• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlanın Bursalı bayanlar, neredesiniz?

şekerler laf sokmayın bakayım bırbırınıze
bır karar verelım de buluşalım havalar da güzelleşmeye başlamışken

kızlar pazar hariç bana hergün uyar bayanssulusmile

ama evet ya ortak bi gün olsun herkez gelebilsin

hülyacım noldu aramadın gelecektin hala gidince
fırsat olması herhal

Arkadaşlar siz buluşun ben gelmiyorum...ben sizleri teker teker gezer davetiyelerinizi veririm.Görmek istediklerimide böylece görmüş olurum..Bu arada bugün minik dorayıda görmeye gittim maşaallah çok tatlı bir bebek...öpüyorum sizi.Benim için cuma günü yapmanıza gerek yok...Bazı arkadaşlara ne uyarsa onu onu yapın...

Arkadaşlar siz buluşun ben gelmiyorum...ben sizleri teker teker gezer davetiyelerinizi veririm.Görmek istediklerimide böylece görmüş olurum..Bu arada bugün minik dorayıda görmeye gittim maşaallah çok tatlı bir bebek...öpüyorum sizi.Benim için cuma günü yapmanıza gerek yok...Bazı arkadaşlara ne uyarsa onu onu yapın...

Fevri davranma hiç ama hiç gerek yok....Sen sadece kendi adına karar veriyosun ve kendin bu kararı da onaylıyosun..Hiç kimseden henüz buluşma ile ilgili bir cevap gelmedi.
Belki perşembe yada cuma günü buluşma olacak herkes o günlerde müsait olacak bilemezsin.Ben müsait olmadığımı söyledim ve kararı arkadaşlara bıraktım ama sen hemen cuma günü olsun dedin ve buluşma yerine bile kendi kanınca karar verdin...

günaydınnn kızlar buluşma ortak bir karar alınarak gerçekleşmel tabikide böyle tatsız şeyler olmasınn amaaa:sinifsinif:

arkadaşlar birinizin düğün telaşı birinizin hamilelik stresi sizi biraz germiş sert çıkışlar olmuş kırmayın birbirinizi zaten herzaman böyle oluyor toplandık toplanacağız diyene kadar çok zaman geçiyor herkesin uygun oldıuğu birgün toplanırız opuyorumnanaktan

Merhaba Bursalı arkadaşlar.Biz de Yalovalı 3 kişilik çekirdek bir grubuz.Aslında Yalova KK olarak daha fazla sayımız ama, maalesef buluşmalarımıza katılım olamıyor.Son buluşmamızda Bursalı arkadaşların buluşmasına mı katılsak acaba, diye konuşmuştuk.Sizce de uygunsa ve buluşma tarihiniz de bize uyarsa olabilir mi? Tanışmış oluruz.Sevgiler.

arkadaşlar birinizin düğün telaşı birinizin hamilelik stresi sizi biraz germiş sert çıkışlar olmuş kırmayın birbirinizi zaten herzaman böyle oluyor toplandık toplanacağız diyene kadar çok zaman geçiyor herkesin uygun oldıuğu birgün toplanırız opuyorumnanaktan

canım benim bende düğün stresi falan yok herşey yolunda lütfen stresli olan girmesin burayada sinirlerimizi bozmasın...Zaten karar aldım burda herkesle konuşulmuyor..İstediklerimle yüzyüze konuşmsyı tercih ederim artık...kaydirigubbakcemile5

canım benim bende düğün stresi falan yok herşey yolunda lütfen stresli olan girmesin burayada sinirlerimizi bozmasın...Zaten karar aldım burda herkesle konuşulmuyor..İstediklerimle yüzyüze konuşmsyı tercih ederim artık...kaydirigubbakcemile5

arkadaşım stres derken yanlış anladın herkesde böyle tatlı telaşlar olur ayrıca insan buraya stres atmak için giriyor ama birbirimizden çıkarmayalım neyse siz bilirsiniz sağlık olsun.............

Bencede çok iyi bir karar almışsın zaten kendin karar alır kendin uygularsın...Sinir ve stres kimde olduğu çok iyi anlaşılıyor...Bonbolin telefonuna cevap vermedi diye birsürü şeyler söyledin unutmuş değiliz...

Ben yanlış bişi söylediğimi düşünümüyorum sen kendin ani tepkiler yaptın benim kızdığım o...

arkadaşlar bende dostluk çok önemlidir...ya gerçekten kişilere değer veririm yada hiç vermem.bonbonlin seni bebek tebriği için kaç kere aradım fakat ne evden aradığımda ne cepten aradığımda cevap vermedin..nedenini bilmiyorum ama burda birbiriyle görüşmek istemeyen varsa açıkça söylesinde kimse kimseyle uğraşmasın....bunu yazarken bile sinirlendim...:oklava:

işte en yakın zamanlarda yaşanan bir örnek....

Merhaba Bursalı arkadaşlar.Biz de Yalovalı 3 kişilik çekirdek bir grubuz.Aslında Yalova KK olarak daha fazla sayımız ama, maalesef buluşmalarımıza katılım olamıyor.Son buluşmamızda Bursalı arkadaşların buluşmasına mı katılsak acaba, diye konuşmuştuk.Sizce de uygunsa ve buluşma tarihiniz de bize uyarsa olabilir mi? Tanışmış oluruz.Sevgiler.

Merhaba arkadaşım hoşgeldin...Bizde buluşma günü belirlemeye çalışıyoruz sizde aramıza katılırsanız çok memnun olurum kendi adıma söylimm.

Görüşmek üzere canım

Aynen öyle canım herkesin uygun müsait olduğu bir gün belirlenir ve buluşulur...yerimsenibenyerimseniben

ooo baya gerilmişiz kızlar..okuduğum kadarıyla ortada hiç bişey yok.nurhancım aranızda bişeymi var sabriyeyle böyle sitem etmişsin? ktü bişey dememiş gibi geldi baana ama neyse bence kalp kırmayın değmez.

ooo bursalı bayanalr ne güzel olmuş bu topik

buluşmalarda oluyor, allah arkadaşlığınızı daim etsin

Ya gerilmeye gerek yok arkadaşlar zaten sabriye arkadaşımızın konuştuklarıyla yaptıkları uyuşmayan bir arkadaştı bu tartışma olmadan öncede bazı arkadaşlara bunu söylemiştim sabriyenin olduğu ortama girmem diye bize gelineceği gün ve daha önceki günlerde belli etti kendini o yüzden görüşmek istemiyorum görüşmek zorundada değilim.Burda herkes birbiriyle tanıştığı için görüşmeyi devam ettirmek zorunda değil...Ben bunu anlatmak istedim....Dediğim gibi görüşmek istediğim arkadaşlarla zaten görüşürüm fırsat buldukça...Amacım kimseyi kırmak değil kafa yapılarımız farklı sabriye ile...Burdan birçok örnek veririm ama kimseyi rencide etmek istemiyorum...Evet bonbolinle aramızda yanlış anlaşılma oldu ama onuda biz nida ile aramızda çözdük zaten bu 3. kişilere lafın düşmediğini gösterir:sm_cool:

Ya gerilmeye gerek yok arkadaşlar zaten sabriye arkadaşımızın konuştuklarıyla yaptıkları uyuşmayan bir arkadaştı bu tartışma olmadan öncede bazı arkadaşlara bunu söylemiştim sabriyenin olduğu ortama girmem diye bize gelineceği gün ve daha önceki günlerde belli etti kendini o yüzden görüşmek istemiyorum görüşmek zorundada değilim.Burda herkes birbiriyle tanıştığı için görüşmeyi devam ettirmek zorunda değil...Ben bunu anlatmak istedim....Dediğim gibi görüşmek istediğim arkadaşlarla zaten görüşürüm fırsat buldukça...Amacım kimseyi kırmak değil kafa yapılarımız farklı sabriye ile...Burdan birçok örnek veririm ama kimseyi rencide etmek istemiyorum...Evet bonbolinle aramızda yanlış anlaşılma oldu ama onuda biz nida ile aramızda çözdük zaten bu 3. kişilere lafın düşmediğini gösterir:sm_cool:

Lütfen daha fazla konuşmayalım ve görüşmeyelim bizim burdaki arkadaşlarımızı rahatsız etmeye hakkımız yok...Sen kendi seviyesizliğini göstermiş oldun hatta terbiyesizliğini bilee..

Back