• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlanın Bursalı bayanlar, neredesiniz?

eeeeeeee kızlar tartışma yuzunden buluşma kaynadı galıba gerçi pek seste yok kımseden kımse buluşma ıstemıyor gallıba:(

Lütfen daha fazla konuşmayalım ve görüşmeyelim bizim burdaki arkadaşlarımızı rahatsız etmeye hakkımız yok...Sen kendi seviyesizliğini göstermiş oldun hatta terbiyesizliğini bilee..

haklısın daha fazla seviyeme yükselmene çabalamana gerek yok bırak tartışma burda kalsın...En büyük tepki tepkisizliktir artık deyip sana karşı susuyorum...hihoyyyt

eeeeeeee kızlar tartışma yuzunden buluşma kaynadı galıba gerçi pek seste yok kımseden kımse buluşma ıstemıyor gallıba:(

Canım uğrayacağım sana ...Biliyorsun burda buluşmalar zor oluyor...Özelden evini tarif eder misinolumunekankayizsmile

Perşembeden pazara kadar ben inegöle anneme gidicem diğer günler müsaitim ne zaman yapalım buluşmayı??

amanın hemşolarımmm neden geriliyosunuz bakimmm :olmaz: buluşmalarınıza gelemiyorum malum düğün dernek hazırlıkları çeyiz hazırlıkları ama gönlüm sizinle bi uğrayayım dedim topiğinize öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

Tamam kızlar 10 mayıs pzartesiden 14 mayıs cuma gününe kadar bir gün belirleyelim ve hayırlısıyla kısmetse buluşalımmmmm

Merhaba,
Küçük bir hatırlatma:
topiklerde kişisel tartışmalar,kavga ve polemikler yasaktır.
Kurallara rağmen bu tür polemik ve tartışmalara giren kişiler haklı haksız gözetmeden uyarı alırlar.

hey neler oluyorrr buralarda??? Hiç fırsat bulamıyorum, bütün gün dora hanım kollarımda, uykusu da 20 dk. sürdüğü için o aralarda yemek yiyebiliyorum ancak. Umarım herkes iyidir....Az kaldı ben de katılıcam buluşmalara :) Herkesi çoook öpüyoyummm

canım benim minik dora büyüsün artık evlerde yaparız buluşmaları...Hem minik dora bence çok uslu bir bebek birazcık nazı olsun annesi...Bende öptüm seni....:1hug:

canım benim minik dora büyüsün artık evlerde yaparız buluşmaları...Hem minik dora bence çok uslu bir bebek birazcık nazı olsun annesi...Bende öptüm seni....:1hug:

şimdi ne kadar uslu değil huysuz desem de inandıramam çünkü misafir gelince kızım maşallah sessiz sessiz uyuyor. Ama yalnızken bir ben bilirim bir de Allah!
Ben yeni evime taşınayım derhal beklerim sizi:sm_cool::sm_cool:

şimdi ne kadar uslu değil huysuz desem de inandıramam çünkü misafir gelince kızım maşallah sessiz sessiz uyuyor. Ama yalnızken bir ben bilirim bir de Allah!
Ben yeni evime taşınayım derhal beklerim sizi:sm_cool::sm_cool:

Dedim ya annesi onun nazı sana birazcık çeksin annem nazımı diye huysuzlanıyo...Sen onu bi büyüt banada yardım etcen unutma:CüvCüv:

Back