- Emoji Skoru
- 421
- Puanlar
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazalım canım sen yeterki üzülme :))))
naptın bulabildin mi aradıklarını ? eksiklerin tamamlandı mı ?
ayy çok heycanlı doğuma sayılı günün kaldı bana heycan yaptı laelaelaelaelae
hahaha tahmin etmiştim smiley ler bazen çıkmıyor nedense :)))
ayy hayırlı sonuçlar çıkar ii geçer inşallah sınavı
benimde kocacım açıköğretimden sınava girmişti bizde onun sonuçlarını bekliyoruz
beşiği netten mi sipariş verdin resmi varmı merak ettim
bende bakınmaya başladım beşiktir arabadır
ama dediğin gibi bizim eksikler daha çokkkkkk biteceğe hiççç benzemiyor :))
çok güzelmiş sağlıcakla kullanın
evet güvenilir sitelerden çok kolay ve çabuk alışveriş yapılıyor
oturduğun yerden negüzel
işte tek sorun görmeden alıyorsun
slm kızlar geçen cumartesı annanem çok hastalandı bızde ıstanbula gıttık
yenı geldım
sonra geçmişi okurum şu evı bır toparlayayım
Slm kızlar bende çok hastayım boğazlarım acıyo öksürük var kızımda aynı şekilde hasta boğazları enfeksiyon kağmış ikimizinde keyfi hiç yok...
Sizler neler yapıyosunuz..
Şennurcum aldıkların çok güzel iyi günlerde kullanın inş.Park yatak bende de var memnunun sende inş. memnun kalırsın..
Pınarcım sanada çok geçmiş olsun acil şifalar inş.
çok geçmiş olsun canım.havalar dengeli değil dikkat etmek gerek malesefmelis 16 napıyosun?umarım iyisindir.bende hava degişiminden üşütmöüşüm grip ateş bugün iyyim biraz daha.kızlar hiç hgirmiyo artık trackekiyle ogün telde konuştuık.girmiyo oda neler yapıyorsun alış verişin bittimi?kib allaha emanet ol görüşürüz
Slm kızlar bende çok hastayım boğazlarım acıyo öksürük var kızımda aynı şekilde hasta boğazları enfeksiyon kağmış ikimizinde keyfi hiç yok...
Şennurcum aldıkların çok güzel iyi günlerde kullanın inş.Park yatak bende de var memnunun sende inş. memnun kalırsın..
sanada geçmiş olsun canım.ne olmuş böyle herkese aman dikkat et sen hamilesin bide ilaçta almıyosundur(kızınada acil şifalar diliyorum canım.iyi bakın kendinize..park yatak kız kardeşimde kullandı cok memnundu o yüzden bunu tercih ettik.
slm kızlar geçen cumartesı annanem çok hastalandı bızde ıstanbula gıttık
yenı geldım
sonra geçmişi okurum şu evı bır toparlayayım
sizede geçmiş olsun canım yorma kendini ev işiyle yol yorgunusun bebeğine acı azcık :sinifsinif: gelince yazarsın umarım iyidir annanen .olumunekankayizsmile
çok geçmiş olsun canım.havalar dengeli değil dikkat etmek gerek malesefufak tefek şeyler kaldı alışveriş bitermi hiç baharcım nerdee akannehirsempatiksalakcinni .sende ALLAHA emanet ol tatlım ama görünmediniz bayadır demekk hastalanmışsınız.
sanada geçmiş olsun canım.ne olmuş böyle herkese aman dikkat et sen hamilesin bide ilaçta almıyosundur(kızınada acil şifalar diliyorum canım.iyi bakın kendinize..park yatak kız kardeşimde kullandı cok memnundu o yüzden bunu tercih ettik.
sizede geçmiş olsun canım yorma kendini ev işiyle yol yorgunusun bebeğine acı azcık :sinifsinif: gelince yazarsın umarım iyidir annanen .olumunekankayizsmile
sagol meliscim teşkler.umarım sen iyisindir.işllh hayırlı şekilde dogumun olurda haytırlamay ageliriz teyzeleri olaraktan:))kib görüşürüz bebegin yatagıda hayırlı olsun güle güle kullansın canım.:1hug: