Canın Sıkılıyorsa Atla Gel..

jsskck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
166
0
arkideşlerr bnm gibi şuanda evindeki olup canı sıkılan var mı? bu havanın kasvetini beni öldürcekkk yaa bari bizde kkda güzel vakit geçirelimmm. hadi canı sıkılan gelsin bakalım cay yaptım karsılıklı ıcerızzzz

işte o benim ya.. sıkıntıdan patlıycammm.. banada çay warmı ??

işte o benim ya.. sıkıntıdan patlıycammm.. banada çay warmı ??

hepinize var. afiyet şeker olsunnnn. bu gece can sıkılmalarımızı napicezz acabaaaa. hiç uykum yok kızlar yaa napıcagımı bılemıorum. can sıkıntısından elimden bi kaza cıkıcak ve gidip mutfaga acıcam dolabıı

aman dur yapmaa:) her gece aynı işkence uyuyamak gibi bi sorunum var.kahvede cayda baya açar beni iyice uyuyamam ama neyse

aman dur yapmaa:) her gece aynı işkence uyuyamak gibi bi sorunum var.kahvede cayda baya açar beni iyice uyuyamam ama neyse

uyumayalım amaaann boşwerin.. saldım çayıra artık zaten.. hadi ben heycandan uyuyamıyorum siz niye uyuyamıyorsunuz??

yok yapmam ama gel gitlerle doluyum. uykum gelsin diye pcye de kac saattr bakıyorum ama gittikce uykum açılıyor. gel sıkıntılı arakdsım ben sessiz hayat, güzel şeylerden konusalım. kaç yasındasın nerelerdesın ne yapmaktasın bakalımm

yaş 21 en güzel cagımı en kötü sekilde gecirenlerdenim:) bunalıma girmiş ev kızıyım:) calısmıyorum acıköğretm okuyorum yarısmaya antalyadan katılıyorum en büyük hedefim ankaraya gitme:)

yaş 21 en güzel cagımı en kötü sekilde gecirenlerdenim:) bunalıma girmiş ev kızıyım:) calısmıyorum acıköğretm okuyorum yarısmaya antalyadan katılıyorum en büyük hedefim ankaraya gitme:)

gayet olumsuz konusmussun yasımda hayatımda seninkinin aynısı.. bunalıma sokacan akşam akşam

gelin anlasalım beni iyileştirin ondan sonra kim bunalıma girerse girsin:) hep birlikte girersek cıkamayız:)

aaa ben 23 yasındaym sana göre biraz kartım. ablan sayılıyım artık ve seni dövebilirmiyim. bu yasta ne bu kucuk emrah modu. en guzel yasındasın valahi.. bende bursadaym . öğrenciyimm. son sınıfım. eğer mutsuzsan kendin için kariyerin için bişeyler yap kendini geliştir. güzel bir iş bul. antalya sevilmez mi ya oh mis gibi denizi havası var

sana bir sır veriyim mi en güvendiğin erkek bile hayatının bir kısmında bir şekilde pişman olmanı sağlar cok takılmıcaksın

illada ankara diyorum ya fena takmıs vaziyetteyim:) aslında bide pc kursuna baslıcam pazartesi, cokta bos sayılmam dimi

sana bir sır veriyim mi en güvendiğin erkek bile hayatının bir kısmında bir şekilde pişman olmanı sağlar cok takılmıcaksın

bunu cok iyi biliyorum:) ya ankaraya gtmek istememi herkes erkek arkadasıma baglıyo zaten annemde böyle düşündüğü için göndermiyo ama gercekten alakası yok..ben bi erkek ugruna bi kere fedakarlık yaptım 3 yılımı aldı bi daha aynı hatayı yapmam bunu kmseye anlatamıyorum ki:)

kendine ugraş bulmuşsun işte daha ne.. konuyu acan ablamız bizi dövecek birazdan. bunalımdan cık benımde basımı yakıcan

ankarayı bukadar cekıcı yapan peki senin için ne, aksine ben ankarayı pek sevmem soğuk sevimsiz şehir

kendine ugraş bulmuşsun işte daha ne.. konuyu acan ablamız bizi dövecek birazdan. bunalımdan cık benımde basımı yakıcan

ya buldum buldumda annemde benle geliyo napim ben öyle ugrası:) su ana kuzusu modundan cıkabildiğim tek yer ankara :)

ankarayı bukadar cekıcı yapan peki senin için ne, aksine ben ankarayı pek sevmem soğuk sevimsiz şehir

herkes böyle diyo..ben orda teyzemle yasıyordum.teyzem bekar ve tek yasıyor.bi kere onla yasamak cok güzel.ben ankaradan önce bakkala bile gtmeyen bi tiptim ama ankarada tek basıma kalınca cok seyi ögrendim.ve inanılmaz güzel dostluklar kurdum.bide ben 3 kere üni sınavına girdim ve kazanamadım üni hayatı içimde kaldı teyzemle süper bi hayatımız vardı.ha bide annem büyük sıkıntı bende aramız iyidir ama gölgesi hep üzerimdedir.herseyime karısır.zevklerimiz pek uyuşmaz.vs vs vs:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…