• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlanın Bursalı bayanlar, neredesiniz?

iyileştik eve geldik demişsin, çok şükür bebeğin iyi yani hastalığı atlattı iyileşti dimi? eyvahedigeldismile çok geçmiş olsun, korktun tabi annesin doktorlarda korkutmuşlar, ne biçim konuşuyolar ne biçim açıklamalar yapıyorlar daha önce de duydum böyle dandan konuşuyorlar, insan her olumsuzlukta kötüye mi yormalı :oklava:

geçmiş olsun nida.benimde oğlum 3 günlükken hastaneye yatmıştı ne demek iyi bilirim.ALLAH yaşatmasın bir daha.

Allah kimsenin başına vermesin, doktora ilk gittiğimizde çocuğun geleceği ile ilgili hiç olumlu şeyler düşünmeyindedi doktor. kör olur, sağır olur, beyin felci geçirir dedi ve ben yıkıldım o an...ve hala kontrollere gidiyoruz, göz,kulak, fizik tedavi vs.vs.vs

bonbolincim,çok geçmiş olsun canım.inşallah minik meleğin bundan sonra yaşamaz böyle sağlık problemleri.. kendinize ii bakın.. öptüm a.s.

Herkese çok teşekkür ederim Allah kimsenin başına vermesin, minicik bebekler neler yaşıyor hastanelerde, minicik elleri mosmor olmuştu serum takılmaktan, ama neyseki evdeyiz ve iyiyiz çok şükür...Bundan sonra daha seyrek aranızdayım arkadaşlar...kendinize iyi bakınnnn

bakıyorum da topikte bi sessizlik birinin kızı oldu dicem ama zaten oldu :))

Canım benim herkesin telaşesi vr galiba...Artık yüzümüzü benim düğünde görürüz galiba:)):teselli:

Canım benim herkesin telaşesi vr galiba...Artık yüzümüzü benim düğünde görürüz galiba:)):teselli:

yaz geldi ya herkes kendini dışarı atıyor..topikler de ıssız kalcak anlaşılan :)) sabriyede girmiyor ona bişey sorcaktım

Nikahım 19 haziran ...Arkadaşlar haftaya cuma buluşmaya ne dersiniz ama bu sefer farklı bi yer olsun ben bıktım cafe crowndanhihoyyyt

Perşembe günü ben inegöle anneme gidiyorum kızlar pazara kadar yokum..

Perşembe gününe kadar bir gün belirleyelim...

valla banada perşembeye kadar uymuyor kızlar perşembe yada cuma olmalı malum koşturmam çok ancak o günü ayarladım...cuma günü buluşalım yine cafe crown en uygun gözüküyor...:1hug:

valla banada perşembeye kadar uymuyor kızlar perşembe yada cuma olmalı malum koşturmam çok ancak o günü ayarladım...cuma günü buluşalım yine cafe crown en uygun gözüküyor...:1hug:

Canım benim niye kendi adına karar veriyosun ki...Şuan daha kimseden cevap gelmemiş..
Benim için de cuma günü uygun değil bende ozaman çarşamba gününü ayarladım benim içinde en uygun gün p.tesi salı ve çarşamba..........

Back