kızlar buluşma 1 hafta ertelensinmi bilmiyorumkismile
Hayırdır ayça kötü bişi yoktur inş.
Benim için problem olmaz ben herkese uyarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar buluşma 1 hafta ertelensinmi bilmiyorumkismile
hayırdır ayça ne oldu canım??bu arada ya son dakika karar verilmezki bakın yine kimse yazmıyor.bu gidişle ben de gelemicem.önceden planlamak daha mantıklı böle hadi buluşalım deyince çıkabilecek durumda değiliz malesef![]()
Buluşmaya katılım pek olmıcak galiba canım ama bi güne karar verelim artık plan yapalım
niye bu bursa topiğinde böyle bir sorun var anlamadım başka şehirlerde hadi dedilermi tamam millet bizim üstümüze kaç buluşma yaptı biz niye böyleyiz ...............CADIARZU
bunu senden duymak ilginç:)))
pardon ben hangi buluşmaya gelmedim sen beni başkası ile karıştırıyorsun herhalde sakın o gelmeyen sen olmayasın kuzum sende unutlkanlık başlamış b 12 almayı unutma
Hayırdır ayça kötü bişi yoktur inş.
Benim için problem olmaz ben herkese uyarım
hayırdır ayça ne oldu canım??bu arada ya son dakika karar verilmezki bakın yine kimse yazmıyor.bu gidişle ben de gelemicem.önceden planlamak daha mantıklı böle hadi buluşalım deyince çıkabilecek durumda değiliz malesef![]()
merhaba kızlar nasılsınız bende bursada çarşambada oturuyorum buluısmalarınıza uygun oldugum zmanlarda katılmak ısterım