kzlar nasılsınız?bi haftadır girmeye fırsatım olmadı.kızım cok yaramaz oldu :(( gaz sorunu yüzünden.annanesindeydik dinlenirim diye gittim ama orda daha kötü yaptı beni,:))cadı kızım benim.umarım herkes iyidir öptüm kocaman.

Evet bahar hiç sesin soluğun çıkmıyo nerelerdesin canım sen ya....

slm kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz?evet giremedim bende.1 haftadırda bursada degildik tatile gittik eşim arkadaşı eşi birlikte ghittik.aşkolsunuz hayırlamaya nezaman gittiniz melise bana niye haber etmediniz:(görüşelim birgün yine bende giderim hayırlamaya inşllh.allah bagışlasın hepinizin bebişlerini inşllh.kendinize iyi bakın görüşürüz girerrim burdan ben.trackeki sen naptın iyimisin tatlı kızın nasıl?

Bu arada bahar arkadaşımız işe mi girdi ?hiç ses seda yok ..meraktayız baharcım arada ses ver :)

canım yok işe girmedim henüz önce bir tatil yapalım dedik eşimle.annemlere gidip geldikten sonra işe bakıcam artık.ya sana nezaman geldiler?bilseydim bende gelirdim haberim olmadı.inşllh kısmet olursa gelirim birgün bende tekrardan allah hayırlı etsin canım kib görüşürüz.

canım yok işe girmedim henüz önce bir tatil yapalım dedik eşimle.annemlere gidip geldikten sonra işe bakıcam artık.ya sana nezaman geldiler?bilseydim bende gelirdim haberim olmadı.inşllh kısmet olursa gelirim birgün bende tekrardan allah hayırlı etsin canım kib görüşürüz.

ohh sefanız olsun canım.inşallah güzel geçmiştir tatiliniz.gözümüz aradı valla birden yok olunca..beklerim canım bebek bakmak şart değil oturmayada beklerim.öptüm kocamn.

ohh sefanız olsun canım.inşallah güzel geçmiştir tatiliniz.gözümüz aradı valla birden yok olunca..beklerim canım bebek bakmak şart değil oturmayada beklerim.öptüm kocamn.

sagol canım beni düşündügün için aklına geldigim için teşekkür ederim:1hug:tatil iyi geçti.inşllah seninde saglıgın sıhhatin yerindedir.gelirim inşllah sende buyur gel beklerim bende öptüm kocaman kendine ve tatlı kızına iyi bakopuyorumnanaktan

Back