• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlanın Bursalı bayanlar, neredesiniz?

Değişmesin arkadaşlar Cuma dedik Cuma kalsın, karışıklığa mahal vermeyelimmmm...
YARIN SAAT 14:00'da görüşürüzzzz (inşallah ben doğurmazsam :))

merak etme canım bizim ilk buluşmamızda bonbolin oturmuş bizi bekliyordu bizde çevreye tip tip bakıyorduk bonbolin işi biliyor tanır o bizikaydirigubbakcemile5değilmi ?bonbolinvereliniortak

hahahha :))) evet yaa ben biliyorummm... etrafa bakınan birileri varsam tamam zaten...kaydirigubbakcemile5

şimdi geleceğim desem gelemesem adım çıkar 9 inmez 8 ohaoldumsmile eşim yeni ameliyat oldu ama son dakika süpriz bakalım belkide yarı ordayımmmmmmmmm:lepi:

şimdi geleceğim desem gelemesem adım çıkar 9 inmez 8 ohaoldumsmile eşim yeni ameliyat oldu ama son dakika süpriz bakalım belkide yarı ordayımmmmmmmmm:lepi:

geçmiş olsun kız ne face acıosun ne msn burda yazmasan haberimiz olmayacak.ALLAH acil şifalar versin .

evt kızlar ALLAH nasip kısmet ederse bende geleceğim ayçayla birlikte.aslı sende gel hülyada olcak:) yarın görüşürüz şekerler.

sağol şekerim hayırlısı artık kısmet bakalım bizim mzmız bebek yarına iyi olursa gelirim .....

kızlar allah bir mani vermezse bende gelicem oğluşumla:))))

şimdilik gelcem diyip de gelmiyecek yok sanırım
hatta aksine maşallah çoğalmışız
oh ohhh havada güzell

maaşallah yaa pek kalabalık olduk, bu gidişle biz cafeyi kapatırız

durum onu gösteriyor haha

günaydın kızlar benide yazık kara listeye :))) basıcam sizi :)))

yazın demek istemiştim :)

isimleri çıkmadan not edicem unutmazsam .

canım ben heykele çıkıcam işim var orda görüşürüz saolzemuszemus

Back