baya gec kalmısım caya ama bi kahve içerim
işte o benim ya.. sıkıntıdan patlıycammm.. banada çay warmı ??
aman dur yapmaa:) her gece aynı işkence uyuyamak gibi bi sorunum var.kahvede cayda baya açar beni iyice uyuyamam ama neyse
aman dur yapmaa:) her gece aynı işkence uyuyamak gibi bi sorunum var.kahvede cayda baya açar beni iyice uyuyamam ama neyse
yaş 21 en güzel cagımı en kötü sekilde gecirenlerdenim:) bunalıma girmiş ev kızıyım:) calısmıyorum acıköğretm okuyorum yarısmaya antalyadan katılıyorum en büyük hedefim ankaraya gitme:)
yaş 21 en güzel cagımı en kötü sekilde gecirenlerdenim:) bunalıma girmiş ev kızıyım:) calısmıyorum acıköğretm okuyorum yarısmaya antalyadan katılıyorum en büyük hedefim ankaraya gitme:)
aaa ben 23 yasındaym sana göre biraz kartım. ablan sayılıyım artık ve seni dövebilirmiyim. bu yasta ne bu kucuk emrah modu. en guzel yasındasın valahi.. bende bursadaym . öğrenciyimm. son sınıfım. eğer mutsuzsan kendin için kariyerin için bişeyler yap kendini geliştir. güzel bir iş bul. antalya sevilmez mi ya oh mis gibi denizi havası var
sana bir sır veriyim mi en güvendiğin erkek bile hayatının bir kısmında bir şekilde pişman olmanı sağlar cok takılmıcaksın
bunu cok iyi biliyorum:) ya ankaraya gtmek istememi herkes erkek arkadasıma baglıyo zaten annemde böyle düşündüğü için göndermiyo ama gercekten alakası yok..ben bi erkek ugruna bi kere fedakarlık yaptım 3 yılımı aldı bi daha aynı hatayı yapmam bunu kmseye anlatamıyorum ki:)
kendine ugraş bulmuşsun işte daha ne.. konuyu acan ablamız bizi dövecek birazdan. bunalımdan cık benımde basımı yakıcan
kendine ugraş bulmuşsun işte daha ne.. konuyu acan ablamız bizi dövecek birazdan. bunalımdan cık benımde basımı yakıcan
ankarayı bukadar cekıcı yapan peki senin için ne, aksine ben ankarayı pek sevmem soğuk sevimsiz şehir