Canın Sıkılıyorsa Atla Gel..

ankara ikimizede yeter ya sende gel:) saat 2 olmus ben bide müzik flnda dnlemiyorum kitlenmişim öyle:)

eskiden çok dinlerdim hangi şarkıcının bilmiyorum ama ankara şarkısı vardı. ozman benden sana ankara şarkısı hediye gelsin. onu dinle bi :) tam senlikk..bende ses olsun diye açtım. işe yaradı sanırım azcık uykum geldiii:21:

eskiden çok dinlerdim hangi şarkıcının bilmiyorum ama ankara şarkısı vardı. ozman benden sana ankara şarkısı hediye gelsin. onu dinle bi :) tam senlikk..bende ses olsun diye açtım. işe yaradı sanırım azcık uykum geldiii:21:

ankarayla ilgili hiç bişeyi kacırmıyorum ya:) haberleri bile izliyorum ankara nasıl diye:) resimlerine bakıyorum netten

buarada ben çıkıyorum canım, kendinee iyi bak, uykum geldi yatıyım bari gelmişken. arada gelirsen buraya yaz, konusurz laflarız, gelişmelerden beni haberdar et olur mu :21:

cok pis ağlayasım var yaaa:KK43: biri vardı burdan takip ettiğim ankarada okul kazanmıs gitmiş::KK43: ben hala burdayım oy içime oturdu vallahi billahi...

yine yakalayamadık birbirimizi poff bu sefrde ben geldım sen yoksun:KK25: sıkma canını, sende gidiceksinn nasıl olsa o arkadasın senden bıraz once gitmiş okadar

yeni umutlar yeseriyo içimde.ama tam olarak nolcagı kesin değil.bu konudaki her gelişmeyi senle paylaşcam biraz kafanı şişircem ama napalım idare edicez artık:)

X