Canın Sıkılıyorsa Atla Gel..

ozman teyzen konussun annenle, kıramazlar belki teyzenii, yine koparsınız kız kızaa

ozman teyzen konussun annenle, kıramazlar belki teyzenii, yine koparsınız kız kızaa

teyzemde korkuyo annemden güm diye laf eder annem bu sefer iki kardesin arasına girerim:) bi iş var smdi ankarada eger o olursa gidebilcem bakalım onu bekliyorum sizde dua edin nolur.eger su ruh halimden cıkarsam emin olun cok sakin akıllı eglenceli bi tipimdir:)

bukadar çok istiosun inş olur. hem büyüklerimiz ne demiş SECRET :) neye inanırsan neyi çok istersen o gerçekleşirrr

canım hakkında hayırlısı olsun valla.. dua ederis. ankara banada cok soguk gelıyor yaa.. işte ruh hali..

bukadar çok istiosun inş olur. hem büyüklerimiz ne demiş SECRET :) neye inanırsan neyi çok istersen o gerçekleşirrr

bütün gece secret modundayım ya :) olur inş ya hayırlısıyla.ama bişi sorcam ben kötü bişe istemiyorum dimi sonucta 21 yasındayım ve mutlu oldugum seyin bana verilmesini istiyorum o kadar

bütün gece secret modundayım ya :) olur inş ya hayırlısıyla.ama bişi sorcam ben kötü bişe istemiyorum dimi sonucta 21 yasındayım ve mutlu oldugum seyin bana verilmesini istiyorum o kadar

ne kötülüğü olsun ki her insan mutlu olabilecegi şeyleri ister hatta hepımız abartır olmayacak seylerıde isteriz. sen keyfine bak herşeyi iste hayal et ohh. hadi bakalım inş olur istediklerinn

ben iktisat son sınıd ogrencısıymm canım. benide sardı mezuniyet korkusu gelecek korkusu şunun şurasında 3 ay sonra. finitoo öğrencilik

genelde ankarada okuyan arkaslarım orda kalmayı tercih etti belki sende okudugun sehirde bi hayat kurarsın..ben acıköğretm işletme okuyorm ama bitiremicem gibi:)

genelde ankarada okuyan arkaslarım orda kalmayı tercih etti belki sende okudugun sehirde bi hayat kurarsın..ben acıköğretm işletme okuyorm ama bitiremicem gibi:)

bursada kalırmıyım bilmiyorum burayı çok seviyorum ama bnm işlerde belli değil. nispet yapmak için değil ama sanırım %80 ankarada olucam. bnm işim hayatm kursum orası olucak gibi. bakalımmm ya ınsan düşündükce stres oluo. neden bitiremıceksınkı? acıkogretım sınavları örgüne göre çok basıt oluo gercekten zaten test bıraz bak yaparsın

benden baska herkes ankaraya gidiyo zaten of ama git git vala benim yerimede git bana ankarayı anlatrsın: gerci umutsuz değilim ya bende gelcem bakarsın orda görüşürüz hıh

benden baska herkes ankaraya gidiyo zaten of ama git git vala benim yerimede git bana ankarayı anlatrsın: gerci umutsuz değilim ya bende gelcem bakarsın orda görüşürüz hıh

bu istekle sen benden önce gidersin merak etme ben çok istekli değilim olursa olur olmazsa napalımm huhhh uykum nie gelmiyiii yaaa insomnia mı oldum yoksam zaten radyoda hep aynı şarkılar içim şiştii

bu istekle sen benden önce gidersin merak etme ben çok istekli değilim olursa olur olmazsa napalımm huhhh uykum nie gelmiyiii yaaa insomnia mı oldum yoksam zaten radyoda hep aynı şarkılar içim şiştii

ankara ikimizede yeter ya sende gel:) saat 2 olmus ben bide müzik flnda dnlemiyorum kitlenmişim öyle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…