Canın Sıkılıyorsa Atla Gel..

ankara ikimizede yeter ya sende gel:) saat 2 olmus ben bide müzik flnda dnlemiyorum kitlenmişim öyle:)

eskiden çok dinlerdim hangi şarkıcının bilmiyorum ama ankara şarkısı vardı. ozman benden sana ankara şarkısı hediye gelsin. onu dinle bi :) tam senlikk..bende ses olsun diye açtım. işe yaradı sanırım azcık uykum geldiii

ankarayla ilgili hiç bişeyi kacırmıyorum ya:) haberleri bile izliyorum ankara nasıl diye:) resimlerine bakıyorum netten

buarada ben çıkıyorum canım, kendinee iyi bak, uykum geldi yatıyım bari gelmişken. arada gelirsen buraya yaz, konusurz laflarız, gelişmelerden beni haberdar et olur mu

cok pis ağlayasım var yaaa biri vardı burdan takip ettiğim ankarada okul kazanmıs gitmiş: ben hala burdayım oy içime oturdu vallahi billahi...

yine yakalayamadık birbirimizi poff bu sefrde ben geldım sen yoksun sıkma canını, sende gidiceksinn nasıl olsa o arkadasın senden bıraz once gitmiş okadar

yeni umutlar yeseriyo içimde.ama tam olarak nolcagı kesin değil.bu konudaki her gelişmeyi senle paylaşcam biraz kafanı şişircem ama napalım idare edicez artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…