• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlanın Bursalı bayanlar, neredesiniz?

@umutdeniz: hayırlı yolculuklar canım git gör anneciğini

@trackeki: 3. hamilelik mi ??? kız sen çooook hızlı çıktın yawww haha
hayırlısı canım az kaldı, yarın akşam ınşallah bizde öğreneceğiz
evet yaa hayırlısı neyse o olsun. eşimde bende ille şu bu olsun demiyoruz

@hülya: canım ya biz hiç görüşemedik seninle ya

Arkadaşlar bende dostluk çok önemlidir...Ya gerçekten kişilere değer veririm yada hiç vermem.Bonbonlin seni bebek tebriği için kaç kere aradım fakat ne evden aradığımda ne cepten aradığımda cevap vermedin..nedenini bilmiyorum ama burda birbiriyle görüşmek istemeyen varsa açıkça söylesinde kimse kimseyle uğraşmasın....bunu yazarken bile sinirlendim...:oklava:

Arkadaşlar bende dostluk çok önemlidir...Ya gerçekten kişilere değer veririm yada hiç vermem.Bonbonlin seni bebek tebriği için kaç kere aradım fakat ne evden aradığımda ne cepten aradığımda cevap vermedin..nedenini bilmiyorum ama burda birbiriyle görüşmek istemeyen varsa açıkça söylesinde kimse kimseyle uğraşmasın....bunu yazarken bile sinirlendim...:oklava:

umutdenizcim,annen nasıl yorumlardan anladığım kadarıyla annenin yanına gitmişsin.umarım annen eski sağlığına kavuşur en kısa zamanda. ve son yazdığına yorum yapmadan geçemicem,yeni anne oldu bonbolin,biliyosun bu süreçte uyku saatleri çok farklılaşıo annelerin,aradığında uyuyordur belki,telefonların sesi kısılmıştır anne ve çocuğun uykuları bölünmesin diye.. yani buna benzer bi sürü neden sıralayabilirim sana.. ablamdan biliyorum yakınen annelik tecrübelerini... hemen önyargılı olma lütfen..:olmaz: öptüm bencanım görüşmek üzere..yerimseniben

Nurhancım seni çok iyi anlıyorum ama bencede önyargılı olma...
Kendimden biliyorum geceleri her saat başı emzirmeye kalkıyorduk.Gündüzleri ise bebeğim uyuyodu ama gelen giden oluyodu..Aralarda ise hemen uyku ihtiyacımı gidermek için Cep telefonumun sesini kısıp yattığım günleri bilirim..
Eğer Bonbolin arkadaşımız senin Defalarca aradığını görüp sana geri dönmüyorsada orda biraz ayıp ediyodur..

Cep telefonu kapaklıysa senin aradığını görmüyodur belki...Sen yinede önyargılı ve tepkili olma anne olunca anlıcaksın...

1 haftadır ilk kez nete giriyorum...Bebeğimçok hasta oldu geçen hafta bugün hastaneye yattı yoğun bakıma gece gündüz hastanelerdeydik ve inanın telefonumdan, kimin aradığından veya mesaj yolladığından haberim yok, çoğu zaman eşimdeydi telefon...Bugün ancak evimize döndük, iyileştik... Eğer yanlış anlaşıldıysam özür dilerim...

doranın yuzunu gorduğunde cektığın butun sancıları unutuşsundur nıdacım ama değil mi
Kızlar ben geldimmmmmmmmmm

Dünyalar güzeli bir kızım vardı şimdi yüce rabbim bir oğlan nasip etti.

Evet arkadaşlar doktorum bugün %99 erkek dedi...[/QUOcanım rabbım hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsın
ne güzel bır kız bır erkek
ama sen yınede çok umitlenme ablama 5 aya kadar erkek demişlerdı kızı var
ne kotu arkadaşım ama :)

hayırlı olsun canım Allah sağlık sıhhat versin....

Ayy canımbenim çok geçmiş olsun

Ben hastahaneye gittiğimde 4 cm açılma vardı bana hemen epidural yaptılar ben suni sancıda hiç anlamadım benim çok rahat geçti.

Hemen epidural yapmadılarmı sana ya??

5cm açılma olmasını beklediler sonra epudral yapıldı canım...

İnsanlık hali telefon duyulmamış yada o anda müsait olunmamaış olabilir ama 2 gün bile sonra olsa geri dönülebilir...neyse uzatmaya gerek yok.

1 haftadır ilk kez nete giriyorum...Bebeğimçok hasta oldu geçen hafta bugün hastaneye yattı yoğun bakıma gece gündüz hastanelerdeydik ve inanın telefonumdan, kimin aradığından veya mesaj yolladığından haberim yok, çoğu zaman eşimdeydi telefon...Bugün ancak evimize döndük, iyileştik... Eğer yanlış anlaşıldıysam özür dilerim...

Canım benim çook geçmiş olsun çok üzüldüm allah birdaha göstermesin inş.
Yüce rabbimden acil şifalar diliyorum meleğine canım..

İnsanlık hali telefon duyulmamış yada o anda müsait olunmamaış olabilir ama 2 gün bile sonra olsa geri dönülebilir...neyse uzatmaya gerek yok.

Bonbolinin yazdığını okumuş olmalısındır canım bebeği ve kendisi zor günler geçirmiş.Yoğun bakımdan çıkmış yavrusu...O an da telefona bakçak bile halde değildir lütfen kalplerimizi kırmadan mesajlar yazalım....

Allah kimsenin başına vermesin, doktora ilk gittiğimizde çocuğun geleceği ile ilgili hiç olumlu şeyler düşünmeyindedi doktor. kör olur, sağır olur, beyin felci geçirir dedi ve ben yıkıldım o an...ve hala kontrollere gidiyoruz, göz,kulak, fizik tedavi vs.vs.vs

Nurhancım inan çoook zor günler yaşadım, daha önce de yazdım benim kendimden haberim yoktu ki telefonla ilgileneyim, daha bir haftalık bebek için doktor geleceği ile ilgili iyi şeyler düşünmeyin felç olur, kör olur sağır olur dedi düşünebiliyo musun... Bugün seni aradım bikaç kez ama açılmadı telefon umarım kızdığın için yapmadın bunu...hem ne zorum var da ben senin telefonlarını açmiim...eğer yanlış anlaşıkdıysam özür dilerim...şimdi bile beni aramış olanları arıyorum bebeğin yanında telefonla konuşmadığımız için ve sürekli onun yanında olduğum için fırsat bulunca dönüyorum arayanlara...Yineliyorum eğer yanlış anlaşıldıysam tekrar tekrar özür dilerim...

Allah kimsenin başına vermesin, doktora ilk gittiğimizde çocuğun geleceği ile ilgili hiç olumlu şeyler düşünmeyindedi doktor. kör olur, sağır olur, beyin felci geçirir dedi ve ben yıkıldım o an...ve hala kontrollere gidiyoruz, göz,kulak, fizik tedavi vs.vs.vs

Canım benim çok çok geçmiş olsun yüce rabbimden meleğine acil şifalar diliyorum dualarımız bebeğinle tatlım...

Canım senin karnındayken test yaptırmadınmı az çok biliyo doktorlar...Niye böyle bişi ile karşılaştınız ki çok üzücü ve yıpratıcı..

Bebeğine ve kendine çok iyi bak tatlım çok öptüm ikinizide...

Nurhancım inan çoook zor günler yaşadım, daha önce de yazdım benim kendimden haberim yoktu ki telefonla ilgileneyim, daha bir haftalık bebek için doktor geleceği ile ilgili iyi şeyler düşünmeyin felç olur, kör olur sağır olur dedi düşünebiliyo musun... Bugün seni aradım bikaç kez ama açılmadı telefon umarım kızdığın için yapmadın bunu...hem ne zorum var da ben senin telefonlarını açmiim...eğer yanlış anlaşıkdıysam özür dilerim...şimdi bile beni aramış olanları arıyorum bebeğin yanında telefonla konuşmadığımız için ve sürekli onun yanında olduğum için fırsat bulunca dönüyorum arayanlara...Yineliyorum eğer yanlış anlaşıldıysam tekrar tekrar özür dilerim...

Çok çok geçmiş olsun.. Çok üzüldüm umarım bir an önce iyileşir bebeğin.

Bebeğin için çok üzüldüm bunu benden daha iyi anlayan olamaz nidacım...Çok hassasım kızlar bugünlerde gerginim...ufak tefek hatalar olacak hepimizde...daha güzel günlere:1hug:

@bonbolin: ayyy çok çok geçmiş olsun!!!!!!
Allahım tez şifalar verir ınşallah size de sabırlar
zorluğunu anca tahmin edebiliyorum Allah kimseye yaşatmasın
ınşallah yakında güzel haberlerini alırız prensesinin
Allah yardımcınız olsun tekrar

Nurhan ark. seni çok sevdiği için ulaşamadığı için biraz kırılmış olabilir
bilseydi tabii öyle demezdi

Back