hadi gözünaydın şekerim.çok sevindim senin adına ikizlerin oldu resmen :)) ikisi birden çıkar aradan
Teşekkürler tatlım çok sağol evet gecikmeli ikizlerim olacak ne güzel bir duyguymuş
Hem kız hem erkek evlat sahibi olmak..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi gözünaydın şekerim.çok sevindim senin adına ikizlerin oldu resmen :)) ikisi birden çıkar aradan
Teşekkürler tatlım çok sağol evet gecikmeli ikizlerim olacak ne güzel bir duyguymuş
haklısın..ALLAH analı babalı büyütsün inşallah.
Arkadaşlar bende dostluk çok önemlidir...Ya gerçekten kişilere değer veririm yada hiç vermem.Bonbonlin seni bebek tebriği için kaç kere aradım fakat ne evden aradığımda ne cepten aradığımda cevap vermedin..nedenini bilmiyorum ama burda birbiriyle görüşmek istemeyen varsa açıkça söylesinde kimse kimseyle uğraşmasın....bunu yazarken bile sinirlendim...klava:
Arkadaşlar bende dostluk çok önemlidir...Ya gerçekten kişilere değer veririm yada hiç vermem.Bonbonlin seni bebek tebriği için kaç kere aradım fakat ne evden aradığımda ne cepten aradığımda cevap vermedin..nedenini bilmiyorum ama burda birbiriyle görüşmek istemeyen varsa açıkça söylesinde kimse kimseyle uğraşmasın....bunu yazarken bile sinirlendim...klava:
doranın yuzunu gorduğunde cektığın butun sancıları unutuşsundur nıdacım ama değil mi
Kızlar ben geldimmmmmmmmmm
Dünyalar güzeli bir kızım vardı şimdi yüce rabbim bir oğlan nasip etti.
Evet arkadaşlar doktorum bugün %99 erkek dedi...[/QUOcanım rabbım hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsın
ne güzel bır kız bır erkek
ama sen yınede çok umitlenme ablama 5 aya kadar erkek demişlerdı kızı var
ne kotu arkadaşım ama :)
hayırlı olsun canım Allah sağlık sıhhat versin....
Ayy canımbenim çok geçmiş olsun
Ben hastahaneye gittiğimde 4 cm açılma vardı bana hemen epidural yaptılar ben suni sancıda hiç anlamadım benim çok rahat geçti.
Hemen epidural yapmadılarmı sana ya??
1 haftadır ilk kez nete giriyorum...Bebeğimçok hasta oldu geçen hafta bugün hastaneye yattı yoğun bakıma gece gündüz hastanelerdeydik ve inanın telefonumdan, kimin aradığından veya mesaj yolladığından haberim yok, çoğu zaman eşimdeydi telefon...Bugün ancak evimize döndük, iyileştik... Eğer yanlış anlaşıldıysam özür dilerim...
doranın yuzunu gorduğunde cektığın butun sancıları unutuşsundur nıdacım ama değil mi
hayırlı olsun canım Allah sağlık sıhhat versin....
Allah razı olsun tatlım çok teşekkürler
5cm açılma olmasını beklediler sonra epudral yapıldı canım...
İnsanlık hali telefon duyulmamış yada o anda müsait olunmamaış olabilir ama 2 gün bile sonra olsa geri dönülebilir...neyse uzatmaya gerek yok.
Allah kimsenin başına vermesin, doktora ilk gittiğimizde çocuğun geleceği ile ilgili hiç olumlu şeyler düşünmeyindedi doktor. kör olur, sağır olur, beyin felci geçirir dedi ve ben yıkıldım o an...ve hala kontrollere gidiyoruz, göz,kulak, fizik tedavi vs.vs.vs
Nurhancım inan çoook zor günler yaşadım, daha önce de yazdım benim kendimden haberim yoktu ki telefonla ilgileneyim, daha bir haftalık bebek için doktor geleceği ile ilgili iyi şeyler düşünmeyin felç olur, kör olur sağır olur dedi düşünebiliyo musun... Bugün seni aradım bikaç kez ama açılmadı telefon umarım kızdığın için yapmadın bunu...hem ne zorum var da ben senin telefonlarını açmiim...eğer yanlış anlaşıkdıysam özür dilerim...şimdi bile beni aramış olanları arıyorum bebeğin yanında telefonla konuşmadığımız için ve sürekli onun yanında olduğum için fırsat bulunca dönüyorum arayanlara...Yineliyorum eğer yanlış anlaşıldıysam tekrar tekrar özür dilerim...
Nurhancım inan çoook zor günler yaşadım, daha önce de yazdım benim kendimden haberim yoktu ki telefonla ilgileneyim, daha bir haftalık bebek için doktor geleceği ile ilgili iyi şeyler düşünmeyin felç olur, kör olur sağır olur dedi düşünebiliyo musun... Bugün seni aradım bikaç kez ama açılmadı telefon umarım kızdığın için yapmadın bunu...hem ne zorum var da ben senin telefonlarını açmiim...eğer yanlış anlaşıkdıysam özür dilerim...şimdi bile beni aramış olanları arıyorum bebeğin yanında telefonla konuşmadığımız için ve sürekli onun yanında olduğum için fırsat bulunca dönüyorum arayanlara...Yineliyorum eğer yanlış anlaşıldıysam tekrar tekrar özür dilerim...