Offff süper şennurcum yaa zaten şuan çok açım ama mutfağa gidip bişiler hazırlamaya üşeniyorum valla..
:)))) ben gelmeyim dimi...
Ben de geleyim 19 Mayıs olsun deyince ee gönül ister herkes katılsın falan fıstık...
Ayça gelemem deyince ee o zaman perşembe olsun....
Olsun canım olsun... Kesinlikle çarşamba yapmayın katılmıcam...
Arkadaşlar bu arada kimini özel mesaj kısmı kapalı ve süreli olduğu için burdan yazıyorum....18 haziran cuma günü saat 19:00 da kına gecem mevlitli...19 haziran cumartesi günü nikahım 17:00 de arzu eden arkadaşlarımı canı gönülden misafir ederim...olumunekankayizsmile
ya o diye ben gelmicem bu diyor ben gelmicem
niye buluşamıyoruz biz???
ya kıyamam canıminsan hamileyken başkasınının yaptıgı daha tatlı gelıyor.bende çoğu şeyi yapmaya üşeniyorum.bıktım canımın istediğini kendim yapmaktan :)) neyse haftaya bayram edicez artık
salatasız olmaz ama mayışır diimi kızlar ne yapsak :)
........................................
canım yazmışsın ama nerede olduğunu yazmamışsın nereye geleceğiz
özelden daha ayrıntılı yazarsan sevınırım
zamanlama sorunu yuzunden canım
merhaba arkadşlar :) bende bursadan ,nerde ne zaman toplanıyorsunuz?ben evli değilm bekarım ama
size katılmak isterim :))
tamam ozaman anlaştık 20 mayıs saat: 13.00 kültürpark gondolun önü
(saati uygun mu?? )
gelenler:
aycaaaa -- browni/çay
melis 16 -- börek
trackeki -- poğaça
zelcan -- muzlu pasta
merhaba arkadşlar :) bende bursadan ,nerde ne zaman toplanıyorsunuz?ben evli değilm bekarım ama
size katılmak isterim :))
kızlar ben öncedende yazmıştım buluşma olursa gelirim tanışırım bende diye.ben mudanyada oturuyorum aramızda varmı mudanyadan gelen.eger buluşuyorsanız bende bu gruba katılmak istiyorum.tarih saat kesin olarak kararlaştırıldımı ve nerede?bide ilk gelecegim ben.telefonlaşırız sanırım.cevap yazarsanız sevinirimyerimseniben
tabiikide aramıza katılabilirsin tatlım.. eğer kesin gelirsen telefonlaşırız özelden yazarım sana tel nomu kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?