• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlanın Bursalı bayanlar, neredesiniz?

Kızlar harika bir gündü bende herkese çok teşekkür ederim....

Temiz hava güzel sohbet süperdi..

Tekrar buluşma yaparız inş. bizler doğurmadan..

slm canım :)))evet çok güzeldi inşllh senin dogumuna var daha ozamana kadar görüşürüz:))))

Kızlar harika bir gündü bende herkese çok teşekkür ederim....

Temiz hava güzel sohbet süperdi..

Tekrar buluşma yaparız inş. bizler doğurmadan..

seninde ellerine saglık tanıştıma tekrardan memnun oldum görüşürüz canım

ben ne yaptımki baharcım teşkler.rapunzel : kız eve gelir gelmez yükledim ne yapim:))) ay ben toplu alıntı yaparak mj yazmayı bilmıyorum.toptan yazayım hepinize ortam çok güzeldi.insanlar sıcaktı güzel geçti günümüz.yine diyorum hep dicem çok kalabalıkta insanlar birbirlerini tanıyamıyor böyle harika oldu.umarım tekrar görüşmek nasip olur.öptümmmm hepinizia.s.

bende dün nete gireemedim bugnde 4 e işim biter bitmez bi arkadaşıma hesabıma baktırdım nerde toplanıyolar öğren dedim :S ama sadece kültürpark yazıyo yer belrtmemişler dedi....öyle olunca gelmem 4buçuk olucaktı bi de gelip sizi nerde arıycam :( artık bi dahakine biri bana da özelden cep nosu yazsın :) bende gelicem...görüşmek üzere

dr yasağına rağmen gittim ve çok güzel geçti hepinize çok teşk ederim kızlar..hiç birşey yapamadım hakkınızı helal edin.

Helal olsun canım benim senin gelmen yeter çok mutlu ettin bizi biz sana tşk ederiz.

evet kızlar çok güzeldi hepinize tşkler
bizden önce resimler eklenmiş bile :)
en kısa zamanda tekrar yapalım yaaa temiz hava sohbet ve hülyamın kısırı çok güzeldi zemuszemus

Harika bir gündü valla çok iyi geldi...

İnş en kısa zamanda tekrar buluşuruz canım

bende dün nete gireemedim bugnde 4 e işim biter bitmez bi arkadaşıma hesabıma baktırdım nerde toplanıyolar öğren dedim :S ama sadece kültürpark yazıyo yer belrtmemişler dedi....öyle olunca gelmem 4buçuk olucaktı bi de gelip sizi nerde arıycam :( artık bi dahakine biri bana da özelden cep nosu yazsın :) bende gelicem...görüşmek üzere

Hadi ya üzüldüm canım keşke gelebilseydin....Birdaha ki sefere inş.

bahar sanırım sende burdasın :))) nasılsın ?

$PICT0003.jpg

$PICT0005.jpg

$PICT0006.jpg

$PICT0004.jpg

$PICT0008.jpg

arkadaşlar resimleri ekledim.güzel çıkmış hepsi.yeniden buluşmak dileğiyle...

Back